1 advent

Idag blev det hockey match. Gustaf som spelade. Blev en riktigt  bra och spännande match faktiskt!:) Slutade med att de vann med 8-7 på straffar:)
 
Nu på kvällen  blev att äta mat hos mamma och pappa samt att gå på Wilma disco. Har kört hela havet stormar och dansstopp:) Wilma var så duktig  och vann varenda gång;) 
 
Nu blir det att njuta av sista kvällen innan en ny jobbvecka!
 
 

Mysdag

Igår blev det att dricka vin med tjejerna! Hade riktigt kul faktiskt! 
 
Idag  var man såklart seg när man vakna men pallade mig upp och åkte på julmarknad med Gustaf och familjen.  Det var julmarknad  i kärrbo  nära mina föräldrars  stuga så det blev julmat  där efteråt. Blev både glugg, julskinka, ägghalvor, prinskorvar, köttbullar, julmust  m.m. Var riktigt gott!
 
Nu på kvällen har jag varit med Ullis och Signe. Ätit tacos och lekt! Kom nästan nyss hem. Gustaf är inte hemma så jag har lite ensam tid. Har gjort chips och egen dip, tänt ljus och ska nu sätta på en film! 
 
 

Julpynt!

 

Julmys

Idag gick man på en fyra dagars ledighet. Ska bli så himla skönt! Har en del planer i helgen! Ska bland annat julpynta och gå på julmarknad. Ser fram emot det. 
 
Ikväll blev det julmys hemma hos Elin med några tjejkompisar. Blev bjuden på saffranspizza! Aldrig smakat förut var riktigt gott. Drack även årets första glugg! Tack Elin för en trevlig kväll!
 
Gud vad jag älskar min nya mobil. Går så snabbt att blogga plus att kameran tar grymma bilder :)!
 

Köttgryta

 
Blev helt ok faktiskt! :)

NightWork

 

Free Monday

Idag har jag varit ledig efter en hel helgs jobb. Så skönt har det varit. Åkte med syster till Erikslund, köpte lite saker som jag behövde och faktiskt en julklapp till och med. Lika bra att börja redan om man hittar något fint. Så det inte blir nå panik på slutet sen. Köpte även julpapper, etiketter och snöre så jag kan slå in julklapparna. I helgen som kommer blir det julpynt och upp med granen så är ju kul om den inte är helt tom under den:) 
 
Syster och jag åt även julbord på ikea. Var inte alls meningen, gick förbi och så kunde vi inte riktigt låta bli. Tycker inte att det var värt pengarna faktiskt. Var inte så himla gott om jag ska vara ärlig. Men men, nu har man testat det! Första och sista gången! Men ägghalvorna var faktiskt goda, ska inte såga det helt!
 
Nu på kvällen drog jag med Maria på ett pass på hennes gym som heter X-cage. Inget jag är van vid kan jag säga. Så mycket benböj så jaa jag kunde knappt ta mig upp tillslut. Trappan upp till lägenheten var jobbigare än vanligt kan jag säga. Men det är bra, det ska kännas! Träninsvärk imorgon garanterat!
 
 

Samsung galaxy 5

Hej min nya fina mobil! Må du leva i minst två år!
 
 

VG på sårvårdskursen!

Är så glad! Tentan gick bra, såklart, som vanligt!
 
 
 

Hungergames

Var och såg nya hungergames nu ikväll. Lite besviken faktiskt. Inte alls lika bra som de tidigare två, men självklart var den bra men inte lika spännande. Hände inte så mycket, kändes som en utdragen del bara. För det kommer som sagt en till film, en sista film förmodligen. Kan vi hoppas på, är så trött på att alla filmer ska vara utdragna på flera filmer nu för tiden.
 
Men får i alla fall 3,5 stjärnor av 5!!! Intesteller som jag såg i söndags var helt klart bättre, den får nog 4,5 av 5 stjärnor!!!
 
 
 

Tack älskling!

Känslan när min pojkvän kommer hem med en godispåse när man varit godissugen hela kvällen!!
 
 

Min blomma

Känner bara för att berätta om min blomma, sen kanske det inte är världens roligaste samtalsämne men denna blomma betyder faktiskt mycket för mig. Det är det enda jag har från min gammalmormor. Hon plockade denna blomma i Småland utanför sjukhuset där hon jobbade ungefär på 1930-talet. Vet inte exakta årtal men runt då i alla fall skulle jag tro. För några år sedan fick jag en bit av denna blomma av min farmor. Den var då väligt liten. Men den har verkligen växt ordentligt. Fick sätta om den i en större kruka här om dagen eftersom den slutade växa. Kan tänka mig att den slutade växa på grund av att krukan blev för liten. Den blommar några gånger om året faktiskt. Då blir det rosa blommor med små vattendroppar på! Kommer dock inte ihåg blommans namn.

 

Kvällens måltid!

 

18 November

Första advent närmar sig. Längtar faktiskt lite. Ska bli mysigt att få julpynta och gå på julmarknad. Idag har jag mestadels varit inne för att jag ska bli frisk. Var ute ettag med Maria så hundarna fick busa av sig. Det behövdes verkligen. Charlie nöjer sig inte riktigt med bara prommenader faktiskt. 
 
Nu ska jag faktiskt laga en ny maträtt. Kyckling i ugn tillsammans med en marinad? Kan man säga så ayya jag vet inte. Men jag ska i alla fall göra en röra baserad på grädde, aivar, kryddor och tomnatpure. Detta ska jag hälla över kycklingen tsm med skivad tomat och riven ost! Har inte bestämt om jag ska ha ris eller potatis till kycklingen! Får se.
 
 
Så här fint väder var det inte idag! Men detta är en annan bild på när jag och Maria var med vovarna på framnäs!
 

17 November SJUK

Jag har så himla ont i halsen, eller alltså har ont till och från när jag sväljer, men har en värk nere i bröstet som inte vill släppa! Riktigt obehagligt. Värker konstant. Så tog beslutet och sjukanmälde mig idag. Alltså jag får en sån ångest när jag sjukanmäler mig från jobbet, känner mig liksom lat och elak typ. Sitter och tänker på att det finns ju inte någon som kan jobba istället för mig och förmodligen får någon liten stackare som jobbat kvällspasset även stanna hela natten. Ångest får man kan jag säga. Men känner bara att jag inte kan gå och jobba en hel natt med ont i halsen och värk i bröstet. Eller kan kan jag väl, men kan räkna med att det då blir värre. Som alla jämt säger hälsan är viktigast och denna gång valde jag hälsan och inte pengarna eller att tänka på landstingets bemaning. 
 
 
Bild från New York!!

16 November

Har haft en sån bra helg må ni tro. Igår efter hockey så gick vi hem till min syster som fyllt 25 år och drack lite. Var riktigt trevligt,  spelade charader och alla körde möjliga lekar. Var kul.  Var väl där till 2 tiden sen gick vi hem. Skönt att inte gå ut på krogen faktiskt.  Är riktigt trött på krogen faktiskt måste jag säga. På alkohol med för den delen. Man börjar väl växa upp eller ngt. 
 
 
 
Idag sov vi gansla länge.  Riktigt skönt. Lämnade Charlie hos min syster och åt sedan mat på gränden. Han som jobbade där gav oss en kladdkaka med grädde som han hade format som hjärtan till oss. Helt gratis.  Trevliga människor det finns. Sen gick vi faktiskt på bio intersteller hette den. Vet inte om det är rätt stavning men. Den var faktiskt bra men lite komplicerad. Men cool faktiskt.  
 
Nu är vi hemma. Blir att mysa resten av denna kväll!
 
 

Hockey match

I dag blev det tidigt upp för att skjutsa Gustaf på hockeymatch.  Satt och kollade på två perioder innan jag åkte. Lilla Charlie fick sitta i bilen för det var förbjudet för hund så kände att jag var tvungen att åka efter två perioder.  Tyckte synd om honom. 
 
Vi är nu i alla fall ute i mammas och pappas stuga och hälsar på en sväng.  Blir att vara här ettag innan vi ska åka till halstahammar och hämta Gustaf igen!
 
Ikväll blir det 25 års fest för min syster!
 
 
 
 

Texas och biljard!

Igår blev det att äta på texas och dricka öl tillsammans med Gustaf och hans kompisar.  Åt ribs för hamburgaren som jag hade sett fram emot hela dagen var slut. Men ribsen var också jätte god! 
 
Efter texas gick vi vidare till strike och spelade biljard. Var jätte kul men jag måste faktiskt erkänna att jag var sämst!  Men det gjorde inte så mycket när de andra laget hela tiden satte åttan så jag vann i alla fall!
 
 
 

Pernilla 25 år!

GGGGGGGGGRRRRRRRRRRRRAAAAAAAATTTTTTTTTIIIIIIIISSSSSSSSSSSSSS!!!
 
Idag fyller min storasyster 25 år. Kom nyss hem därifrån. Blev bjuden på både smörgåstårta och vanlig tårta, jätte mumsigt! Smörgåstårta är nog standard i våran släkt=D 
 
 
 

Bästa dagen

Idag har jag haft en sån underbar dag där jag bara kunnat gjort vad jag själv velat. Ofta finns det en massa måsten som det såklart finns massor av i detta stressiga liv, stressiga samhälle, stressiga planet.
 
Men idag har jag haft en sån där dag där jag bara gjort som jag känt för. Lät mig vakna av mig självt och gick upp vid kl.11 ungefär. Tog en morgonprommenad med hunden och åt sedan en god frukost. 
 
Sedan kom lilla Wilma hem till mig så åkte vi tillsammans ner på stan och jag köpte en jacka. Älskar denna jacka. Maria köpte en sådan först och jag kunde bara inte låta bli. Ska lägga upp en bild senare. Wilma fick en docka som hon valde ut på leksaksaffären och sedan kom Aytan ner på stan och mötte upp oss.Vi gick sedan och fikade och pratade. Så kul att träffa Aytan, blir inte så ofta nu för tiden för alla är upptagna med sina stressiga liv, såklart. Tråkigt att vardagen är så stressig, det vill man ha mindre av. 
 
Efter det åkte jag och Wilma hem till mig och var i lekparken en stund, lekte med Charlie och hon lekte även med sin nya lilla docka, Evelina fick hon heta. Sedan åkte vi till affären och handlade. Åkte sedan hem till mig så kom hennes mamma även över och så lagade vi allaihopa tacos tillsammans. Jätte mysigt. 
 
Efter tacosen tog jag bilen till gymmet och körde att fys och benpass! Nöjd tjej. Nu har jag nyss duschat, krypit ner i soffan och nu blir det bara att mysa och lata sig i väntan på att min underbara pojkvän ska komma hem från jobbet <3
 
 
 

Lördags

I lördags blev det inflyttningsfest hos janet o hennes man!
 
 
 

Suprise party

Idag går Gustafs mamma i pension så blev en överaskningsfest för henne! Blev så himla lyckat!
 
 

Äntligen är tentan gjord!

Gud vad skönt säger jag bara, äntligen är tentan gjort och förmodligen klarade jag den också. Ska bli skönt att få ha lite fritid igen och hitta på lite roliga saker när man väl är ledig!!! Förmodligen blir det bättre upptateringar även på bloggen då=)!
 
 
 
 

Halloween middag

 
Helgen slutade med en middag hemma hos mor och far. Blev god mat och memory spelande med wilma♥ 
 
 

Saturday

Snart kommer tjejerna!  TAGGAD.
 
 

1 November

Folket är ute och har kul. Är på vanliga fester, halloween fester och på krogen. Här är jag på jobbet en fredagsnatt och tar hand om de sjuka samt pluggar ♥ Åhhh vad kul man har. 
 
Puss alla 
 

RSS 2.0