The hairdresser






Har varit hos min frisören Malin idag. Som vanligt nöjd :) Har färgat utväxten, lagt i slingor, tonat hela håret askigare, färgat och plockat ögonbrynen och toppat mig. Fick även med mig torrshampoo, hårinpackning och olja för håret hem. http://www.facebook.com/malarsalongen.kvarteretsigurd

Slutspurten

Kom nyss hem från skolan, har suttit med Heidi, Helena och Maria och arbetet med en gruppuppgift. Den sista uppgiften någonsin innan examen!


My body needs a hero, come and save me


2 rätters




Ätit pepparbiff, färskpotatis och bearnessås. Till efterätt blev det hallon med grädde och socker!

Genrep

Broscherna har kommit och idag har vi haft genrep i kyrkan inför Examen. Bara en vecka kvar!


Runing



Sprungit spåret idag. Satsar på en hel vecka med bara konditionsträning.

Finding Nemo



Kollade nyss på hitta Nemo med fredrik. Rolig film faktiskt. Bjuder på en bild på en nemofisk som jag tog kort på när jag snorklade  i röda havet.

Fyspass

Idag blev det ett fyspass på gymmet. Crosstrainer, cyckel och springband. Blev även att träna lite mage med gymbollen.


Safe house

Kollade nyss på safe house. Bra film!


Trött



Hade en trevlig kväll igår! Idag är jag trött. Älskar detta underbara sommarväder!

Kvällens outfit

Nu blir det grillning hos mamma och sen utgång med mina vänner!



Marknad

Kom nyss hem från marknaden. Har ätit langos och kollat runt lite. Snart blir det ut att åka båt.



Yesterday

Igår på dagen var jag ute i solen och åt glass med wilma och syster. Sen på kvällen blev det Harrys för att fira Claudia. Fick vänta nästan två timmar på maten, vilket resulterade i 50 kr rabatt per person och gratis efterätt. Tog den dyraste självklart=) Sen blev det vidare till blå månen. Kul var det. Nu mot marknaden.




Magaluf

Efter en hel dag i solen med glass och shopping är är resan äntligen bokad till magaluf med tatiana. Snart blir det ut och äta på harrys och sen får vi se vart kvällen tar oss!

Chockladmousse

Idag har jag solat, pluggat och gjort chockladmousse med Tatiana=)

Wednesday

Idag har jag äntligen slutat min sista praktik. Har varit och tränat på gymmet och njutit av solen!
Bjuder på en bild som jag tagit i Dubai:)

Cause I'm driving one of your cars....




Idag har jag varit på praktik, tränat och glidit runt i pappas bil:)

Måndag







Har idag solat och satt kryddor i det fina vädret. Min balkong börjar blir riktigt mysig:)

Beställde nyss denna


Nelly 199 kr

Blommor

Har odlat blommor på min balkong idag, hoppas de överlever!




Leksaker






Idag har jag och bror lekt lite med hans cross och fyrhjuling:)

Make my dreams come true

En av mina bästa dagar i mitt liv var när jag tog studenten. Nu är det mindre än 3 veckor kvar tills jag når min nästa dröm. Sjuksköterskexamen och Kandidatexamen. Längtar!








Grym kväll

Trots att jag inte ville ut igår, blev det en av de bästa kvällarna på detta år. Hade hur kul som helst med underbara människor<3 Nu måste jag plugga och vara lite nyttig. Kämpa de sista 3 veckorna på högskolan.


Hockey

Igår kväll blev det att kolla på hockey kvartsfinal Sverige- Tjeckien med några kompisar. Synd att Sverige förlorade, skämmigt. Kan inte påstå att jag nu kommer att heja på finland direkt. Snart mot praktiken.


Dresses

Full fart idag igen med hundprommenader, praktik och träning. Sitter och kollar på klänningar och kan inte bestämma mig vad jag ska beställa för klänning. Ska ha en till min examen på dagen och sen någon fin klänning till min examensfest på kvällen. Har tittat en del på nelly och har beslutsångest. Kom gärna med råd=)


499 kr





179 kr



249 kr


499 kr


Fitness

Idag har jag hållit igång sen 04.30. Har varit ute på 5 prommenader med hundarna. Hunnit vara på praktiken. Och kört ett hårt benpass och boxning på gymmet! Är helt slut. Har fått höra för andra gången nu på gymmet att de tycker jag borde tävla i fitness. Håller inte riktigt med om det dock=) Snart blir det sängen för i morgon blir det samma sak igen.




Lång dag

Har känts som en väldigt lång dag. Vaknade kl 4.00 av att jag mår jätte illa. Tar mig upp och åker till praktiken ändå. Känns inte som att man kan vara ledig då man förlorar sina timmar som man måste ta igen. Fick ta lite medicin mot illamående på praktiken och sen blev det bättre. Har även haft tid att sitta i massagestolen ett tag idag så har kunnat tagit det lungt. Har inte varit så mycket med mina patienter att göra heller. Det enda som är segt är att dagen går så himla sakta när man har lite att göra. Har även sjutsade mina föräldrar å syskon till flyget då de ska åka till Mallorca. Fick tyvär inte följa med då jag är tvungen att ta hand om hundarna. Lite avunsjuk blir man ju =)! Hoppas de får en trevlig resa iaf!




Sunday

Idag har jag varit på kalas hos min kusin som fyller 3 år=) Sedan har jag varit hoss tatiana och kollat resor till Magaluf, har hittat den perfekta nu så nu blir det bara att vänta till löning och sen boka!




Birthday

Idag har jag varit hos min mamma som fyller år och firat henne=) Vi har ätit tårta och kinamat=) Snart kommer en kompis hit så ska vi dricka lite vin, sen får vi se vart kvällen tar oss.











Yesterday

Igår vart det stressigt då jag slutade halv 4 och skulle vara hos Maria redan halv 5. Men lyckades ändå komma först=) Hade en trevlig kväll med mina skolkamerater. Först var vi hos Maria några timmar och drack vin och åt buffe. Super gott var det=) Sen blev det bmb ett par timmar och sedan gick vi vidare till hatten. Sen skulle alla hem så då drog jag vidare och träffade folk på pictures. Kom hem 2 och då var jag helt slut. Men tack för en bra kväll alla=)





Shampoo/Balsam



Bland de bästa shampoo och balsamet som jag testat, mitt hår blev alldeles mjukt och lent och luktar as gott! Har testat väldigt mycket olika, och dessa är jag mest nöjd med.

Nu börjar vi fira!

Längtar tills i morgon då jag ska dricka vin och gå ut med mina skolkamerater. Först ska vi hem till Maria för lite mingel och sedan blir det duojag på bmb. Nu är det bara 4 veckor kvar och festen börjar nu!



En dag med Wilma

Idag har jag först varit på praktiken, trivs verkligen på beroende, kanske har hittat min grej, hjälpa alkolister och narkomaner. Avdelningen är jätte trevlig och man får träffa på en del patienter och de delar mer än gärna med sig av sina liv. Efter praktiken har jag spenderat tid med min syster och min systerdotter wilma. Har varit på stan och ätit glass och sen har vi även varit i lekparken. Nu blir det att äta jordgubbar med grädde:)









Måndag

Idag gick jag upp redan vid 9, har pluggat, solat, shoppat och tränat! En underbar dag med andra ord.



21 jump street

Kollade nyss på film, 21 jump street blev det. Var helt okej faktiskt=) Är ledig i morgon och är jätte pigg, känns ju lagomt kul att gå och lägga sig nu. Men kanske kan gå upp i tid i morgon för en gång skull och göra något vettigt av dagen=) Godnatt gott folk!






Båtfärd

Gårdagen blev lyckad, var och bowlade på strike sen blev det blå månen, och nykter var man hela tiden också=) Idag har jag varit ute med båten för första gången i år med min bror och far. Tog en sväng till stugan och tillbaka. Dock ganska kallt, blåser så mycket ute på vattnet, speciellt när man åker 30 knop.








Sliten

Igår blev det kanske lite för mycket men vad gör man när shottarna bara rullar in? Trevligt var det i alla fall=) Idag har man inte varit så pigg, har varit på praktiken i några timmar bara så det har varit okej. Satt i massagestolen en stund, den är helt underbar. Idag blir det att vara nykter, ska bowla på strike med mina vänner.



Kvällens outfit


Mat och film



Nu har jag lagat en god middag, oxbiff, potatisklyftor, morötter, sparris, sallad, mosarella och beasås. Ska kolla in filmen Project X, har hört att den är bra.

Träning



Kom nyss hem från ett benpass på gymmet, hur skönt som helst att träna. Är sugen på att börja springa lite nu när det blivit varmare.



Härlig dag

Dagen började med att jag äntligen skrev klart min sista uppsats på högskolan! Nu är det inte mycket kvar, 6 veckor tills examen. Sedan har jag suttit ute på min balkong och solat i det underbara vädret. Snart blir det gymmet.





Jag älskar min bikini. 600 :- Victoria Secret

Energi






Efter en lång dag på praktiken satt jag ute i solen en stund och sen blev det ett hårt träningspass på gymmet! Har även hunnit med att kolla på när min underbara lillebror spelat fotbollsmatch! Nu blir det en smoothie och mys!

Tisdag

Valborg blev grymt, spenderade kvällen med Tatiana och Katerine på hatten! Idag har man varit seg, har suttit ute på Tatianas balkong och solat, och sedan lagade vi kycklingsallad:) Snart blir det sova eftersom man ska upp vid 5 för ännu en praktik dag på psyk!

RSS 2.0