Kräftskiva

Nyss hemkommen från en jätte mysig kräftskiva hemma hos mamma och pappa. Tack så mycket <3
 
 

Torsdag

 
Idag har jag tillbringat dagen med Maria. Har ätit lunch på mormors och sedan blev det shopping. Köpte ett nytt träningslinne och en ny träningsbh. Detta invigde jag ikväll  då det blev en sväng till gymmet. Nu är jag helt slut. Blir mys med min man♥

SELFIE

Nu mot Rocklunda spåret med Maria, Chino och Charlie <3
 
 

AW

Med kollegorna på tabban♥
 

Gymmet

 

Flygande jakob

 
Lagat min favoriträtt till mig och min älskling. Nu bara in i ugnen!:) 

Chino och Charlie

 

Lördag kväll

 
Blev bara att vara hemma och mysa denna lördag kväll. Wilma kom över och busade med Charlie och så åt vi alla av min goda hallonpannacottapaj. Den blev grymt god:)
 
 
 

Bakdags

Har nyss kommit hem. Har varit på ikea och ätit min favorit maträtt. Mos, köttbullar, lingonsylt, ärtor och brunsås. Lika gott varje gång. Och billigt också, 29 kr. Perfekt! Var även en sväng på elgiganten och kollade på systemkameror. Vill ju verkligen ha en ny då min är snart 6 år gammal. Men min är fortfarande bra men med tanke på utvecklingen som är så antar jag att det finns så himla mycket bättre kameror än min också. Sugen på en ny men det är egentligen inte nödvändigt. Ayya får fundera på den. Vi köpte i alla fall något skjutspel som heter ALIENS. Ska väl testa att spela det snart. Men först ska jag baka halllonpannacottapaj!! Den är bara så god. Tänkte jag skulle vara duktig att baka. Det bara regnar och regnar ute så vad ska man göra:)
 
 

Lördag

Igår var jag ledig. Sprang 3 km och körde power walk med Elin 5 km. Sen på kvällen blev det häng med syster och Ebba. Idag är jag också ledig. Vet inte vad som händer men det blir ingen alkohol i alla fall. Kör en nykter helg denna helg.
 
Tack mamma för de fina rosorna:)
 
 
 

Guardians of the Galaxy

Kom nyss hem från bion där vi såg Guardians of the galaxy. Om jag ska vara ärlig trodde jag inte på denna film efter att ha sett trailern. Men den förvånade mig och var faktiskt ganska bra måste jag säga. Den får 3,5 av 5 möjliga!
 
 

Jogging i spåret

 

Ansiktsmask

 

Tillbaka på jobbet

Känns lite tungt att vara tillbaka på jobbet. Hade inte riktigt fått nog av ledigheten ännu. Nu är klockan snart 04.00 på natten och jag är trött. Hade verkligen ställt tillbaka dygnet till normal rytm på min semester så denna natt blir lite kämpig. Bara 3 timmar kvar!
 
 
 
 

PARISRESAN

Nu är vi hemma igen. Har haft en jätte bra resa tillsammans med min underbara pojkvän. Paris är verkligen en jätte fin stad som jag tycker alla borde besöka. Finns så mycket fint att se. Dock så är det ganska dyrt att leva där och en hel del pengar går åt. Men det var det värt. 
 
Här kommer lite mer bilder! Försökt att valt ut de bästa bilderna. Har sammanlagt tagit 640 bilder. Är nästan värre en kineserna:)
 
 
 

Paris dag 3 Disney Land

Hela dagen har spenderats i Disney Land och Walt Disneys studios. Har varit väldigt kul att se faktiskt. Det bästa var nog Paraden i Disney Land. Det sämsta var allt folk, köer till allt. Det förstörde känslan lite. Men en bra dag har vi haft och spännande har det varit:) Nu fixa oss sen ut och äta en romantisk middag i Paris  ♥
 
 
 

Paris dag 2

Det finns så sjukt mycket jag vill skriva om men det är för drygt på telefonen. Idag har vi gått ca 12 timmar. Har sett så sjukt mycket av Paris. Har sett Grand Palais, Musee De L"Armee, Musee Du Loovre, Notre Dame, Sacre cedur, Madeline och Moulin Rouge.
 
Tittat på Mona Lisa men tog endast foto på den med systemkameran, så får visa målningen sen. Allt har varit grymt kul att se.
 
Orkar inte skriva så mycket mer berättar mer när jag kommit hem. Då kommer jag visa en hel del mer bilder också. Som sagt det mesta är taget med systemkameran och dessa kan jag ej ladda upp via mobilen. Men ni får en liten sneak peek. 
 
Imorgon blir det Disney Land!
 
 
 
 
 
 

Paris dag 1

Har haft en underbar första dag i Paris. Tagit mycket bilder med systemkameran men de får jag visa när jag kommer hem. Tog några få med mobilen som jag kan ladda upp.
 
Idag besökte vi Triumfbågen och Eiffeltornet. Vi tog trapperna upp i Eiffeltornet och jag kan säga att jag har så ont i fötterna och vaderna efter detta. Men det var mindre kö så vi beslöt oss för att gå upp och bränna lite kalorier samtidigt. Både Triumfbågen och Eiffeltornet var så mäktiga att se på nära håll. Går inte alls att få samma känsla genom att se på bilder.
 
När vi landade var det ganska mulet men nu på eftermiddagen/kvällen har det varit sol och fint. Måste bara säga vilka otroligt fina hus det är överallt, så detaljerade. Jag älskar Paris redan:) 
 
Hotellet är bra och väldigt trevlig personal. Har fått karta och tips. Nu är jag helt slut. Snart ska vi sova för att imorgon bege oss ut på nya äventyr!:) Blir förmodligen Disney Land imorgon eller på tisdag:) Ska bli så himla kul har alltid velat åka dit!:)                                   
 
 
 

Mot Paris

Packat och klart. Nu stänger jag resväskan så drar vi ! Taggad!
 
 

Maria 25 år!

 
Igår blev det att fira Maria som fyllt 25 år! Blev kräftskiva och fest. GRATTIS MARIA!
 
 

Dop för Alina

Idag blev det dop för lilla Alina. Min kusin Dennis barn.
 
 

PARIS på söndag!

Jag och min älskling bokade just en weekend till paris. Ska bli så himla kul att få se den staden. Åker på söndag:)
 
 

Prison Island

 
Så jävla svårt! Blev inte mycket poäng för oss! Men så vi kämpade. Svett och smärta!
 
 

APORNAS PLANET

Blev biografen ikväll. Apornas planet. Den var helt okej men långt ifrån bland de bättre filmerna man sett. Får betyget 3/5.
 
Hur kan de få dessa apor att se så verkliga ut? 
 
 

Home Sweet Home

 
Alltid lika skönt att komma hem när man varit borta ettag. Har haft en jätte mysig tid nere i Småland. Det är verkligen något speciellt att bo mitt ute i den småländska skogen :)

High Chaparral

 

En kväll på Grannebo

 

RSS 2.0