En nykter helg! För mig passar inte alkohol och storhelger! Förutom midsommar...


Påskharen kom med något till mig också:)


Påskmiddag hos mor och far


Glad påsk!!


Min barbiebil<3


Åsa <3

Idag tog vi farväl av vår älskad vän och kollega. Kommer sakna dig så<333 Du var den roligaste personen att jobba med. Blev alltid så glad när du och jag skulle jobba. Vi hade kul. Kunde prata med dig om allt. Har verkligen förlorat en riktig vän. Efter begravningen blev det fika hemma hos Elin och sen på kvällen gick vi och åt kebab. En jobbig dag men samtidigt en bra dag. Önskar du kunde varit med oss <3

Vad vill jag göra med mitt liv??

Jag vet inte...vill bara härifrån just nu...måste resa hela tiden annars blir jag galen! Snälla någon res med mig? En vecka i juli och en i augusti vill jag till partyställen i Europa. Sen nästa vinter vill jag vara borta i 2 månader..Är öppen för allt, Asien,USA och Sydamerika. Vart ska jag jobba? Ska jag dra till Norge? Ska jag plugga? Vad ska jag ta för vidarutbildning?? Att jag ska tänka så mycket. Nu måste jag bara göra snart. Jag drar till Norge själv och jobbar. Och sen drar jag utomlands själv nästa vinter och bara åker. Kommer ångra mig om jag inte göra ngt, ångrar hellre sen i så fall att jag åkte! Godnatt. Nu ska jag sova. Klockan är bara ca 22.15 och jag är ledig imorgon. Men jag är så trött och det finns absolut ingenting att göra ikväll. Imorgon väntar även en tung dag, ska ta farväl av min älskade vän för gott <3 Vännen som jag skulle åka till Norge med. Vi skulle haft det så kul. Begravningar är alltid så sorgliga, så jobbiga. Har aldrig varit med om att en så ung person dör, som står mig nära. Fy säger jag bara. Var rädda om er och gör saker, ut, lev livet! " VI LEVER BARA EN GÅNG!"
 
 

Äntligen köpt bil!

Blev en halvkombi golf...bilder kommer imorgon, var för mörkt för att ta nu på kvällen. Är super nöjd. !
 

Yesterday

Hade hur kul som helst. Blev fest hos kim för att fira min BFF Fredrik.  Sen gick vi alla till bmb och dansade. Shotten rullade in en efter en och idag har jag minnesluckor kan jag säga..Grattis fredrik!!!


 

Lördag!

Har jobbat i två dagar nu. Ikväll blir det fest hos fredrik. Sen utgång!!Ledig imorgon=) Bilder från Thailand, patong på baren där vi blev fotade! http://suzywongs.com/saloon/gallery?album=1&gallery=1

Stockholm

Begav mig idag till huvudstaden för att kolla bilar. Blev att provköra en golf=) Gillar verkligen golfarna...blir nog en sån. Beslutsångesten är här igen:) trevligt. Efter Stockholm hämtade jag wilma på dagis och min syster hemma, sen åkte vi hem till Emelie och Adrian:) Fikade och pratade gamla minnen, hur kul som helst. Nu film och mys!

Hundvakt och Barnvakt

Har varit hundvakt sedan igår, och imorse steg jag upp kl 6 för att även vara barnvakt. Har hållt i gång hela dagen, förutom när vi sov middag en stund. Var även och hälsade på min mamma på sjukan idag. Efter det åt vi på max. Nu är jag helt slut. Ledig i morgon också, skulle vilja göra ngt nu. Men är så trött och har ont i huvudet. Imorgon stockholm för att kolla bil!
 

25 000 tillbaka på skatten, man tackar!!


Plankstek

Idag fyller min bror år. Har ätit plankstek och nu blir det kladdkaka! :)
 
 

Deklaration kom! Är så nyfiken!!!

 

Kalas

Igår blev det fest igen och bad. Lagade värsta fyllematen idag och sen åkte vi på kalas hos min bror som fyller 16 år på tisdag. Nu Twilight! ! Får aldrig nog.

En trevlig kväll med syrrorna!

Igår kom några arbetskamrater över. Vi köpte pizza och drack alkohol :) Var trevligt, roligt att göra något tillsammans som inte handlar om jobb. Sen blev det utgång på blue moon bar. Sen blev det efterfest, badade jacuzzi ute den här helgen igen. Kom nyss hem, nu vila upp sig inför ännu en kväll med roligheter:)

Shopping

Svarta jeans 199 kr , Ljusblå jeans 499 kr, T-shirt 99kr ginatricot

Muffins


Hundrastgården med Tequilla

Så underbart med sol!! Tequilla fick två nya kompisar också. Min lägenhet ser däremot inte så fin ut. Nu ska vi baka.

Mys på björnön innan en kväll med jobb!


Helgen som varit

I fredags hamnade jag på fest, badade jacuzzi utomhus och drack vin. Var trevligt. Sen har helgen bara bestått utav jobb. Inget liv som vanligt. Jobbat kväll lördag och söndag. Tackade nej till jobbet på MAVA förresten. Kommer jag ångra mig? Kanske, vem vet. Men chefen på MAVA sa att det bara var att ringa. Träffade även på min gammla chef på barnavdelningen som undrade när jag skulle börja jobba hos dem. Ville byta till MAVA, verkade vara så underbart där. Men att skillnaden i lön skulle bli så stor kunde jag inte tro. Förlorar mellan 4000- 6000 kr i månaden om jag jobbar på MAVA i sommar, plus ingen semester. Stannar på infektion, där finns det i alla fall pengar att tjäna jämfört med de andra avdelningarna. Men sen är ju inte pengar allt heller. Men det är mycket, speciellt nu när jag vill resa och köpa bil...Så stannar på infektion, går in och börjar jobba nätter nu...och hoppas på ljusare tider! Visst vill jag tillbaka till barnkliniken någon gång i mitt liv, men inte just nu. Får bli senare det. Efter infektion vill jag till MAVA och sen Akuten. Efter det så vill jag ta min magister examen och specialisera mig. Men har inte bestämt mig inte. Kanske blir något akutvubb. Gillar det akuta.
 

8 mars

Lunch på stan och träning har stått på dagens schema. Nu ska vi fixa oss och sen blir det vin, middag och kanske bad!

Wilma bjuder på mat idag


Godmorgon, off to work!

 

Vilken av dessa golfar? Gillar båda. Hel eller halvkombin?



Godnatt världen, nu är jag trött!


Älskar den här låten

 
 

4 mars

Blev en tuff dag på jobbet. Allt påminner om dig. Hela kliniken hade en fin minnesstund idag. Var så sorgligt. Tror fortfarande att du ska komma tillbaka till jobbet och stå där, som du alltid brukar. Eller höra ditt skratt eka i korridoren. En sak har jag lärt mig, var aldrig hemma själv när du är sjuk. Man vet aldrig vad man kan ha för skit.

:/

Känns tungt att behöva gå till jobbet idag, att veta att du inte är där och jobbar vid min sida. Alltid lika roliga arbetspass med dig. Vem kommer nu att få mig att skratta och orka när det är tufft på jobbet? Kommer verkligen kännas att du är borta = (

Helgen

Har varit bra. Festat hela helgen och idag var jag trött kan jag säga. Men tog mig ändå upp och gick till gymmet för ett crossfitpass. Tog mig igenom hela. Helgen avslutades dock inte så bra som jag trodde. Är i chock just nu. Kan inte förstå att det är sant. Tror jag måste börja uppskatta livet mer för rätt som det är tar det bara slut. R.I.P min vän <3

Drar ut..ses snart bmb! Igen


2 mars

Jag tror jag är tröttare än vad jag någonsin varit. Blev fest hela natten igår och tro mig jag har sovit hela dagen. Är fortfarande helt slut. Men har lyckats laga mat. Känner att jag måste ut och göra något ikväll också. Så sällan man är ledig helger så de vill man inte slösa på att sitta hemma. Gör man tillräckligt mycket ändå. Nej nu måste jag slita mig från soffan och köra!

RSS 2.0