Gym time


Cityfestivalen dag 2

Det blev en två dagars. Jag annsofie och jenyfer skulle på john the sohn men då började det ös regna. Fett tråkigt såg fram emot det som fan. Istället sökte vi skydd från regnet på hattis och sen blev det vidare till bmb! Ayya kul hade vi:) Kvällen slutade dock inte så bra. Hatar taxi chaufförer jag ska aldrig mer åka taxi själv! Hellre går jag, idiot taxi!

Cityfestivalen

Igår blev det ciryfestivalen med Annsofie och Angelica! Hade verkligen jätte kul. Dock sliten idag, får se om man orkar köra igen!

Charlies nya säng

Kan hoppas att han nu i fortsättningen håller sig borta från min och Gustafs säng!

Tack mamma och pappa <3


Running in the Rain


Sunday

Igår blev det ut på krogen en sväng innan man åkte hem och la sig. Blev dock ganska lungt. Idag gick jag upp tidigt för att åka till Leos lekland med min syster och de barnen hon är nanny åt. Kom nyss hem, ska försöka akivera Charlie med något då han är helt galen just nu!

Midsommardagen

Idag var man rättså seg från gårdagen, sov till 13.00. Sen fixade jag mig och åkte till en gammal killkompis poolparty. Har badat, bastat, lagat mat och druckigt öl. Hur mysigt som helst. Nu sitter jag hemma hos mig med min syster för lite mer öl och chips och dip!
 
 
 
 
 
 

Midsummer

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Date

Efter att ha jobbat 6 nätter de senaste 10 nätterna är jag äntligen ledig hela 4 nätter. Ska bli så himla skönt faktiskt. Är ledig till måndag natt.
 
Idag blev det en date med min älskling. Hamburgetallrik på Texas Longhorn och sen bio. Maten var faktiskt jätte god. Det enda var att såsen var lite starkt men annars var den super god. Filmen vi kollade på hette Edge of tomorrow. Den var faktiskt bättre än förväntat. Var nästan inge folk på bion alls idag så jag och Gustaf flyttade oss längst upp till fotöljerna. Lyx. Det enda negativa med dem var att man satt så långt ifrån varandra för det var ett så stort bord emellan. Men fotöljerna var sköna och man kunde luta dem bakåt=)
 
Nu är vi hemma igen. Får se om man kan somna om ettag, ska ju upp tidigt imorgon. Kan dock bli svårt med tanke på att jag jobbat så mycket nätter och är pigg hela nätterna. Men men i morgon är det midsommar! Är så taggad! Blir att åka till mina föräldras stuga och fira på dagen och på kvällen blir det grillning och öl!!!!
 

Hundflytväst

 
Idag fick Charlie en egen flytväst. Känns som det är viktigt då det kommer bli en del båtåkning i sommar med pappas båt:) Kostade 199kr på Grizzly Zoo tyckte det var helt okej. När Charlie blev så fin i sin ville Tequila också pröva hennes:)
 
 

Kvällsprommenad på Löga

 

Tisdag

Idag blev det minigolf på hälla med Aytan och sen åkte vi till kajen och åt mjukglass:) Idag vann jag faktiskt på minigolfen, vilket jag inte brukar göra :)

Fick G på infektionssjukdomarkursen!

Glad tjej! Har kämpat hårt denna termin och fått ihop 22,5 hp! Nu har jag 202,5 högskolepoäng och mina chanser har ökat ganska mycket när det gäller att komma in på specialistutbildningarna!

 

OBM039 INFECTION DISEASES 7.5 HP
Kursen godkänd den 2014-06-02 med betyget G.

Moment Datum Skrivningspoäng Betyg
INL1 2014-05-26 G
TEN2 2014-06-02 G


Running

 
Var nyss och sprang spåret. Gustaf tror mig aldrig när jag säger att jag varit ute och sprungit spåret. Så måste försöka bevisa det för honom varje gång. Här är ditt bevis!

Söndag

Fotbolls VM och marängsviss.


Grillning hos familjen Holmgren

 

Fick VG på EKG kursen!!

 
 
MomentDatumSkrivningspoängBetyg
TEN1 2014-06-04 72 VG

NEW YORK HOTELL

Här om dagen var tjejerna här för att boka hotell till New york i höst. Blev ett som heter Element och det ligger på Times Square på Manhattan. Nära och bra till allt. Blev 3312 kronor per person 5 nätter, vilket är helt okej tycker jag då hotellet är både fint och centralt. Hotellet har 40 våningar och bra utsikt. Som på alla hotell verkar det finnas restauranger på taket så man kan äta god mat och njuta av utsikten samtidigt. Det gillar vi. Detta är även ett lägenhetshotell om man vill laga egen mat, inte för att vi tänkte göra det men ändå. Sen ingår även frukostbuffe på hotellet varje morgon. Gratis WIFI, vilket är viktigt! Bloggen kommer upptateras garanterat varje dag! Längtar!
 
Här kommer några bilder på hotellet! Inte så fina men man ser ju lite i alla fall!
 

Kvällstur

Gustaf bjöd på en liten åktur med motorcykeln!:)
 
 

Onsdag Träning

 
Helt slut efter två intensiva jobbnätter. Har varit så mycket att göra att jag sprungit varje natt i 10 timmar i sträck utan att hinna sitta ner. Var helt slut när klockan ringde 14.00 idag då jag somnade ca 8.30. Men jag tog mig upp och fick med mig min älskling till gymmet! Har tagit några månader men äntligen följde han med. Körde både rumpa, ben, rygg och axlar!  Sen blev det att köpa Spicy hot och sen somnade vi båda på soffan. Haha att man kan vara så trött. Ayya nu när jag vaken igen men Gustaf ligger fortfarande och sover. Få se vad som händer denna kväll är nu ledig två nätter innan jag hoppar på två nya!
 

<3

 

Yesterday

Igår blev det fest hos mig sen blev det utgång på det nya stället publik. Vart en lyckad kväll! Idag har jag jobbat och varit bakis på det därför blir det en lugn kväll idag. Imorgon blir det jobb igen!
 
 

Sveriges Nationaldag

 

Running

 

Wednesday

Kom nyss hem från skolan, tentan gick faktiskt ganska bra måste jag säga. Nu är det bara vänta på att poängen ska rasa in från båda kurserna. Kan äntligen sluta tänka på att jag måste plugga och nu börja njuta av sommaren ordentligt!
 
Igårkväll kom Emma och Johan över för lite tacos. Kollade film och hade det trevligt. 
 
Nu ska jag ta en powernapp och sen ska vi bege oss mot Stockholm för att hälsa på Gustafs kusin och hennes nya bebis =)
 

Taggar inför tenta

Sitter i skolan, snart börjar tentan i Ekg!
 
 

Working out

 

Tonfisksallad med fetaost, mozzarella och äppelskivor!

Har nu gjort godaste salladen.

Den innehåller:
Blandad sallad, Gurka, Rödlök,Tonfisk, Fetaost,Mozzarella ost, Äppelskivor, Salt och peppar och Olivolja
 
Nyttigt och gott. Tonfisken och osten gör att det blir mer mättande. Äppelklyftorna får in en lite mer söt smak i salladen, passar jätte bra!
 
 
 

Plugg, shopping och lunch!

Efter att ha suttit hela förmiddagen och skrivit tenta i kursen infektionssjukdomar är jag helt slut. Fy vilken stressad tenta, 69 frågor att besvara på 3 timmar. Men nu är den kursen i alla fall över. Nu är det bara att plugga till tentan på onsdag som handlar om EKG. Sen är det äntligen slut med plugg denna terminen, förhoppningsvis, om jag klarar tentorna förstås. 
 
Efter tentan drog jag och lunchade med Susanne och Annsofie och sen blev det lite shopping på det! Blev lite bra att ha saker. Insmörjningskräm till ansiktet och duscholja. Använder alltid Eucerin duscholja till hela kroppen när jag duschar. Kan absolut inte ha vanlig tvål, det är inte bra för huden, speciellt inte på känsliga ställen. Sen köpte jag även en burk vax. Vill verkligen inte raka benen, vaxa är mycket bättre. Sen behövde jag även en ny maskara och en ny sminkborttagningslotion. Att ta bort smink med vanlig tvål och vatten = torr hud + finnar. Blev även två par nya trosor som var på rea, 30 kr styck!!
 
Nu blir det plugg igen inför EKG tentan på onsdag, nu är det bara att kämpa på så är jag snart klar! Har då läst 22,5 högskolepoäng denna termin + att jag jobbat mina 90 % natt. Är faktiskt stolt. För er som inte vet så läser man normalt 30 högskolepoäng per termin när man pluggar heltid på högskolan! Så jag har jobbat som 90% och pluggat 75 % denna termin kan man väl säga. Men om jag ska erkänna har det inte varit speciellt jobbigt, softa kurser men ändå lärorika! Har inte behövt ansträngt mig så mycket om jag säger så. 
 
 
 
 

Söndagssnacks

 

Löpning!

 

SMÅLAND

Nu är vi hemma från Småland igen. Har varit en mysig helg med trevligt sällskap. Var en del folk där faktiskt, bland annat Gustafs kusiner och respektive. Var kul att träffa alla igen. Försökte blogga från Småland, men det gick inte, ingen teckning ute i småländska skogarna.
 
Charlie har sprungit lös hela tiden och varit så glad. Han var faktiskt riktigt duktig på att åka bil, låg och sov hela resan dit och hem och sa inte ett ljud. På ditvägen såg vi en stor älg på vägen, var stor som en häst. Har inte sett en älg så nära förut så det var riktigt häftigt. Och på hemvägen sprang det ett vildsvin på vägen. Har aldrig sätt ett vildsvin förut heller så det var också lite coolt!
 
Vi har ätit så god mat varje dag, har blivit riktigt bortskämd. Jag har faktiskt lärt mig att äta sill och oliver denna helg! Så himla gott. Det har varit varmt och sol varje dag, fast det egentligen skulle regna enligt väderrapporten. Men det var lite för kallt för att bada! Får bli nästa gång när vi åker dit på semestern. Här kommer lite bilder!
 
 

RSS 2.0