Smärta


Idag har varit en jobbig dag. Började med att jag fick ta mig upp till läkaren trots bara ett par timmars sömn. Hade UVI och har nu fått AB. Sen hade jag ju tid hos frisören så det var ju bara att kämpa sig dit också, och sen var jag tvungen att utföra en massa ärenden på stan innnan jag kunde åka hem. Skulle ju betala räkningarna idag men hittade inte mina dosa, så var tvungen att åka till banken och få en ny. Just nu sitter jag på toaletten med datorn i knät. Så fort jag går upp gör det så himla ont. Smärtan lindras bäst om jag sitter här. Fast jag skulle behöva äta ngt, är as hungrig och mår illa för jag tog antibiotiken på tom mage. Men jag var tvungen, kunde inte stå ut längre. Och kraften finns inteför att laga mat. Nu måste jag vila så jag orkar packa för i morgonbitti beger jag mig till Irland, Dublin. Ah juste glömde att jag är skit förskyld och min hals värker också. Lägger upp en bild på min outfit igår då jag var på ett bröllop.
 

Hemma

 
 
Har haft roligaste veckan någonsin. Har varit sol, bad och fest. Träffat mycket nya människor. Det har varit så galet och jag säger bara om man inte varit i magaluf så har man missat någonting

Hejdå Sverige

Packat och klart, nästan. Måste hem till Mamma och väga min väska, är rädd att den kanske är lite för tung. Några timmar kvar sen drar vi! Äntligen slippa Sverige. Mot sol, mot bad, mot fest! Magaluf här kommer vi!
 
 

Stockholm- Boatrip

Idag åkte vi på en spontan resa med båten till Stockholm. Var så skönt att bara vara ute och åka. Har inte blivit så mycket båt i sommar. 4 timmar tog det att åka dit och då låg vi i ca 25 knop hela vägen. Slussade gjorde vi. Såg en del stora fartyg och grönalund.  När vi var framme i Stockholm la vi till där vi brukar, vid den kungliga motorbåtsklubben. Gick på restaurang, gick och kollade runt på djurgården och sen satte vi oss och drack lite och kollade ut på vattnet. Sen åkte vi hem, blåste ganska bra ettag ute på vattnet och mörkt blev det också. Försökte kolla på film på hemvägen men det gick inte så bra.
 
 

Möhippa

Igår blev det möhippa för meriban. Hon hade inte en anning om vad som väntade henne när hon klev in genom dörren till Tatiana. En rolig kväll med många roliga vänner!
 
 

17 Augusti

Regn? Tack första dagen på semestern. Har i alla fall gjort något nyttigt, har städat, tvättat och börjat packat inför Magaluf.  Är hungrig men orkar inte laga mat, har tröttnat på att laga mat till bara mig själv. Köper hellre något då. Tänkte gå till affären och handla något att äta men det känns inte så aktuellt i detta oväder. Ikväll blir det utgång =) !
 

SEMESTER

Jag är så himla glad, semester äntligen.
 
 
En blid från Lomma som jag tog 2010.

16 augusti

Sitter hemma å ska snart åka till jobbet. Kan inte sluta tänka, på allt, på mitt liv. Vad händer här näst? Jag vet att jag inte kommer stanna så länge till. Finns för mycket i världen att se. Men framtiden är oviss och jag är förvirrad. Vad vill jag? Jag måste lära mig att sluta tänka så mycket och bara göra saker. Annars händer det ingenting. Så därför bokade jag en resa till Irland bara så där spontant. Jag vill göra saker, jag vill leva livet, mitt liv! Som ingen annan kan styra över. Jag vill ha ett äventyr. Snart blir det två veckor av äventyr. Men sen då? Sen är man tillbaka på jobbet och i Västerås och det dåliga vädret. Känner inte för det. Vill något mera. Jag måste lära mig att släppa de trygga och chansa. Gör impulsiva saker. Om jag inte gör saker nu kommer jag att ångra det sen. För det är nu jag är ung och jag har alla möjligheter i världen att göra som jag vill. Jag måste sluta grubbla och slappna av! Ha kul!

Semester

Bara två pass kvar tills semestern, ska bli så himla skönt. Då blir det Magaluf och Irland.
 

Kräftskiva

I Lördags blev det kräftskiva med familjen, sen blev det utgång med vännerna:) Mys
 

Blood

De två senaste passen på jobbet har varit de jobbigaste någonsin. Ett rejält tempo med riktigt sjuka patienter. Är helt slut faktiskt. Jag är ledig i morgon men känner bara för att gå och sova nu! Var nyss hemma hos mamma och åt tacos, kollade lite på OS och somnade på hennes soffa. Jag längtar så mycket till semestern nu, ska bli så otroligt skönt. Att få komma bort, sola och bada, och bara ha roligt och göra sånt som jag VILL. Inte sånt jag MÅSTE. Har köpt solkräm idag till resan. Idag kom min nya bikini, älskar den. Fick också min kläning som jag ska ha på ett bröllop. Jag ska nämligen vara kamera mannen. En vecka kvar tills semester. Räknar ner arbetspassen!

En bild från Marias födelsedag i Lördags, The blue party!

Sykepleier

Fick denna förra veckan. Skulle tagit 3 månder, tog en månad bara:) Så var man 1800 kr fattigare oxå, dyrt för ett litet papper. Men nu kan jag jobba i Norge som sjuksköterska när jag vill i alla fall.


Hungergames

Såg denna film och tyckte den var hur bra som helst.


Beställd

Nelly 279 kr

BRA

Nya, H&M 149 :- styck

Irriterande

Har inte fungerat att blogga på två dagar nu! Jävla server kossa!

Myskväll eller utgång?

Beslutångest är min grej. Har i alla fall ätit en jätte god sallad, ruccola, gurka, rödlök, keso, fetaost och mosarella. Nu blir det att dricka vin och äta lite räkor.
 

RSS 2.0