Nu är det bara 2 veckor kvar tjejer <3

 

Älskar denna film.

 

Filmkväll

Blev filmkväll och lite gott med tatiana ikväll. Sitter hemma och kollar på en tredje film nu, håller på att somna, men jag får inte. Ska jobba natt imorgon igen och vill sova länge imorgon på dagen.
 
 

Frisören

Har varit hos min syssling och färgat och klippt håret.  Så himla skönt,  nu är jag lite blondare. Köpte hårolja, den är så himla bra när håret känns torrt och äckligt.  Kan användas i både torrt och blött hår. Extra pris 289 kr.
 
 
 

Äntligen får jag sova, godnatt!!

 

Pizza med tjejerna innan nattjobb:)

 

Blev dessa i Stockholm

topshop 379 kr
 

Junibacken

Blev en dag i Stockholm med familjen. Min mamma,pappa och bror var där med båten hela helgen på Djurgården så jag och mina systrar och Wilma åkt dit en sväng. Gick på junibacken för Wilmas skull, var väl inte så himla kul egentligen.Men Wilma tyckte det och det var huvudsaken. Men åt godaste köttbullarna med mos och sagotåget var ändå rätt så kul. Sen blev det shopping i Stockholm innan vi åkte hemåt.
 
 
 

Födelsedagsfest


Shopping

Blev shopping med Maria idag på Erikslund.

24 juli

Jobbat dag pass idag, var tungt att gå upp så tidigt efter att ha jobbat en massa nätter. Efter jobbet sa jag Hejdå till min sötnos som ska åka iväg, kommer sakna han så. Sen blev det att sola och storhandla. Blev sedan en sväng till mamma och pappa där vi grillade och hade det trevligt.  Nu kolla film och äta chips och dip. Är helt slut har varit en lång dag.
 
 

Tacosmys :)

 

Spicy hot

 

Ranchen

Blev att slå på ranchen idag. Slog nästan 100 meter. ganska stolt faktiskt:)
 
 
 
 
 
 

3,5 timme kvar på jobbet, nu sovstund:)

 

Game of thrones

Blev att mosa game of thrones med Christian och hans bröder i några timmar. Nu är jag as taggad för nattjobb, eller inte;)
 

Grillparty 30 års fest:)

 

Myskväll

Igår blev det bara myskväll med Gustaf. Fick ingen lust att göra något alls igår. Snart mot kalas och sen träffa en vän. Ikväll nattjobb.
 
 

Igår var trevligt:)

 

18 juli

Fick 4 aborrar idag:)
 

17 juni

Har jobbat dag idag. Är helt slut. Gustaf lagade mat till mig efter jobbet, lyx.  Nu har jag städat lägenheten så nu ska jag bara mysa och kolla serier för mig själv:) Med chips och dip=)
 

Godmorgon

Har nog inte gått upp så här tidigt på veckor. Känns tungt. Ge mig mer ledighet, en vecka var för kort.
 

14 JULI

Är nu hemma igen. Har varit i småland i några dagar. Vi har haft det hur bra som helst. Har varit fint väder hela tiden. Har solat, badat, fiskat, myst, ätit god mat och träffat en massa trevliga människor. Kunde inte blivit bättre. Imorgon väntas jobb igen efter att ha varit ledig i 9 dagar. Men har varit en bra semester. Den började med power meet, sen blev det öland och sen småland. Men nu är jag hemma igen och det känns skönt. Bara jobba på i 4 veckor sen väntar semester med tjejerna på Cypern. Kommer bli grymt. Blev inte så mycket blogga i småland. Fanns ingen teckning i bushen. Jag fick en fisk förresten, inte en som jag ville men i alla fall en =)
 
Lite bilder från småland.
 
 
 
 
 
 

11 juni

Idag har vi solat, badat och stekt i den småländska skogen:) Ikväll blir det att grilla och fiska. XOXO

På väg till småland

Blev roadtrip till småland. Får se hur länge vi stannar här. Får se om det kommer att gå och blogga något då det är mitt ute i skogen. Får se om det finns någon teckning:) Annars upptaterar jag om några dagar. Salute.

Gyllene tider

Har bokat biljetter till gyllene tider med mina systrar :D

Hemma igen

Nu har jag äntligen kommit hem efter många timmars bilfärd. Idag skulle vi badat igen men var inget fint väder. Blev istället att åka runt och kolla lite innan vi åkte. Åkte förbi borgen och slottet.

Yesterday

Igår kväll gjorde vi inget speciellt. Åt på en god restaurang och var ganska nyktra. Var trevligt det också.

9 juli

Har varit helt underbart väder idag. Har legat på böda och solat. Dock för feg för att bada. Sen har vi åkt runt lite på Öland och kollat. Nu ska vi vila och fixa oss. Sedan ut på Borgholms gator igen:)

8 juli

Tog 6 timmar att åka till öland igår. Sov nästan hela vägen. Igår blev det att gå på stan, äta god mat och sen krogen. Hade trevligt.

På väg mot öland :)


Power meet weekend

Vet inte vart jag ska börja men har haft en grym helg. Åkt raggarbilar hela helgen. Igår var vi även på älgsafari, flera hundra personer åkte gummibåt från billsta in till stan på svartån och söp samtidigt. Det var grymt. Paddlade i 5 timmar men kom ändå aldrig i mål, var sjukt. Badat i svartån- check. Gick ju inte att undvika direkt. Blev tyvärr inte så mycket bilder så mobilen fick stanna hemma. Men det var tur det för annars hade den varit förstörd nu. Har träningsvärk i magen och ryggen idag kan jag säga.

Power meet dag 1:)

Då man jobbar tidigt imorgon blev det att gå ut nykter på power meet idag. Jag och tjejerna köpte langos och hattar inför helgen. Kommer bli skit kul!
 

Middag

 

Köpte även dessa här om dagen

Tjocktröja 99kr Linne 79kr
 

Såg denna idag och blev kär!

Rut med flera 499kr. Var bara tvungen att köpa den.
 

Citygym

Har varit och tränat idag.  Köpte en protein drink och fick ett jätte fint träningslinne av micke:) Får inviga det imorgon. Nu mot erikslund och shoppa med mor. Sen nattjobb med underbara Elin.
 

RSS 2.0