Bilbingo

Igår blev det bilbingo. Det var rätt så kul men tog 4 timmar, så blev jobbigt mot slutet. Vann ingenting så fick tyvär aldrig tuta. Var mycket bilar, säkert runt 100 st, och det gick inte snabbt att komma därifrån kan jag säga:)
 

Maybe you should eat the make-up so you can be pretty on the inside, bitch.

Love that line.
 

Forsmark- öregrund- hammarstad?

 Idag tog vi en lite trip. Mamma ville visa där hon bodde i många år. Solsken, god mat, trevligt sällskap, havet, glass, shopping. En trevlig dag. Nu blir det utgång med mina vänner.
 

Ny

Hittade väl en bikini som funkade på rean idag:) Har varit på arbetsförmedlingen idag också, skrivit ut cvn och personliga brev inför jobbsökande i Norge på tisdag.
 
 
 

Nya mattor

Köpt nya mattor till alla rummen, gör stor skillnad. Och två stora blommor.

Bikini

Vill verkligen ha en ny bikini till magaluf. Tycker verkligen inte Västerås erbjuder någon snygg. Har aldrig tyckt det heller. Har inte hittat någon snygg bikini här på flera år. Sist beställde jag från victoria secret. Finns så många himla snygga där.
 

Sjuk

Har gått och blivit sjuk, ont i halsen, förskyld och hosta. Detta blir en tuff vecka på jobbet eftersom jag jobbar varje dag förutom fredag. Har redan klarat av två dagar i alla fall. Det är vila som gäller när man kommer hem. Tråkigt men vill bli frisk så snabbt som möjligt. Nästa vecka åker jag på en liten roadtrip till Oslo och vill må bra då. Söka jobb och se mig omkring lite.
 

Poolparty / grillparty

 
 
Var igår på det bästa grillpartyt ever. Kom dit vid 17 tiden. Det bjöds på grillad korv, grillad majskorv, grillad fläskfile, oxfile, flintastek, grönsaker, sparris, potatis, bål, sockerkaka och mycket mer. Har nog aldrig ätit så länge i hela mitt liv. Åt från 17 till 23.30 samtidigt som vi festade. Folk badade. Dock inte jag, tyckte det var kallt. Efter det kom bror min och hämta upp mig o tati så åkte vi in till stan. Gick på bmb. Första gången på jag vet inte hur länge. När vi väl kom dit kändes det verkligen som att jag inte direkt ville vara där, har tröttnat så enormt på det dära. Gratis kom vi in i alla fall. Sen efter det blev det burger corner med några vänner och sen åkte alla hem och sov hos tati. Segast dagen ever har det varit. Trött å bakis. Och sjuk har man blivit också, ont i halsen, förskyld och jaa allmänt seg. Ska försöka ta mig till affären snart och försöka hitta på ngt gott att äta. TACK CHRISTIAN FÖR BÄSTA GRILLPARTYT!
 

Varför ska jag ställa upp på detta?

För att ännu en gång tjata om min lön så är det så att på min avdelningen fattas det 6 sjuksköterskor till hösten. Så då ska vi som jobbar säga att vi inte tänker jobba kvar om de inte höjer våra löner. Eftersom det redan är brist så är det ett perfekt läge. Kanske höjer de, kanske inte. Men om de höjer så lovar jag att det bara handlar om hundralappar. Mitt krav handlar om tusenlappar! Lutar mer och mer mot Norge. Åker dit 30 juli för att söka jobb. Har ansökte om min Norska legitimation nu också så det är bara att vänta:) Nu är jag trött. Kul att få sin lunch 1 timme innan man slutar? Och inte hade jag fått lunch heller om det inte vore så att min kollega fick ställa upp för mig. Så jag hade min lunch. Jobbade 15 min och gick hem. Värt.  Tycker det är tufft att jobba från 06.45 och inte få lunch fören 13.45. Då säger min hjärna och min kropp ifrån. Det får inte gå till så. Tänkt så gör man ett stor misstag på grund av att man stressat hela dagen och är helt borta i skallen? Vem får skulden då. Jo jag får skit på min legitimation. Tack landstinget för dessa bra arbetsförhållanden och skit lönen jag har. Visst älskar jag mitt jobb, det är  hur kul som helst. Jag lär mig otroligt mycket och utvecklas varje dag. Men man kan inte ta hur mycket som helst för det. Mina kollegor vet vad det handlar om, för de har flera stycken varit sjukskrivna för utbrändhet. Vi måste få våra raster. Stress, stort ansvar, inga raster och skitlön? NEJTACK!
 
 
 
 
 

Säljer nu min studentlitteratur för sjuksköterskeprogrammet!


Energidag

Har idag varit både hundvakt och barnvakt. Det är inte lätt kan jag säga. Som tur kom min lillasyster hit och hjälpte mig:) Gick till affären och köpte glass och var i lekparken och lekte. Kollade även på NallePuh och dansade till pippi långstrump och Imsevimsespindel.
 
 

SUM 41 Pieces

I tried to be perfect
But nothing was worth it
I don’t believe it makes me real
I thought it’d be easy
But no one believes me
I meant all the things I said

If you believe it’s in my soul
I’d say all the words that I know
Just to see if it would show
That I’m trying to let you know
That I’m better off on my own

This place is so empty
My thoughts are so tempting
I don’t know how it got so bad
Sometimes it’s so crazy
That nothing can save me
But it’s the only thing that I have

If you believe it’s in my soul
I’d say all the words that I know
Just to see if it would show
That I’m trying to let you know
That I’m better off on my own

On my own

I tried to be perfect
It just wasn’t worth it
Nothing could ever be so wrong
It’s hard to believe me
It never gets easy
I guess I knew that all along

If you believe it’s in my soul
I’d say all the words that I know
Just to see if it would show
That I’m trying to let you know
That I’m better off on my own

NEW


The sky is blue

Från ingenstans blev himlen helt blå och solen kom fram. Kunde inte låta bli att gå en runda i spåret !
 

18.04

Har idag varit ledig. Finns inte mycket att göra nära alla andra jobbar. Och vad har vi för väder? Regn och åter igen regn. Har idag i alla fall fixat med en massa papper och skickat iväg ansökan om min norska sjuksköterskelegitimation. Har ätit lunch med mina föräldrar. Köpte jätte goda kycklingspett på ica:) Har varit och solat i solariumet. Är väl den enda solen man kan få. Nu sitter jag hemma med min lilla vove och ska äta jordgubbar och grädde! Får se om man orkar ta en vända i spåret lite senare!
 
 
 

Power meet dag 2

Igår blev det ut och åka cadilac med familj och bekantar. Det var helt okej, men hade verkligen velat träffar mina vänner. Men men, inte så lätt att hitta varandra i denna stora crusing!
 
 

Power meet dag 1

Igår blev det Power meet med brudarna, hade awsome kul!
 

Death

Idag var det en dag på jobbet som jag aldrig kommer att glömma. En av mina patienter dog och en annan hittade jag väldigt dålig kämpade för sitt liv. Har aldrig sett någon dö förut. Och inte heller har jag fått agerat så snabbt då min patient plötsligt blev så dålig.  En kollega sa till mig " födseln och döden är det mest naturliga i livet".
 

En bra dag

Idag var jag äntligen ledig. Det började med att jag och min syster å kusin åkte till kajens "cafik" och åt lunch. Det blev en sallad, den var helt okej. Sen blev det Erikslund med syster. Hittade två t-shirts som jag köpte. Sen träffa och Tati och Katte och så åkte vi hemt till Tati och rökte vattenpipa och solade. Sen blev det hem till Maria för kubb och frukt!
 

Tisdag

Imorgon är jag äntligen ledig, det behöver jag. Och vad gör jag då denna kväll. Inte ett skit, skulle verkligen vilja göra någontig ikväll eftersom man väl är ledig i morgon. Idag har jag inte gjort så mkt, jobbat, solat och tagit hand om min hund. Sitter och längtar lite till power meet. Förra året åkte jag Cadilac hela helgen, fast jag jobbade. Men detta power meet är jag i alla fall ledig så då saknar jag hämningar.!
 

Trött

Är helt slut, varit ledig 1 dag på 10 dagar. Det värker i mina ben och jag har as ont i huvudet. Jag får börja tidigare på jobbet och jag får jobba över. Är så trött så jag inte ens orkar ta mig till gymmet och träna. Och i morgon ska jag upp vid 05.00 igen. Vill bara lägga mig och sova men måste först ut med min lilla tequilla. Hon verkar också dock vara väldigt trött!
 
tt!
 
 
 
 

Grillning

Kom nyss hem , har grillat hos mamma med min familj:) Åt även jordgubbar med glass och grädde till efterätt. Har även  nu besök av min lilla hund tequilla. Hon löper så ska bo hos mig hela veckan, eftersom volf och hon inte går så bra ihop för tillfället.
 

Tears dont fall

http://www.youtube.com/watch?v=9sTQ0QdkN3Q
 
 
Jag lyckas inte få upp videon så det syns, irriterande! Nu mot mamma för att grilla.

RSS 2.0