Nytt puder

Får se om detta puder är bra. Dock så är min hud så torr nu så inget smink är bra hur dyrt det än är. Men jobbar på det! Detta är för att få bort glans men även för att täcka en del. Rekommenderades på affären.  Ingen aning om denna är bra. 
 
 

Nya från Nelly

 

Tabban!

Igår blev det att äta middag på tabban med mina fina damer<3
 

Dop för Junia!!

 

BB

 Idag har jag spenderat dagen på BB. Alltså bebisarna är så söta! Det var verkligen kul på BB. Mycket roligare än jag trodde att det skulle vara ♡ Fick mata sötaste nyfödda lilla flickan som var 36 veckor gammal. Hon var verkligen som en liten docka. Helt otroligt vad kroppen kan skapa!
 
 

Våffeldagen

Tack Gustaf för de utsökta våfflorna du gjorde till mig!
 

Tentapluggar

Jag har nu kommit till en punkt då jag inte orkar plugga så mycket mer! Det får gå som det går helt enkelt. Vill bara att det ska vara torsdag och att tentan ska vara över! 
 
 

Iam happy

 

Tack älskling <3

Älskar dig Gustaf!
 
 
 

Stugan

 

Grattis bror 18 år

Idag fyller min bror hela 18 år, helt sjukt vad fort tiden går! Så idag var vi och gratta honom med presenter. De bjöds på smörgåstårta och vanlig tårta! Hur gott som helst!
 
 

Wilma<3

 

Förlossningen

Igår var jag min allra första gång på förlossningen! Fick se mycket intressant dock så kom det inte ut en enda unge! Såklart. Besviken blev jag men orkade inte vara kvar efter 9 timmar. Ska ju i alla fall dit om några veckor igen så då kan man ju hoppas att man får se någon bebis komma ut! Blev bara att man fick passa på mammorna med smärtlindring och känna hur långt de öppnat sig osv igår och en del dokumentation! Men något lärde jag mig i alla fall!
 
 

Sol!

 

Hockeygurra!

 

Påskmust

Jag brukar aldrig köpa läsk men kunde inte låta bli!
 
 

mysmiddag

Middag med tjejerna efter en jobbdag! Idag jobbade jag ett dagpass för fyra gånger min lön! Jobbade alltså ett pass men fick betalt för fyra. Kunskap är makt...makt är pengar! :)
 
 
 

Barnvakt!

Idag var jag barnvakt åt lilla Wilma! Gjorde flygande jakob tillsammans! Dock åt wilma bara jordnötterna när maten väl var klar! 
 
 

Nya hårprodukter!

Var och köpte shampoo, balsam och hårinpackning hos frisören idag! jätte nöjd. Det går verkligen inte att jämföra med affärens!
 
 

Underbara vårdag!


Hockey!

Efter nästan 5 perioder förlorade Vik! Fyfan säger jag!
 
 

Leos Lekland

 

Tjejkväll!

Igår blev det Bistro med tjejerna. Nytt rekord tror jag, satt där i 5 timmar!<3
 
 

Kvinnors hälsa och livsvillkor! VG!!!

Jag satte VG på första kursen på barnmorskeprogrammet! Verkligen bra kämpat!!!!
 
 

Friday

Äntligen fredag och fyra dagars ledighet för mig! Eller ledigt o ledigt måste väl plugga men behöver i alla fall inte gå till skolan eller till jobbet!!
 
Hela förmiddagen har jag pluggat om placenta och missfall! Det är lite invecklat om man säger så!
 
På eftermiddagen var jag och petronella och tränade och nu har jag nyss kommit hem!
 
Ikväll blir det middag på stan med mina pinglor♡♡
 
 

Mys middag med familjen!

 

Plugg!

En riktig pluggdag för mig! Har suttit hela dagen gick upp klockan 09.00. 
 
Ikväll blir det att laga middag till min mor och far som kommer på besök!
 
 

Storhandlat!

Gud vad skönt att äntligen ha storhandlat så det finns mat i kyl och frys! Men fy vad tråkigt och jobbigt det var. Usch. Pengar kostar det också. Så fruktansvärt dyrt med mat men samtidigt viktigt också! Tycker dock det finns så mycket att välja på och tänka på när man handlar. Man ska tänka ekonomiskt, ekologiskt, svenskt m.m!  Det tar verkligen tid att välja mellan  alla dessa produkter!
 
Nästa gång är det Gustafs tur! 
 
 

Monday

Idag har jag varit ledig. Förutom plugget så blev det att hälsa på med mina systrar hemma hos Emelie. Inte så ofta vi träffas nu för tiden så det var riktigt trevligt. Känns som det var igår man sågs sist ändå konstigt nog. Det är väl för att man var så tajta förut. Träffa hennes nya lilla bebis för första gången också. Gud vad söt hon är. Man blir ju bra sugen själv!
 
Tänk att vi var 14 år när vi började umgås. Och nu är vi 25 år och har familjer!  Förutom jag som inte har barn såklart men har ju iaf Charlie och Gustaf !:) 
 
 

RSS 2.0