Gränden för tredje gången denna vecka:)

 

Mys

Nu blir det filmkväll med tatiana.
 
 

Sliten

Har haft en grymt kul helg. Men är helt slut. Tog mig upp och storhandlade med mor för hade absolut ingen mat hemma. Blev lite korv med mos innan på maxi.
 

City festivalen dag 2

Blev först förfest hemma hos mig, sen blev det ner till scenen och lyssna på john the sohn. Var skit bra. Efter det blev det bill och bob och kvällen avslutades förstås med langos. Gick sedan en långprommenad hem. Toppen kväll.

 
 

City festivalen

 
 
 

Min bästa bror tvättar min bil:)

 

En bra dag med tjejerna:)

 

Blev att fiska och grilla med vännerna i stugan igår:)

 

Bakis mat hos mamma

 

Midsommar

Dagen började med jobb, men slutade lite tidigare för det var lungt på jobbet. Åkte till våran sommarstuga där min familj och släkt var. Dansade runt midsommarstången, fikade och gick skattjakt med barnen. Sen blev det att ta sig hem till mina föräldrars hus där vi lagade mat, dansade och hade det super trevligt. Blev sen krogen. Var helt okej fast jag dock hade roligast innan. Slutade som vanligt med efterfest. Är seg som fan idag. Men det var värt det!=)
 
 

Idag blev det att plocka blommor inför midsommar

 

Glass med tatiana

 

18 juni

 

Har absolut inget att blogga om idag

 

Summerburst


Dag två var ännu grymmare!

Sol och fint hela kvällen!
 

Summerburst dag 1

Vi hade så jävla kul igår. Blev dock inte så mycket bilder. Men en del grymma videos men de får jag lägga upp när jag kommer hem:) Ös regnade en stund igår men som tur var hade vi fått regnkappor eller vad det heter. Efter summerburst blev det krogen. Mycket med folk ute. Idag är det jätte fint väder så nu är det bara att tagga för ännu en grym kväll:)

Framme

Tack för att du finns GPS. Äntligen framme på hotellet! Nu fixa oss innan vi drar till summerburst:)

SUMMERBURST

Nu drar vi mot Stockholm och summerburst!!! Uppdaterar bloggen i helgen så mycket jag hinner :)

Stilig bror man har!


Grattis bror

Som går ut 9an:)

Promenix med hunden innan nattjobb


Middag och vin med kollegorna<3

Blev bellman, bil och bob, cirkus och hatten innan jag fick avlägsna mig. Hade super kul!
 

7/6 Studenten

Dagen började med att jag var och fotade på min systers champangefrukost. Sedan sjutsade jag de till skolan och kollade på när hon sprang ut och åkte traktor. Blev sedan smörgåstårta och tårta hos mor och far. Var trevligt. Efter att jag sovit någon timme blev det att dra ner på stan och äta och dricka med mina kollegor. Var super kul. Kom dock hem sent inatt och skulle upp 06.00. Men sov på min rast och nu när jag kom hem. Var en toppen dag igår <3 Tack alla inblandade. Och grattis syster <3
 
 

Hur ska jag kunna sova nu? Ska upp 5 !!!!

 

6/6

Igår när man kom hem väntade en jävla överaskning. Var några människor och skulle stamspola rören i  min lägenhet igår. När jag kom hem hade de haft sönder hela min dusch=/ Jävla idioter. Trampar i glas när jag ska gå på toaletten. Kunde de inte ens skrivit en lapp? Har bara lämnat  badrummet fullt med glasbitar hela golvet. Idioter. De ska få köpa en ny dusch till mig och de ska fixa det fort. Arg som fan är jag kan jag säga.
 
Men detta ska inte få förstöra mitt humör. Imorgon tar min syster studenten och jag ska vara fotograf. Ska vara på champangefrukost kl.7. Skoj. Efter studenten blir det middag på bellman med mina jobbarkompisar:) Serfram emot det.
 
 
KATASTROF"!!!!
 

00.38

Har jobbat två nätter nu, ska jobba kväll imorgon och upp till sjukgymnastik så måste sova nu. Men är så himla pigg. Det är lättare att ställa om från dag till natt än från natt till dag. Bara jobb imorgon sen två dagar ledigt. Ser fram emot det.
 
Saknar Thailand <3
 
 
 

Mot nattjobb


Lördag

Finaste vädret och jag ska snart jobba. Det suger. Men ikväll blir det iaf vin med tjejerna på bill och bob:) Ska jobba men får inte lyfta. Cheferna har gått med på detta då de inte har några sjuksköterskor. De tar in extra undersköterskor för att jag ska kunna jobba. Snällt det iaf annars skulle jag inte kunna jobba över huvudtaget. Och det tillåter inte ekonomin.

Godnatt


RSS 2.0