Öland dag 7

Jaaa! Äntligen sol på Öland:) Dagen har spenderats på stranden! Snart ska vi köra gokart igen och ikväll ska vi in till böda camping och kolla på när markolio spelar!
 

Öland dag 6

Idag har vi varit på stranden. Bra väder eller ej vem orkar bry sig. Nu åkte vi dit i alla fall. Wilma badade i alla fall och hade skoj. Charlie gillade också stranden, grävde som en tok!
 
Nu är vi hemma igen. Dags för grillning och sen kommer mammas bror på besök! 
 
Stackars tequilla är fortfarande på sjukhuset. Men mår bättre idag i alla fall. Håller tummarna att detta kommer gå över snart så vi får hämta henne älskade hund!
 
 
 
Tog detta fina kort på tequilla här om dagen!
 
Här är ett kort på Charlie, han har egen säng!

Öland dag 5

Denna dag har varit en riktig skön slapp dag. Vi har spelat minigolf och åkt gokart. Men annars har vi bara varit hemma. 
 
Får se till kvällen vad som händer. Några här vill ju in till strands i Borgholm. Det är en nattklubb och någon artist skulle spela. Nu minns jag inte vilken. 
 
Mamma och pappa var tvungna att åka med tequilla till vetrinären i Kalmar då hon har blivit sjuk. Har nyss fått veta att hon kommer ligga kvar där inatt med dropp och antibiotika så skulle de höra av sig imorgon. Inte så roligt:/
 
Idag blev det plankstek till kvällsmat!
 
 

Öland dag 4

Denna dag har spenderats på Ölands djurpark, tivoli och vattenland! En jätte bra dag har vi haft!
 
Fick verkligen nytta av mitt långa objektiv idag. Fick några riktigt bra bilder tycker jag:)
 

Öland dag 3

 
Idag var det inte heller så fint väder. Såklart. Typiskt Sverige. Har varit mulet hela dagen men inget regn i alla fall.
 
Idag besökte vi Borgholm. Åt på restaurang där och kollade i affärer. Vi har även ridit på kameler. Inte jag men de andra. Vågar inte med min mage. Gustaf och Peter körde även crosskart och Wilma lådbil.
 
Hela dagen har vi varit borta och är helt slut. 
 
Har nu kommit på hur man via wifi kan föra över bilder från systemkameran direkt till mobilen. Så här kommer lite blandade bilder från idag och igår!
 
 

Öland dag 2

Vi kom fram till Öland sent igårkväll. Tog tid att köra för vädret var inte det bästa. Det enda vi hann göra igår var att packa upp våra grejer och stadga oss i huset innan det var dags att sova. 
 
Idag så har vi åkt runt på Norra Öland och kollat runt. Kollade på fyren långe Erik, var på stranden samt kollade runt i lite småbutiker. Det är verkligen riktigt fint här! Synd att det idag blåste så himla mycket bara. Nu ikväll tänkte vi grilla, mysa och njuta av ledighet!  
 
 
 
Vi bor förresten i detta söta hus en kilometer från böda!
 

Semester!

Då var vi på väg!  Nu öland en vecka och sen vidare till Småland i 2 veckor till Gustafs sommarstuga! 
 
 

Mina fina blommor

Har växt sig så stora och fina!  Kommer sakna denna balkong när vi flyttar!! Tycker den är så fin och lagomt stor. Solen skiner här hela dagarna och sent in på eftermiddagen. Tycker det är så underbart!
 
 

Min nya systemkamera

Nu har jag äntligen köpt en ny kamera efter allt velande. Min gamla är 7 år gammal snart och man kan endast ta kort med den, saknar att kunna filma. Det är absolut inget fel på den utan den är jätte bra fortfarande men ville gärna ha en kamera där jag kan filma också. Speciellt nu när bebisen snart kommer. Vill kunna filma och fota den såklart!:D
 
Tur hade jag då de hade ett erbjudande på media makt. Sony A5100 med två objektiv för 5500 kr. Normalt kostar bara kameran 5500 kr. Så fick det långa objektivet på köpet kan man säga. Separat kostar objektivet 2800 kr. Helt sjukt. Detta bara för att det är en kompakt systemkamera och det inte finns så många olika objektiv där ännu.
 
Får se om denna håller lika länge och bra som min Nikon eller om man blir besviken!
 
 

Bebiskläder

Har nu vågat köpt mina första kläder till min lilla pojke. Är i vecka 23 nu. Har köpt 2 pjamasar,  två bodys och två byxor! :)
 
 

Myskväll

 
3 preggon jag, annsofie och sussi. Aytan som nyligen som fått sitt barn! Vi kommer ha det toppen när alla är mammalediga samtidigt:) 

Chihuaua bus

 

Brio Smile Barnvagn

Idag beställde vi barnvagn. Blev ett paket som heter brio smile. Då är det både ligg, sittdel och babyskydd. Det som är så bra är att babyskyddet passar både i bilen och på vagnen, så det är smidigt om man åker och handlar och om bebisen sover. Det ingick även vindskydd och regnskydd. Totalt kostade allt 7000 kr. Sen är det förlossningsgaranti också så om något går fel behöver man aldrig hämta ut vagnen. Vi valde även helsvart. Tänker att man kan ha samma vagn till nästa barn och då kan det vara dumt att välja någon pojkfärg. Tycker det inte fanns nå bra neutrala färger heller. Fanns varken vit eller beige. Så svart fick det bli!
 
 

Födelsedagsbarnet

Helt slut efter en födelsedag full med roligheter!
 
 

CHARLIE 2 ÅR

Idag fyller lilla Charlie 2 år. Vi började dagen med att åka till djuraffären så Charlie fick välja två nya leksaker. Efter det blev det att åka till farmor på landet så han fick springa lös och leka. Nu på kvällen så blev det grillning hos Ullie och Jonathan. Wilma och petro var också med. Nu är han helt slut och nöjd! Min lilla två åring så stor han blivit och tänk snart ska han bli store bror♡♡
 
 

Langos!!!:)

Nyss hemkommen från mor och far. Där blev det hemma gjorda langos och sen choklad mousse med jordgubbar till efterrätt!  Jag älskar langos. Så himla gott. Nu är jag proppmätt. Nu blir det bara att dega på soffan och tagga inför en fyra dagars ledighet! 
 
 

Längtar♡♡

 
Halvvägs nu! Tiden går fort. Längtar verkligen efter min pojk nu.  Hoppas allt går bra och att han kommer ut och mår bra♡ Känner han sparka och böka runt flera gånger varje dag och det är så roligt ♡ Snart dags att börja köpa lite grejer till honom. Har inte köpt något alls än. Ska bli en riktig shopping runda:)!

Babyshower

I lördags blev det överasknings babyshower för våra fina vän Annsofie som snart ska få en liten flicka. Överaskad blev hon, så kul när man lyckats hålla något helt hemligt ♡♡
 
 

Power meet day 3

 

POWER MEET DAY 2

 

POWER MEET day 1

Idag har power meet dragit igång. Eftersom jag är preggo får jag såklart vara nykter detta år! Men ute och kolla på bilar kan man ändå vara! 
 
Jag och bror, hans kompis och Gustaf åkte en sväng med pappas bil ikväll!  Var inte så mycket bilar idag men skönt så man slipper köerna. Måste ju vara rädd om bilen såklart. När det är så varmt som det är nu också blir man ju rädd att motorn ska koka. 
 
Charlie älskade att åka bil iaf! Älskade hur det blåste!
 
Imorgon blir det väl ut och åka en sväng igen:)! Ledig till söndag kväll nu. Så skönt!
 
 

RSS 2.0