Min första fisk detta år!

 

Sol, bad, alkohol och kräftor!

 

Grillning och fiske


Småland och ullared

 
 
Vi har det riktigt bra här i Småland. Bara njuter av ledig tid. Det är nästan omöjligt att blogga från stugan då den ligger i ett hav av skog, så blir dåligt med det. Min systemkamera glömde jag hemma i Västerås också så bilderna blir inte dem bästa. Idag har vi varit på ullared som bara ligger ca 40 minuters bilfärd från stugan. Tänkte vi kunde titta förbi eftersom man ändå är i krokarna. Var kul första halvtimmen sen fick jag ont i huvudet. Så sjukt med folk. Men lite saker fick jag med mig hem i alla fall:)

Påväg till Småland :)

 

Boattrip

Blev att åka ut med båten tillsammans med Gustaf, min bror och hans kompis:)! Kom nyss hem. Var så varmt hemma så jag fick panik. Nu packa det sista sen åka mot småland. Skönare att göra det nu på kvällen när det svalnat lite:)
 

Friday

Igår var första dagen på semestern. Var och badade i Framnäs på dagen och på kvällen blev det fest hos Philip och sen utgång.En bra första dag. Nu håller jag på att packa och städa hemma för ikväll åker vi till Småland:)
 
 
 

Semester!:)

hejdå jobbet, vi ses!
 
 

Fast

 
 
Jag vet att jag inte bloggat på flera dagar men det är för att jag är fast i denna bok! Totalt såld! Har bara jobbat och läst typ. Imorgon sista jobbpasset innan semester!

SELFIE

 

Grillning hos mor och Far

Kom nyss hem från en grillkväll hos mor och far! Mysigt.
 

Kräftskiva

Igår blev det kräftskiva hos Sofie. Måste bara säga att hon bor i sötaste lilla huset på landet. Så himla gulligt och fint. Efter att ha varit där några timmar blev det stan, hatten, bill och bob och sedan bmb. Idag har man mått som man förtjänar. Bakis hela dagen. Tack alla bästa kollegor, vi har så kul tillsammans!=)
 
 

Salbohed

Nyss kommit hem från salbohed med Maria, Janet, Chino och Charlie.Blev sol, bad och korvgrillning. Nu fixa mig för snart bär det av mot landet för vin och kräftor med kollegorna:)

ghd plattång

Äntligen ny plattång. Min gamla GAMA var 6 år gammal och helt slutkörd. Tänk att den höll i 6 år. Eller den fungerar fortfarande men den tar inte lika bra på håret så man får platta mera och därmed sliter den mera på håret. Så nu har jag köpt min nya babe, gdh. Ska vara den bästa på marknaden ute just nu. Kostade 1500 kr. Men det kommer att vara värt varenda öre då jag använder den nästa dagligen. Och som sagt de håller ju så sjukt länge, minst 5 år. Så tyckte det var värt att kosta på lite mera denna gång. Denna värms upp på 5 sekunder. Den har även en automatisk timer så den stängs av efter 30 minuter av sig självt om man skulle råka lämna den på. Det är så himla bra för min största nojja när jag åker hemifrån är att jag ska råka glömt stängt av den där plattången. Denna är även gjord så att den ska slita mindre på håret, vilket är as bra! Den har också mer rundade kanter så man ska kunna göra lockar utan att få det där fula hacken i håret. Plus att den är snygg! Två års garanti för er som undrar.

WTF?

Det växer svamp i min blomkruka! Hur kan detta komma sig? Och vad är det för vitt runt omkring? Fy vad äckligt. Den dyra blomman får nog åka i soporna!

Frisören

Idag blev det ett besök hos frisören, så skönt att fixa håret! Och fint blev det:) Fick med mig lite produkter hem också. Schampo och balsam, samt hårolja och torrschampo. Supernöjd.

Monday

Varit ledig hela dagen. Varit och hälsat på farmor och farfar en sväng med Pernilla och Wilma, handlat mat och varit på gymmet. Idag blev det ett stenhårt benpass, orkade knappt ta mig upp för trapporna när jag kom hem igen. Sen lagade jag tacos till mig och Gustaf!:) Nu är jag helt slut. Ska göra i ordning lite jordgubbar och grädde snart och sätta på en bra film!

Helgen

Jag har faktiskt jobbat hela helgen, men har hunnit gjort lite saker ändå. I fredags gick jag och Gustaf ut på tabasco och åt mat och igår drog jag hem till Fredrik och kolla fotboll sen blev det utgång på Bill och bob. Nu har jag äntligen kommit hem från jobbet och imorgon är jag ledig. Ska bli skönt. Har en del saker att uträtta.

1 år med min Älskling idag

Idag firar jag och min Älskling 1 år tillsammans! Gustaf överraskade mig med rosor när han kom hem från jobbet , bortskämd blir man. Gud så fort tiden går, tyckte nyss vi träffades. Är så lycklig att jag träffat dig min finaste och jag älskar dig så mycket <3 Ikväll blir det middag på stan.

Grattis CHARLIE på 1 årsdagen!

Var helt inställd på att Charlie fyller år nu på söndagen 13 juli, men det var tydligen idag. Det var tur att hans försäkringsbolag sms:a mig för att gratulera honom!
9 veckor gammal Charlie
1 år gammal Charlie

Hökåsen gropen


Transformers 4

Igår blev det date med min älskling transformers 4 !:) Den får betyger 4/5.

Långsjön

Idag köpte Gustaf smörgåstårta och solstolar sen begav vi oss till långsjön för bad och sol. När vi kom dit var Maria och Jocke där samt Charlies bästa kompis Chino:) Vi alla badade fast solen gått i moln, men det var så sjukt varmt ute så det var riktigt skönt. Var varmt i vattnet också:)
 

Kajen med Tjejerna

 

Summertime

ÄNTLIGEN! Trodde aldrig sommaren skulle komma i år:) Snart semester 9 jobbpass kvar räknar ner!
 
 

Hejdå Huset

Jobbade natt igår så har sovit hela dagen. Var en sväng till mamma och pappas gamla hus idag, eller gamla och gamla, men de flyttar nu därifrån. Känns lite sorgligt jag har ändå bott där i 10 år! De har nu istället flyttat till en lägenhet vid svartån och så ska de även bo ute i deras stuga som ligger i Harkie, precis vid vattnet. Tanken är väl att de ska flytta helt ut till stugan senare, det är väl mer som ett hus egentligen än en stuga. Men de ville väl mellanlanda någonstans i Centrum eftersom två av mina syskon fortfarande bor hemma. 
 
 
Här kommer det några bilder på det tomma huset!
 

Sunday

Vilken slö dag. Men det behövdes efter helgens äventyr. Idag hämtade jag min lilla Charlie som bott hos mamma och pappa över natten. Han har fått en ny liten chichuahua kompis som heter Boss=) Han var helt slut när jag hämtade han, deckade på en gång. Hos mamma och pappa bjöds det på kräftor som deras kompisar har fångat själva. Det var super gott, första kräftorna för i år! Förutom det har jag bara varit och handlat och slappat hemma. Har lagat korvstroganoff. Efter att ha ätit onyttigt i 3 dagarna tyckte jag att det var på tiden för lite husmans!
 
 
 

POWER MEET dag 2

 

TAGGAR

 

CADILLAC

Detta är mamma och pappas bekantars bil, denna brukar vi åka med på power meet! Dock tror jag inte att jag hinner åka med någon sväng i år. Den är bara så sjukt snygg!
 
 

ÄLG SAFARI 2014

Blev inte att åka på detta safari i år, ångrar mig lite när jag mindes hur kul vi hade förra året. Men jag nöjde mig med att åka ner och kolla i alla fall=) Var en stund i mammas och pappas lägenhet och kollade från balkongen och sen gick vi lite längs ån.  Kom nyss hem nu, snart kommer tjejerna för lite pizza och sen blir det Power meet igen!!
 

Powet meet dag 1

Hej bloggen. Vet att jag inte upptaterat på dagar. Men har bara varit så trött och inte haft lust. Igår drog Power meet igång! Här kommer lite bilder från gårdagen.
 
 

RSS 2.0