Fredag och Avicii!:)

Just nu befinner jag mig med tjejerna på hotellrummet i Stockholm.  Fixar oss och dricker cider. Snart kommer mina systrar även förbi på lite förkrök innan vi alla ska bege oss mot Tele 2 arena och Avicii!:)
 
 
 

Hundbus!

Idag kom Maria och Chino över. Charlie blev väldigt glad över att någon ville leka med honom :) Nu är han trött och deckad på soffan:) De är så himla söta, och så lika, kan tro att de nästan syskon:) 
 
 

Tisdag

Imorgon är det lön, så skönt =) Jobbar en massa nätter den här veckan. Längtar till fredag för då blir det Stockholm och Avici!=) Ska bli skit roligt. Nu är vi äntligen klara med vårt arbete på denna kurs. Nu är det bara att mosa till tentan! På tisdag börjar lilla Charlie på valpkurs. Hoppas han kommer tycka det är kul. Känner att jag behöver lite pli på hunden. Just nu gör han precis som han vill. Är i en riktig trotsålder. 
 
Nu mot nattjobb!
 
 

Flashdance

 
Sitter på tåget hem från Stockholm just nu. Är helt slut. Har varit hela dagen i Stockholm idag med min mamma och mina systrar. Gick lite på stan,  åt lunch i gamla stan och sedan var vi på musikalen flashdance på China teatern.  Det var kul. De var så himla duktiga på att sjunga och dansa. Önskar jag hade någon av dessa talanger.  Roligt att se något annorlunda faktiskt:) Toppendag! :)

Min fredag i bilder:)

 

03.12

Sitter på jobbet och väntar på att få gå hem. Längtar så mycket till min säng och hem till Gustaf och Charlie. Igår blev det plugg med Annsofie och Susanne några timmar.  Ska in med en uppsats nästa vecka så gäller att utnyttja alla tillfällen som finns då alla jobbar så mycket.  Men snart är vi klara i alla fall och då kan man bara fokusera på tentan. Känner mig ganska duktig som jobbar 90% och pluggar 50%. Men tycker det är kul och faktiskt inte alls speciellt jobbigt. Älskar att utvecklas så det är bara att köra på. Sitter nu och försöker luska ut när jag ska lägga min semester.  Måste alltid bestämma så tidigt på landstinget.  Ska i alla fall ha en vecka i maj då jag ska till Grekland. Sen funderar jag på att ta 3 veckor i slutet på juli och i början utav Augusti. Då kan jag och Gustaf ha samtidigt och hitta på något. Sen blir det också i alla fall en vecka i Oktober då jag ska till New York. Efter allt det har jag en vecka kvar att lägga.  Frågan är om jag borde ta en 4 veckors semester där på sommaren istället för 3? Eller så sparar jag den veckan och försöker ta den närmre vintern? Gud vad svårt. 
 
 

4 små rätter

 

Lagat mat åt min älskling som snart kommer hem från jobbet:)

 

En halvtimme senare

Fortfarande två bilar framför i kön till biltvätten!
 
 

Prommenad på björnön i det fina vädret

Gud vad skönt med solen!  Blir så otroligt glad. Jag och Charlie och Aytan var nyss på björnön och gick 2,5 km spåret. Så härligt. Nu står jag och Charlie i kö till en biltvätt. 4 bilar framför så segt. Men måste verkligen tvätta bilen så det är väl bara att vänta. Ska hem och plugga lite snart innan nattjobbet:)
 
 

Dop av Signe

Idag har det varit dop för lilla Signe. Gustafs systers lilla tjej. Var verkligen ett jätte fint dop med fina tal och fin musik. Hon döptes i domkyrkan och efter det blev det fika i domkyrkebacken. Har fått träffat en stor del av Gustafs släkt så det har varit trevligt. Nu på kvällen var jag verkligen helt slut. Har varit en lång helg. Min syster och hennes dotter kom över så åt vi lite pizza. Nu ska jag bara sätta på en film och njuta av att bara få vara hemma=)
 
Ska slänga in någon bild från dopet senare. Min syster fotograferade så måste bara få någon fin bild av henne först=)!

BESTÄLLDA!

Dessa saker blev jag kära i så har nu beställt dem. Bikini 250 kr, träningsbyxor 379 kr och converse 699 kr. Alla från Nelly. Älskar converse skor och speciellt vita. Hade låga förra året så nu köper jag ett par höga. Vet att jag inte kan använda dessa riktigt än, men köper de så kan man börja ha de till våren. Längtar verkligen efter våren och sommaren just nu. Köpte även en ny bikini. Det är också lite tidigt men ville ha en ny till Grekland och vet att bikinisarna går åt som smör när våren kommer. Så bättre att vara lite tidig än sen. Oftast är det bara XL kvar om man väntar för länge. Träningsbyxorna tycker jag är så himla häftiga, kunde inte riktigt låta bli att inte köpa dem. Kan vara lite kul men variation på gymmet än att bara gå i samma svarta. 
 
 
 
 

Birthday party

Igår fyllde Elin 24 år och förutom ridningen så blev det även en stor fest på kvällen. Var riktigt trevligt. Blev sedan att dra ner på hatten en sväng innan hemgång. Träffade en hel del roligt folk där också:) Så var nöjd med kvällen. Inget bakis idag och det tackar vi för:)
 
 

Islandshästar

Nu på förmiddagen blev det att rida islandshäst med Elin och Cissi. Var hur kul som helst. Blev dock väldigt kallt på slutet då det började snöa på för fullt. Red ca 1 mil och det tog ungefär 2 timmar. Först red jag på en häst som hette Faldor. Den ville dock inte lyda idag så fick en svart jätte fin häst som hette Emla istället:) Hon var väldigt lydig. Både tultade och galopperade::) Räknar med träningsvärk imorgon;)

Alla hjärtans dag

Blev 3 rätters middag med älsklingen på två rum och kök<3 Nu blir det vitt vin och mys hemma:) Är så glad att jag träffat en sån fin kille. Älskar dig så mycket <3
 
 

Onsdag

Idag har jag spenderat hela dagen i skola med tjejerna. Är så trevligt i skolan. Får lära sig en massa och roligt har man. Sen blev det hem och sova några timmar och snart är det dags för nattjobb. Sen blir jag ledig i 4 dagar. Ska bli skönt. Händer en massa roligt denna vecka. Födelsedagsfest, islandshäst ridning, alla hjärtans dag och dop:)!
 
 
 

Träning

Idag har jag tränat igenom hela kroppen. Alla muskelgrupper och även lite kondition. NÖJD TJEJ:)!
 
 

Svart Body

199kr Nelly
 
 

Lördag

 
Idag har vi varit på Ikea igen. Köpt bokhylla som Gustaf fixat ihop. Så duktig han varit. Kokade nudlar till han tyckte han förtjänade det efter allt jobb:)

Fredag

Varit ledig idag. Jag och Gustaf har varit på Ikea och ätit och shoppat lite saker till lägenheten. Sen har vi flyttat en massa av hans saker hem till mig. Vi har nämligen beslutat oss för att bli sambos nu:) Är så glad, har verkligen världens finaste pojkvän <3 
 
 
Billig ikea mat 19 kr. 

00.17

 
Min lediga dag börjar närma sig sitt slut. Idag var jag först en sväng på gymmet. Lite senare kom Annsofie och Susanne över för plugg. Började skriva på vår uppsats som handlar om hur man hanterar septisk chock. På kvällen lagade jag flygande jakob. Blev så himla gott är nästan stolt hur bra jag lyckades. Har varit en bra dag helt enkelt. Nu lite COD med Gustaf innan sängdags.

Myskväll

Efter några jobbnätter får jag äntligen vara ledig. Så skönt. Värdet av att bara få vara hemma på kvällarna är högt. Känns som jag jämt åker iväg och jobbar när kvällen kommer. Vaken när alla andra sover. Sover när alla andra är vakna. Trots att jag kom i säng 08.30 imorse efter jobbet så tog jag mig upp vid 13.00. Har städat, tvättat och pluggat hela dagen. Nu på kvällen kom Gustaf och så lagade vi Tacos. Nu blir det bara att mysa och uppskatta ledig tid:)!

Söndag

Hade kul igår med tjejerna. Men idag har jag varit så trött och bakis. Inte fått någon nytta gjord alls. Men antar att man behöver dessa slapp dagar också. Nu på kvällen var jag hos mor och far och åt mat. Hämtade även min lilla hund som varit hos dem i helgen. Nu ligger han på soffan helt slut. Gustaf jobbar och jag ska snart åka mot jobbet:) Ska se om jag lyckas få något plugg gjort inatt om det är lungt på sjukan:) Kan ju hoppas på det.

Vin

Kvällen/natten spenderas med tjejerna:)

Lördag

Har nyss ätit middag med mina systrar och Wilma hemma hos mig. Har tittat lite på melodifestivalen. Snart kommer mina vänner för lite vin <3

RSS 2.0