Min underbara Charlie

Idag blev det promenad på landet!
 
 

Sommar helg ♡♡


New makeup

 

Tack älskling

Ikväll kom min älskade hem med choklad och blommor till mig♡ åh är verkligen så lycklig. Kan man ha det bättre? En underbar pojkvän och tillsammans väntar vi en son ♡ Världens gulligaste hund har vi också!
 
Tacksam för livet just nu!
 
 

Onsdag

Förutom läkar och barnmorskebesöket imorse så har jag idag träffat min vän Aytan och hennes lilla dotter Celine som är 3 månader. Så himla roligt att få träffa dem och Celine är bara så fin! Kan inte förstå att om jag om några månader förmodligen har en egen liten bebis att mysa med!:)
 

Vi ska få en son<3

Har hållit detta hemligt ett bra tag nu. Men tycker det skulle vara kul att blogga lite om min graviditet också innan den är över! Är nu i vecka 19 och snart halvvägs. Fick idag veta att det är en liten pojke vi väntar på som ska komma i november ♡ vi är så himla glada och hoppas allt kommer att gå bra!  Magen har börjat växa en del och jag kan nu känna bebisen röra på sig. Det är bara så roligt.
 
Här kommer två bilder från idag!:)
 

Sommarkänsla

Efter att ha jobbat hela midsommar helgen är jag äntligen ledig i 2 dagar. Köpte svenska jordgubbar med grädde idag! Så himla gott. Riktig sommarkänsla även fast vädret är skit😊
 

Midsommar

Hoppas alla hade en bra midsommarafton ! Min dag började med jobb från 7 till 15. Sen åkte jag ut till mina föräldrars stuga och fikade med dem. Efter det åkte jag in till stan igen och spenderade kvällen med Gustaf och hans barndomsvänner. Grillade och lekte lekar! 
 
En bra midsommar blev det ! Nu väntas jobb igen!
 
 
 

The movies

Igår var vi på bio! Jurassic world. Den var väl helt okej men för förutsägbar! Sen kan man ju undra varför en ö full med dinosaurier inte har några livbåtar eller skyddsrum? ? Med tanke på att det vistas 20 000 turister där samtidigt. Haha typiskt film.
 
 
 

Hundtandborstning

Nu blir Charlie inte glad men detta är ett måste! Tequila blev nyss jätte sjuk och fick sövas för att dra bort 5 tänder som var förstörda. Veterinären på pekade att man måste borsta tänderna på små hundar varje dag! !!!
 
Vi som alltid har haft stora hundar har aldrig hört detta förut. Stora hundar behöver nämligen inte borsta tänderna på samma sätt som små hundar måste. 
 
Så vi håller tummarna på att Charlie är samarbetsvillig! 
 
 

Äntligen fått min balkong !

Som jag har längtat. I 3 veckor har jag varit utan min balkong då den har varit under reperation. De har renoverat alla balkonger på föreningen och så klart så skulle de börja med detta på sommaren då man vill ha balkongen som mest.
 
Jag är imponerad faktiskt, de tog bara föreningen 3 år från dess att de besiktade min balkong och gav mig lappen " ditt balkongräcke kan sitta löst, du vistas på din balkong på egen risk". Jag har alltså varit på min balkong de senaste tre åren på egen risk och om olycka skulle ske skulle jag inte få ut ett skit! Tre jävla år! Ursäkta att jag svär men det är skam tycker jag!
 
Nu är den i alla fall fixad och jag har äntligen kunnat odlat blommor och kryddor!! Så himla mysigt blev det!
Charlie är också glad att balkongen är tillbaka så han kan ligga och sola och spana på folk som går förbi!
 

14 Juni

 

FREDAG OCH SOMMAR

Så underbart att sommaren äntligen är här. Så varmt och skönt ute! Första jobb veckan avklarad på nya jobbet. Har gått fint fint. Stor skillnad på infektion och Mava kan jag säga! Jag gillar verkligen Mava redan, fast det bara gått en vecka. Snabb rulians på patienter...och korta vårdtider! De allra flesta sköter sig själva och man kan fokusera fullt ut på sitt sjuksköterske jobb! Underbart. Kul att träffa på en massa nya sjukdomstillstånd också. Medan infektion för det mesta handlade om svåra infektioner. Så är Mava mer än akut avdelning där det kommer in exempelvis intoxer, folk som svimmat, krampat osv! Mer variation helt enkelt. Jag ångrar aldrig mina tre år på infektion fast det har varit tufft. Har lärt mig så otroligt mycket där som jag för all framtid kommer ha nytta av i min karriär! ! Saknar infektion ibland också om jag ska vara ärlig!
 
Nu på kvällen blev det att äta på Spicy. Skönt att sitta ute på uteservering nu när vädret är på topp! Hoppas på fint väder nu under min lediga helg!!
 

Godnatt säger vi!

Han är ju bara så söt. Har klämt in sig uppe i sängen vid kuddarna. Vill helst bara ha han ovanpå överkastet men han är envis och lyckas alltid komma åt att ligga under det!
 
 

SOMMARLOV

 
Idag blev det en sväng till stugan med Wilma. Hälsat på mor och far och far. Fikat och spelat kubb!  På kvällen har jag umgås med dessa tjejer ♡
 
Nu är det sommarlov från skolan kan man säga. Imorgon börjar jag jobba på Mava. Blir att jobba 7 veckor innan man går på semester. Längtar verkligen efter semester. Blir öland en vecka och sen blir det att vara i Småland i Gustafs sommarstuga! Längtar!

Grillning

Härligt!  Äntligen lite varmare vindar!  Välkommen sommar!
 
 

Ibland kan man!

 
Ett tips! Jätte gott med fetaoströra till kycklingen!  Mosa en fetaost med en burk cream fresch och lite kryddor på det!!

RSS 2.0