Lördag kväll

Dagarna går med både jobb och plugg. Började nya kursen i veckan. Obstetrik, gynekologi och neonatal vård. Riktigt intressant men tufft. Plugg varje dag om man ska klara denna tenta. 
 
I veckan drog jag ut en visdomstand. Är både svullen och gul om kinden. Värk har man också. Men skönt att bli av med den i alla fall. Och pengar kostade det, 3500 kronor för en tand? 
 
Idag har jag både jobbat och pluggat. Har ingen lust att dra ner på stan eller något med min värk och min kind. Ser ut som jag fått en smäll. 
 
Så jag har nu tänt lite ljust och lyxat till det med smörgåstårta! Mys kväll får det bli. Mannen kommer väl hem lite senare, kan hoppas att han bara ska vara hemma så man får lite sällis ♡
 
 

myshund

 

Mina babes

Kom nyss hem från bistro med mina pinglor Annsofie o Sussi. Vi satt nog där i nästan 4 timmar. Och hur många minuter åt man av dessa? Kan verkligen prata om allt mellan himmel och jord i timmar. Aldrig blir man uttråkad <3 Pusssss mina fina vänner <3
 
 

Chockladbollar

Har bakat chockladbollar idag. De blev så himla goda! Ser ut som någon tjuvätit på en utav dem! Vem kan det vara ?? Gustaf Holmgren? 
 
 

BareMineral make up

Jag använder nu för tiden nästan bara bare minerals smink! Jag har haft problem med min hy det senaste året så valde därför smink som är mer skonsamt för huden! 
 
Nyligen fick jag hem denna blusch och dessa ögonskuggor!
 
 

Protein bar

Efter träningen blev jag bjuden på denna av Jari. Tack den var super god!:) Har provat många men denna slår nog alla faktiskt! 
 

Charlie och Chino

 

Lunch!

Nyss hemkommen från en lång lunch med mina pinglor Annsofie och Sussi <3
 
Nu ska jag skriva klart min uppsats som ska in imorgon. Efter i imorgon är första kursen klar och då blir det en veckas break innan nästa kurs börjar. Så himla skönt! Får väl försöka passa på och jobba lite då och få in lite pengar till hushållet:)!
 
 

Lykta <3

Fick denna fina lykta av min mor på alla hjärtans dag!:)
 
 

Spelkväll

NHL och COD Kväll med min bror :)
Det är verkligen as kul med tv spel!! Speciellt skjut spel!
 

Happy Valentines day

 
Jag skulle precis åka och köpa present till min älskling som jag visste slutade 14.00 på jobbet.  Då överaskade han mig att komma hem tidigare med blommor och choklad  <3 Så fin och underbar pojkvän man har <3 älskar dig!

Fifty shades of grey

I går gick jag och min syster och åt på stan och sedan gick vi vidare till bion där vi möttes upp av Ullie. Kollade på filmen fifty shades of grey. I somras så läste jag alla tre böckerna, de var såna här böcker som man inte kunde slita sig i från. Dock blev man lite trött på alla sexuella scener i boken tillslut då det är ganska många av dessa. Men annars är handlingen ganska bra. Jag hade inte förväntat mig så mycket av filmen efterssom filmerna oftast jämt är besvikelse tillskillnad från böckerna. Kanske därför jag tyckte filmen var bra för att jag inte hade några speciella förväntningar på den? Jag tyckte i alla fall att den var bra utav mig får den 3 utav 5 stjärnor! Jag tycker på ett sätt att handlingen är ganska fin men samtidigt så är den lite hemsk också. Men som sagt läs böckerna! Det kommer ni nog ändå vilja göra efter ni sett filmen för den slutar som alla andra filmer nu för tiden mitt i. Inget riktigt slut med andra ord. Jag blev typ sugen på att läsa bok två nu igen efter jag sett första filmen bara för att få se fortsättningen!
 

Skridskor på Mälaren

 

Sunday

Bakis hela dagen. Men kul hade vi verkligen igår. 
 
 
 

Romme!

Nu på väg hem efter en dag i Romme. Har äntligen  fått testat min nya snowboard och den var grym! Bootsen satt också som en smäck!!  Vi har haft riktigt kul och jag blir bara bättre och bättre på att åka. Var faktiskt väldigt bra backar och nära är det också 1.5 timme att åka bara. Men åk inte på en helg. För mycket folk och köer!
 
Måste bara säga att jag och Gustaf har det så mysigt tillsammans. Love u sötis♡♡♡
 

Bistro gränden

Nej men gud vad jag lyxar till det i vardagen hela tiden. Får nästan ångest. Har inte insett att jag nu lever studentlivet igen!
 
Kom nyss hem från stan. Har ätit mat och snackat massa skit med mina fina vänner från infektion. Var så trevligt!
 

Barnmorskeböcker

Idag har jag beställt mina böcker som jag kommer att ha genom hela utbildningen. Detta är även böcker som man har nytta utav när man jobbar som barnmorska. 
 
Detta sved i plånboken! Tänk attt det ska vara så dyrt. För dessa tre böcker fick jag betala 2500kr!
 
 
 
 
 

American sniper

Igår kväll blev det ut och äta på Texas med Elin och Staffan.  Alltså de har så god mat där. Speciellt hamburgare eller ribsen. Rekommenderar verkligen att gå dit och äta. Efter det gick vi alla fyra på bio. Kollade på American sniper. Den var väldigt bra faktiskt. Hade ingen aning om att den var verklighetsbaserad fören den var slut. Men den var sevärd och jag ger den 4/5 stjärnor!
 
 

Onsdag

Varit barnvakt till Wilma idag. Var på besök hos Gustafs mamma och hälsade på hennes häst Regina!:) Gud vad mycket snö det var i Surahammar. Så himla vackert! 
 
#Jagälskarvintern#Vinterland#Snö
 
Snart mot stan för mat och bio med Elin och Staffan!
 

Ansiktsmask

 

SMINKAD

Idag blev jag sminkad av min syster. Jag kände mig bara så snygg faktiskt! Önskar jag kunde sminka så här fint!
 

BOWLING

 
Idag efter skolan drog jag och Petro och Wilma och bowlade! Wilma vann såklart!=)

Breakfast

Det är inte lätt att försöka få upp Gustaf. Detta var morgonen han skulle gå upp i tid för att ställa tillbaka dygnet. Nu är klockan 11.00. Hoppas att detta ska få honom att vakna!
 
 

Middag med Ullrika

Blev att gå ut på tabasco igår med Ulrika, Gustafs syster:) Hade det så mysigt:)
 
 

RSS 2.0