Glad Valborg

Har nyss kommit hem från mamma och pappa. Blev att grilla grillspett mitt i regnet. Mysigt var det. Snart kommer det lite folk. Blir vin, öl och häng <3

Frontline

Hoppas ni håller er borta nu, äckliga fästingar!
 
 
 

Min nya regnjacka

 

Snart är jobbnatt 1 av 3 äntligen slut

Trött tjej.

Grillning hos mor & far


Erikslund

Idag när jag mådde lite bättre blev det en sväng till Erikslund med mamma, syster och Wilma. Köpt födelsedagspresent till Gustaf och ett par shorts och bodylotion till mig:) Åt även min favorit mat på ikea. 
 
Visar shortsen sen.
 

BAKSMÄLLA

Igår blev det bmb och after work för att fira Jennifer som fyllde 30 år. Hade sjukt kul men det fick man sota för idag. 
 
 

Yesterday

Lagade en god middag till min sjuka älskling igår <3
 
 

Skola

Sitter i skolan och försöker lära mig att tolka EKG kurvor. Känner mig som ett frågetecken.
 
 

Piratgolf med Aytan

 
 
 
 
 

New jacket

Är mer som en tröja för den var så himla tunn! Men gillar den, halva priset på nelly. Nu 249 kr!
 
 

Sol och vår!

Är så himla fint väder idag. Jag och Charlie kom nyss hem efter en lång prommenad vid vattnet med Maria och Chino. Har även ätit min första mjukglass i år. 
 
Bilderna har Maria tagit med sin systemkamera! www.merlys.blogg.se

 

Akuten

Idag har jobbat hela dagen på infektionsakuten. Det var riktigt kul men stressigt vill jag lova. Har nog inte stuckigt så många patienter på en dag förut! Ayya kul med lite variation. Efter jobbet var jag och solade och sen blev det att hämta min lilla Charlie som varit hos mamma i två dagar. Nu blir det att skriva på min uppsats om HIV/AIDS.
 
Det här sommarvädret gör mig så glad!
 
 
 

Äntligen vår! :)

 

Glad påsk

Efter jobbet idag när jag kom hem hade Gustaf gömt ett påskägg till mig och skrivit en jätte gullig lapp. Världens bästa pojkvän man har. Sedan åkte jag Gustaf och Charlie hem till mamma och pappa. Där blev det tillsammans med mina syskon påskmiddag. Var verkligen gott, men orkade dock inte så mycket. Blev mätt på en gång. Men gott var det i alla fall. Kommer väl ångra mig sen när jag är hungrig att jag inte åt mera, brukar vara så.
 
Nu är jag trött. Ska jobba dag imorgon igen så det blir väl inte att vara uppe så länge till. Helt sjukt. Jag har inte jobbat dag sen i oktober och efter ett pass är jag helt slut. När jag jobbar nätter händer detta aldrig. Är alltid pigg när jag väl är ledig och har alltid energi. Usch skulle aldrig vilja jobba heltid dag på det där stället igen. Men ska bara jobba lite dagar och kvällar nu i påsk för variationens skull. Men sen går jag tillbaka till mina nätter <3 För mig är nattjobbet = mår bra när man är ledig, mår bra på jobbet, ingen stress, mer ledig tid och mera pengar. Dag = mindre pengar, mer stress, trött när man kommer hem, huvudvärk, lite sömn och lite fritid. Inte ett svårt val direkt för mig.
 
Tack mamma för all god mat, du är så duktig och kreativ när det gäller matlagning!
 
Glad påsk på er alla!
 

Ny tavelram?

Heter det tavelram?Fotoram? Ayya sak samma köpte denna på Chili för 150 kr. Så himla fin måste bara hitta de perfekta bilderna till den:)


 

Påsklunch på jobbet


Tack Wilma

För det fina påskpyntet:)

Infektionssjukdomar

Jag kom förresten in på en till kurs. Infektionssjukdomar. Så det blir plugg på 100 procent fram till sommaren då båda kuserna är på 50 procent var. Jobbar 90 procent just nu så kan bli lite tufft. Men plugget blir ändå aldrig 100 procent för oftast går det inte åt så mycket tid som det ska om man säger så:) Jag tycker det är så intressant så har svårt för att slita mig från böckerna:) Haha nörd jag är

Träning


Stan

Gustafs rymdskepp.

Tacos

Inatt ska Gustafs lilla kusin Sofie sova över hoss oss. Har precis ätit tacos och nu blir det att kolla på filmen turbo. Blir lite chips och dip också:)

Resultatet

För er som inte ser någon skillnad så har jag bara färgat utväxten och klippt topparna lite:) Sen blev det lite fina lockar också:)

Hos Malin

Är hos Malin och fixar håret. Mormor är också här samtidigt som mig för att fixa håret till påsken:) Jag: Varför tar färgen i håret slut när man blir gammal? Malin: Det är som en skrivare, färgen tar slut tillslut.

Lek i hundgården

Blev lek i hundgården idag med Charlie, Gustaf, Sofie, Pernilla och Wilma. Vi gick även en stund till lekparken. Där blev Charlie ganska snabbt populär då lekparken var full med dagisbarn. Ett barn kom fram till mig och sa " Hur låter han när han bajsar och kissar?" Hahaha höll på att garva ihjäl mig. Härliga de är dem små liven. Att de funderar på så konstiga saker och ställer så roliga frågor:)
 

Jensens med Holmgrenarna

 

Farmor

Idag blev det besök hos Farmor med Syster, Charlie och Tequilla <3
 
 

Finaste låten

 

Sunday

Idag tog jag mig upp vid 16 sen begav jag mig mot gymmet. Solade, tränade kondition och ben. När man jobbat hela natten och sovit hela dagen blir man rätt seg. Men efter träningspasset kände jag mig som ny igen. Blev en sväng till mamma på lite smörgåstårta efteråt och sen hämtade jag min lilla Charlie. Han ville inte alls följa med hem. Han har det så kul hos mamma verkar det som:) Nu vila en timme sen blir det nattjobb igen:)
 
 
 

Lördag

Jag har varit så ineffektiv denna dag så jag nästan skäms. Men men skönt har det varit.  Just nu är Wilma och Pernilla här på mat. Snart blir det att bege sig mot nattjobb.  Men först ska jag förbi mamma med Charlie då hon ska vara hundvakt tills imorgon:)
 
 

Fest hos Sara

 

Hela familjen

Tidigare idag.
 
 

Redo för jobbfest

 
 

New

Nu har de kommit. Är så glad. Älskar verkligen dessa skor! Kan inte förstår att det var 70 % rea på dessa.
 
 

Fick VG på kursen!! GLAD

s
 

Middag hos Roza

Nu på kvällen blev det hem till Rosa med kollegorna för middag. Tack bästa Rosa för en jättegod middag och en trevlig kväll:)
 
 
 

Monday

Lagat mat till min älskling som snart kommer hem från jobbet. Ska kolla på Game of trones. Första avsnittet på säsong 4 har nu kommit:) Sen blir det nattjobb för min del:)
 
 

Min nya favorit

Tränar hela kroppen genom vibrationer. Du behöver inte göra något mer än att stå still!
 
 

Jag har saknat dig

Nu laddar vi inför sommaren, stranden och utlandet!  En månad kvar till Grekland. 
 
 

Sunday

Idag har man varit sliten från igår. Har inte gjort så mycket. Nu på kvällen var vi på middag hos Elin och Staffan tillsammans med Aytan och Andreas. Var riktigt trevligt.
 
 

Fredriks överaskningsfest

Igår kväll samlades alla på sjökrogen för en överaskningsfest för Fredrik. Han hade inte en anning. Han trodde att han skulle iväg till Stockholm med hans bror. Men när han satte sig i bilen tog Kim på han ögonbindel och körde honom till sjökrogen. Alla var helt tysta när han kom och när bindeln åkte av så sjöng alla för honom. Han blev så överaskad. Sen blev det buffe och fest hela natten lång. 
 
Helt sjukt att jag och fredrik nu varit vänner i 10 år! Minns första gången jag såg han. Den där lilla blyga eminem hiphoparen! Har nu blivit en man! Grattis fredrik <3
 

Wilma 4 år

Tänk att hon blivit så stor. 4 hela år. Idag fick hon sin första cyckel och en surfplatta. Helt sjukt. Det enda hon egentligen önskade sig var en dator. Förstå att 4 åringar idag önskar sig datorer? Så var det inte på min tid kan jag säga. Men hon fick i alla fall en surfplatta. Av mig och Gustaf fick hon en jeansjacka och en söt lite kofta.
 
STORT GRATTIS LILLA WILMA PÅ 4 ÅRS DAGEN
 
 

Virkad tröja

 

Nätshopping

Kan bara inte låta bli, hittar alltid när jag letar. Idag gjorde jag stora fynd. 
 
Jeffrey Campbell skor 489 kr, kostar egentligen 1629 kr. Hur coola som helst. Och eftersom det var hela 70% rabatt kunde jag bara inte låga bli. Hur värt som helst. Köpte även en vit klänning för 124 kr som har kostat 249kr. Blir fint till sommaren när man blir lite brun. Är nog dags att börja jobba på brännan snart, bara en månad kvar tills vi åker till Grekland. Nöjd tjej!
 
 
 

Hemma kväll <3

Hemma kvällar är uppskattade dessa dagar. Förmodligen för att jag har världens finaste pojkvän och hund här hemma hos mig <3 Nu blir det kina mat från Hongkong.
 
 

Nya hood tröjan

 

Landet

Efter skolan idag begav jag och Charlie oss mot landet, hem till farmor. Charlie har sprungit på ängen som aldrig förr och vi har tränat lite vett och etikett.  Så skönt att komma ut och att solen äntligen har kommit fram efter denna långa vinter. Charlie ville inte hem kan jag säga. 
 
 
 

EKG i praktiken

Sitter i skolan just nu. Börjar en ny kurs idag som handlar om EKG. Ska bli as kul. Ska bli bäst på att tolka EKG kurvor ;)!
 
 
 

Beställda från Nelly

Vit tröja 399kr, Hood tröja  grå 249 kr, Bikini top svart 149 kr
 
Hur fin är inte denna vita tröja nu till sommaren? Så himla fin.Gäller att bara bli lite brun. Den gråa Hood tröjan kunde jag bara inte låta bli att köpa. Älskar hood tröjor. Och denna har inga armar dessutom. När det gäller bikinin så ville jag bara ha överdelen. Har så många bikinisar och tycker det är kul att kombinera överdelar och underdelar. Och kände att jag vill ha en svart överdel så det blev denna. För första gången har jag valt en överdel med kupa. Annars brukar jag alltid köra på utan, de är oftast snyggast. Så vi får se hur denna blir. 
 
 

Torsdag

 
Idag kom Gustafs familj på besök. Gustaf gjorde godaste middagen till oss alla, riktigt imponerad <3

Träning

 

RSS 2.0