Mors dag

Idag blev det ut på landet till mor och far för att fira mamma på mors-dag!:)
 GRATTIS mamma för att du är en så himla bra mamma!
 

FÖDELSEDAGSFIRANDE

Idag blev det att fira Gustaf som har fyllt år nyligen. Blev fika hemma hos hans föräldrar tillsammans med min familj. Nu på kvällen har vi grillat! Toppen dag!
 
 

Fredag kväll

Middag på Bishop arms!
 
 

Förstagångsföräldrars upplevelse av barnmorskans stöd vid förlossning

 
 
 
Detta är vad vår magisteruppsats handlar om på barnmorskeprogrammet!
Vi söker förstagångsföräldrar som nyligen fått barn och önskar att de fyller i en enkät som handlar om hur de upplevde stödet från barnmorskan vid förlossningen.
 
Försöker sprida denna länk så mycket som möjligt! Vill få in svar så vi kan bli klara med arbetet någon gång!:)
 
 
https://docs.google.com/forms/d/1Y9Y56wPba5u19KCmNloyESPISxRIAL1JodFjXpjqzmk/viewform
 
 

Wilma

Spenderat tid med Wilma idag efter skolan!  Var på vetterslund där de hade hoppborg och annat roligt för barnen!
 
 

Skansen

Idag så var jag Mamma, Petronella och Wilma på skansen! Vi hade det soligt och varmt! Var riktigt trevligt! Det roligaste var att titta på aporna tycker jag! Fanns väldigt många olika söta sorter!
 
Här kommer lite bilder!
 
 

Sommar på G?

 

 
 

Friday Night

Fortfarande förskyld men på bättringsväg förhoppningsvis. Har bara så himla tråkigt. Tur att man fick sällskap av Wilma denna kväll när karl min är ute på stan och röjer♡♡
 
 
 

Sjuk

Nu har jag varit sjuk i 1,5 vecka så himla drygt orkar inte mera. Och det värsta är att det inte  blivit bättre alls, står som still. Förskyld, ont i halsen och ont i huvudet! När huvudvärken sätter fart går det knappt att uthärda den! Fy. Deppig och seg och trött blir man!
Gör mig frisk nu.
 
Och ge mig sommar. Så kallt för att vara maj!
 
 

Frisören!

Alltid lika kul att besöka Mälarsalongen och bli ompysslad av Malin.  Idag blev det slingor och klippning! Tack bästa malin!
 
 

Girls night

Igår kom petro, Janet,  Maria och chino över. Lagade tacos och kollade på film. Fokus. Den var väl bra men lite dryg dock!  Var riktigt mysigt med bara en tjejkväll! 
 
 

Sleep over

Idag så åkte Gustaf till Åland och kommer inte hem fören på lördag. Så idag kom Wilma över och ska sova här med mig:) kollar just nu på pojken med guld byxorna! :)
 
 

Grattis mamma på 51 års dagen!

 

New Grey dresses

 

Shopping

Idag har jag varit på Erikslund och shoppat! Mest födelsedagspresenter åt Gustaf o mamma som fyller år nu tis o ons!  Men hittade även två fina kläningar till mig själv!
 
 
 

Suprise party

Igår blev det suprise party för Gehan som fyllde 25 år! Petronella hade ordnat. Han visste ingenting och blev riktigt överaskad:) 
 
Här kommer lite bilder tog inte så många. Mest före alla kom. För mer bilder se nouw.com/petronella  Vet att hon kommer lägga upp från hennes systemkamera!
 
 

Summer Selfies

 

Nya tights

Mina jeans börjar nu bli lite för tighta för mig så köpte mig nya tights. Ville ha nå annorlunda så köpte med mönster på! De var faktiskt riktigt sköna!
 
Köpte de på zalando! Gratis frakt vilket var bra. Dock så tog det över en vecka:)! Nelly brukar kunna vara lite snabbare. 
 
 

Mälarsalongen invigning

Nyss hemkommen. Har varit på stan och ätit spicy med min syster och varit på invigning av Mälarsalongens nya lokal. Det är min syssling Malin som är ägare,  hon som jämt fixar mitt hår! Var en riktig trevlig lokal. Stort och ljust med högt tak. Såg riktigt fint och professionellt ut. Det bjöds på bubbel, snittar och en goody bag fick man. Köpte även lotter med chans till fina priser!
 
Ikväll blir det bio!
 
 

Valborg

Igår blev det middag hos mor och far. Grillning stod på menyn men det var inte lätt kan jag säga. De blåste så mycket och spetten brändes samt så snodde Tequila ett! Men det vart bra tillslut faktisk. 
 
 

RSS 2.0