30 November

 
Ska snart åka till jobbet. Sitter och funderar. Har löneförhandling idag igen. Kom aldrig överens sist. Jag vet vad jag vill ha för summa. Nu får landstinget skärpa sig annars förlorar de en till sjuksköterska....Det är så fint ute, älskar snön, blir mer julstämmning så. Hoppas den får ligga till jul och att slasket inte tar över!
 
2010. Så mycket snö!
 

28 November

Har varit ledig idag. Har varit hos frisören. Färgat utväxt och klippt mig. Köpte även shampoo och balsam som jag hoppas ska räcka bra länge. 1 liters. Har sedan varit på gymmet och tränat rygg. Sen blev det prommenad med mina vovar. Nu blir det mys.

12.31


Phoenix Park, Irland


26 November

Kom nyss hem från jobbet. Haft en bra kväll. Har redan julpyntat lite i köket, lite tidigt men. Ska bli mera i vardagsrummet sen. Så mysigt med julpynt.
 

Helgen

I lördags var jag som sagt ute med mina sjuksköterskekollegor. Hade trevligt. Igår efter jobbet drog jag hem och träffade Tatiana som kommit hem från Colombia. Var så kul att ses igen. Snart jobb igen. Men det känns bra.Fått bra lön så är nöjd nu!
 

Saturday

Nu är det lördag. Har jobbat hela dagen. Nu väntar utgång med mina infektionssyrror! Ska bli hur kul som helst.
 

Fredagsmys

Verkar som jag blivit frisk:) Känns bra, då kan jag jobba imorgon och sen på kvällen gå ut med mina arbetskamrater. Ska bli första gången vi går ut tillsammans så ser fram emot det=) Imorgon kommer även min kära vän hem från Colombia, har varit bort i en månad. Saknad har hon varit. Så trots att jag jobbar hela helgen så ser jag fram emot denna helg <33 Ikväll blir det bara mys och vila upp mig.
 
Okej jaa jag har gjort denna. Tillsammans med min söta wilmis <3
 

22 November

Händer som sagt inte så mycket i mitt liv just nu...Är sjuk och sitter hemma. Lyssnar på musik.
 
 

Sjuk=/

Roligt att man vaknar inatt med 40 graders feber. Var tvungen att sjukanmäla mig. Var nästan nära på att gå ändå för man har fan inte råd att vara sjuk med denna kassa lön. Om man är sjuk så känns det rejält i kassan. Ayya roligt värre. Får väl sitta hemma och ha tråkigt och må dåligt.
 
En bild från en park på Irland som heter Stephenspark.
 
 

Memories


22.53

 Kom nyss hem. Handlade lite efter jobbet. Köpte julmust!! Så himla gott. Imorgon ska jag försöka handla lite julpynt innan jobbet så jag kan få en mysig lägenhet till första advent!

 
 

19 November

Snart påväg till jobbet. Känns inget bra just nu. Skulle behöva handla har absolut ingenting hemma. Är as hungrig. Får väl köpa något på stan innan jobbet eller nåt.
 
 
Några bilder från Dublin.
 
 

Dublin dag 4

Igår så åt vi middag på hard rock cafe och efter det åkte vi till festen jag pratade om. Var trevligt. Värsta utsikten, 12 våningen, såg ut över hela Dublin. Idag så sov vi ut sen var det bara att checka ut kl 12. Gick en sväng på stan, fikade. Sen begav jag mig mot flygplatsen. Planet var försenat 1,5 timme. Segt att vänta. Trött var jag. Kollade på pearl harbor filmen på hela flygresan hem. Sen kom mamma och pappa och hämtade mig på flygplatsen. Nu är klockan 00.39 och jag har precis kommit hem. Tur att man börjar sent imorgon. Bara att återvänta till verkligheten. Jobblivet. Får ångest när jag bara tänker på det. Vill verkligen inte. Jag gillar inte att jobba. Inte så här mycket i alla fall. Jag vill gå ner till 75%. Men känns inte som man har råd med just nu, i alla fall inte med allt jag vill göra och köpa. Ayya. Har haft en jätte bra resa. Har haft väldigt trevligt. Jag gillar Irland. Trevliga människor, trevlig stad. Ville inte åka hem. Men jag kommer tillbaka igen, nästa år. Får bli efter Thailand.  Lägger ut mera bilder imorgon från systemkameran. Nu måste jag sova är så himla trötter. Godnatt!!!
 

Dag 3

 
Igår kväll blev det utgång som sagt. Åt en god middag på en pub med irlänsk hög musik. Var inte så lätt att prata kan jag säga. Sen blev det barrunda, hoppa runt från bar till bar. Idag har vi varit i Europas största park Phoenix park. Har även varit på zoo. Nu sitter vi på hotellet. Ikväll blir det fest i Blacharstown.  XOXO
 

Redo

Nu har jag gjort mig i ordning. Har min nya jeans topp från toppshop på mig och svarta jeans. Daniel har nu kommit och inhandlat en del alkohol. Och jag har fixat karta. Barrunda ikväll!
 
 
 

13.55

Kom nyss hem till hotellet från 4 timmars shopping i Dublin. Var på de populäraste shopping ställena Garon street och Henry street. Var så mysigt. Är julpyntat överallt med belysning och grejer. Riktig jul känsla. Sjukt hur mycket shopping det finns, mycket mer än i Stockholm kan jag säga.  Hittade två fina toppar och sen en present till min systerdotter. Var inne på Disney store och var bara tvungen och köpa någonting där till henne. Var inte så lätt att hitta tillbaka till hotellet, men lyckades i alla fall. Gick igenom temple of bars på tillbaka vägen. Ganska dött nu, men vi får väl se ikväll hur det kommer se ut när festen börjar. Tog en massa bilder med systemkameran men naturligtvis har jag inte med någon sladd så jag kan föra över. Men tog några bilder med mobilen också som jag kan visa. Ikväll blir det bärs!! Guiness! Jaa jag ska smaka den mörka ölen.
 

Dag 1 Dublin

Vaknade nyss, kom till hotellet sent igår kväll. Gud vad det är biligt med taxi här. Betalade 250 kr från flygplatsen och gud så långt vi åkte.Gick in på rätt sida denna gång i taxin, men det känns konstigt. Det är vänstertrafik här för er som inte visste. Lite besviken på hotellet, såg mycket finare ut på bilderna. Men internet fanns som det stod i alla fall :) Hade lite svårt att sova också då vi bor precis vid temple of bars. Fest hela natten lång. Vi var dock så trötta igår och Daniel skulle upp tidigt imorse och jobba så det blev inget party för oss. Igår när jag gick till receptionen och klagade på ljudet från nattklubben en våning under mig sa han bara, varför festar inte du? hahaha ayya men i alla fall nu ska jag göra i ordning mig och gå ut på äventyr i staden. Shopping nästa!!!
 
Tog en cider igår på flygplatsen innan jag skulle upp bland måsarna!
 

Dublin

Håller på och packar. Om några timmar åker jag till Dublin. Ska bli skönt att komma ifrån Sverige. Jag behöver åka bort då och då, blir så less på allt här hemma annars. Men ska bara vara bort några dagar, men det räcker ibland. När jag kommer hem är det bara ca 8 veckor kvar till Thailand, så man får väl kämpa på dessa jobb veckor. Jag hinner ju fylla år och sen är det jul och nyår också så det är ju lite saker att se fram emot emellan. Behöver alltid något att se fram emot, annars tröttnar jag, på denna tråkiga vardag. Och sen så älskar jag att resa också förstås. Finns inget roligare.                                                                                                                                                                                           

Breaking dawn

Kom nyss hem. Var på breaking dawn del 2 med min syster och alexandra. Så bra. Men måste bara säga att alla böckerna är så mycket bättre. För er som inte läst dem och älskar filmerna borde läsa dem. Spelar ingen roll om man sätt filmerna redan, böcker ger så mycket mer. Mer scener som inte finns med i filmerna och främst mer detaljer. Hoppas Sephenie Meyer skriver en till bok, skulle vara uppskattat !!
 

14 November, Italenska buffe

 
Kom nyss hem. Jobbat över igen. Håller på att laga mat. Hungrig. Hann inte äta frukost i morse hemma eller på jobbet. Sen när jag väl fick lunch på jobbet så hade jag glömt matlådan. Så fick bli två knäckemackor. Nu måste jag verkligen tjocka mig lite.
 
Bilder får min Italenska buffe på min kandidatexamen. Godaste ever. Är Bra sugen nu. Säg till om ni vill ha recept på något !
 
 
 
 
 
 

20.49

Klockan är bara 10 i 9. Men jag ska sova för jag är trött. Jag älskar min stora säng. Men jag använder ju bara den ena sidan. Ligger jämt på samma. I natt blir det datorn på ena sidan av sängen och jag på den andra.Bästa sällskapet ever!!
 
 

19.42

Kom nyss hem. Har varit och tränat en sväng med papsen. Nu blir de kesella så man får i sig lite protein!
 
En bild från i Lördags.
 

19.42

 
Har varit ledig idag. Har tvättat, städat och börjat packa lite inför Irland på torsdag. Kom nyss hem. Har varit på kalas hos stora syster som fyller 23 år. Där blev det mcdonalds och tårta. Är helt slut nu.
 

Söndag

Har inte bloggat på hela helgen. Har i princip bara jobbat. Förutom igår kväll då jag var ute på krogen.  Är sugen på något gott. Men har ingenting hemma. Har inte ens pålägg så jag kan äta smörgås. Blir väl att handla lite imorgon. Imorgon är jag ledig. Ska bli så sköönnt!!! Nu solsidan.
 
SALUTE
 

9 November

 
Ska snart bege mig mot jobbet. Ska ha löneförhandling. Nervös.. Vad kommer att hända?
 
 

19.58

Kom nyss hem. Har varit hos min stora syster och ätit mat. Sen blev det varm chocklad med vispgrädde och masmallows!!
 

New

 
Blus 99 kr T-shirt 99 kr Rut med flera.. halva priset på båda två var det!
 
 
 

00.32 Vill bara kräkas

Har jobbat kväll idag. Det har varit hemskt. Fick jobba över 1,5 timme. Har jobbat från halv 2 till 23.15 utan rast. Har inte ätit, har inte duckigt något och har inte ens gått på toaletten. Mår inget bra just nu. Ledig imorgon. Löneförhandling på fredag.

8 November

Har idag varit på mcdonalds med mina systrar och min systerdotter. Blev att man fick leka lite på mcdonalds lekhörna. Fastnade nästan i alla dessa tunnlar och grejer. Märktes att det inte var gjort för vuxna.
 
 

Trött

En jobb dag full med stress, saker att göra hela tiden. Blev ingen lunch för mig. Tyckte inte att det var någon ide att ta rast kl 2 när man slutar halv 4. Valde att gå hem tidigare istället. Fick äta när jag kom hem. Somnade på bussen på vägen. Hur lyckas man somna på en buss kl 3 på dagen? ayya jag lyckades tydligen. Är helt slut. Har värk i min fot, ramlade ju i trappen för två veckor sedan och nu har jag börjat fått värk. Så orkar inte göra något. Kesella vanilj och bär får det bli! Nyttigt och gott om man är sugen på någonting!!
 

17.17

Kom nyss hem. Har varit på utbildning hela dagen med mina syrror. Handlade bland annat om patientsäkerhet och störningar. Lunchade även på sjukhusets lyxiga restaurang tillsammans och pratade lite hemlisar:) En toppen dag.
 
 

16.34

Älskar min nya jacka. Nelly 399 kr.
 
 

Umgåtts med denna sötnos hela dagen

 
Har varit i lekparken, ätit kakor, dansat och hoppat i sängen. Ansiktsbilden har Wilma tagit själv, hittade den på mobilen.
 

Yesterdays look


20.31


Saturday

 
 
Åker nu till mamma och pappa för att äta god mat. Sen blir det utgång...som vanligt det vet ni redan:) Lyssnade på denna låt. Gammal men ändå bra:)

2 NOVEMBER

Idag har varit en intensiv dag på jobbet. Mycket att göra, högt tempo. Sen blev min patient dålig. I såna här stunder känner jag verkligen vad jag tycker om mitt jobb. Så underbart att få hjälpa människor, att få rädda deras liv. Ett bra teamwork tillsammans med mina kollegor gör bara att jag älskar mitt jobb <3 Ville bara säga det. Tack allihopa för allt stöd när man behöver er som mest, kära kollegor. Idag räddade vi ett liv !

Träning

Har idag varit och tränat. Blev rygg,armar och axlar. Har sån träningsvärk från mina utfall igår att det är svårt att röra sig normalt. Bästa övningen. Ska börja köra den lite oftare tror jag. Imorgon är det helg igen. Och jag är ledig :D :D Vad händer denna helg då gott folk! Hoppas på trevligheter.
 

Irriterad

Någon måtta får det fan ta att vara. Inte fan accepterar jag att helt nyutbildade sjuksköterskor kommer in med 800 kr mer i lön än jag som har jobbat i 6 månader nu. Ska ha minst lika mycket som de om inte mera. Vad är det för trams landstinget håller på med? Nu får de fan betala annars är det jag som säger HEJDÅ.Klara er utan sjuksköterskor förfan för ni förtjänar oss inte!!!!!!!!!!!

Äntligen

Tack för att dessa saker äntligen ville komma efter två veckor....
 

RSS 2.0