Middag

Idag kom familjen över för att äta mat. Blev olika sorters kött, potatisklyftor, morötter i ugn, sparis. sallad och beasås. Till efterättt blev det choladmousse med vispgrädde och blåbär!!


Några bilder från julaftons kväll


converse..blev dessa till resan..

Var tvungen att hitta några bra skor till Thailand. Kom på att jag bara har vinterskor etc. Mina sommarskor från i somaras är helt förstörda. Och jag var tvungen att ha några jag kan resa i och ha när vi åker runt i Thailand. Kan bli jobbigt med flipflop och ballerina och sånt. Behövt något mer stabilt. Kollade i flera butiker men ingen har sommarskor nu. Var typ bara dessa jag hittade på sportaffären. Var egentligen inte mitt förstaval men är nöjd ändå.

 

27 december

Är ledig idag efter att ha jobbat hela julen. Har varit på erikslund för att byta en julklapp. Jag säger bara fyfan. Så mycket folk. Hatar det. Betalar hellre fullt pris för en vara än att trängas på rean. Stack så fort jag kunde. Köpte lite grejer som kan vara bra att ha med på resan. Sen drog jag till gymmet och tränade och solade.                   
 

juldagen

Har haft en bra jul. Har jobbat hela men firade hos mamma ochpappa igår efter jobbet. Och har idag varit hos mormor. Har ätit god mat och fått fina julklappar. Tack alla. Tänkte festa idag med det blir mys, Victoria secret show och shopping på rean. 

god jul alla


SAMSUNG GALAXY S3

Igår gav min LG mobil upp. Ville inte vara med längre. Så var utan mobil hela kvällen igår, så om ni inte kunde nå mig har ni nu svaret. Har köpt en ny. Att köpa en mobil måste vara det tråkigaste som finns, att lägga pengar på usch. Ayya blev den denna. Är så trött på försäljare, när ska de fatta att jag inte vill ha abonemang? Och definitivt inte telenor..
 

23 December

Idag fyller min kära syster äntligen 18 år. Blev fest hos henne igår sedan utgång efter 12.  Först pluto och sedan pitchers. Hade kul. Idag har jag varit hemma hos henne och ätit smörgåstårta och vanlig tårta. Grattis syster!
 
 
 
 
 

Taggar för en kväll med mina girls


SHE WOLF


Igår.. Kom en kär vän hem <3

 
 
 
 
 

ITS A NEW DAY


19 December

Är nu äntligen ledig i 4 dagar!!! Sen jobbar jag hela julen. Har firat min pappa idag som fyller 47 år. Sedan har jag varit på solariet. Nu blir det bara att mysa och kolla film.  Ska bara njuta av min ledighet=)
 

1 vecka kvar...

Bara en vecka kvar till julafton nu...Har jobbat ungefär 16 timmar på ett dygn + träning och är helt slut. Börjar inte fören halv 2 imorgon men jag måste bara få sova nu. Min kropp strejkar. Har även varit ute med mina fina hundar i snön idag. De bara älskar den. <3
 
 

Tredje advent

Snart åka till jobbet. Är as trött fast jag sovit i 12 timmar. Idag är det tredje advent. En vecka kvar till julen. Granen börjar fylla på sig faktiskt. Men har ändå 3 julklappar kvar. Drömde om Thailand hela natten, ser fram emot det nu...Inte långt kvar..
 

Saturday, painday


Lucia

 
Dagen firades med julgröt,skinkmacka och julmust på jobbet. Fick även en julklapp. Helt chockad att de skulla ha råd att ge oss julklapp. Det var en väska, kan vara bra att ha. Nu mot gymmet och träning!
 
 
 
 
 
 
 

Nelly

Har beställt lite från nelly. Bland annat denna fina body. 199 kr. Love it.
 

12 December

Denna dag har jag varit i full gång. Har jobbat, sedan begav jag mig ut och köpte lite julklappar. Sedan vaccinerade jag mig mot livmoderhalscancer, första dosen. Den andra dosen tar jag om två månader och den sista om 6 månader. Efter jag vaccinerat mig åkte jag hem till mamma och pappa och åt tacos och gjorde julkort. Nu blir det att slå in paket. Sedan lär man ju sova för man jobbar ju dag i morgon igen och ska upp kl 5. Det är riktigt jobbigt att gå upp så tidigt och mörkret gör det ju inte lättare heller. Vill nästan bara jobba kvällar så man man får se lite ljus, plus att jag har mer energi de dagarna. Godnatt!
 
 

Barnvakt

Wilma kom till mig 6 i morse, bara för att hon ska slippa vara på dagis så länge. Vi kollade Nalle Puh sen somnade vi. Vakande kl 9 och åt frukost och gjorde julskinka. Sen lämnade jag henne på dagis. Hon var så ledsen, ville inte gå ifrån henne. Snart jobba. Segt.
 
 

Birthdayparty

Igår kom som sagt vännerna över. Blev bara några stycken. Hade det trevligt sedan gick vi ut på krogen. Tack för en bra kväll allihopa!
 
 

My birthday 7 December

Fyllde år igår, 22 år. Min familj var här en sväng. Fick en massa fina presenter som jag önskat mig. Fick mössa, vantar, två lampor, pengar, julskinka o smått och gott, lakan, påslakan, blommor, galgar m.m. Sen åkte jag till en kompis och festade där. Spårade totalt. Men kul hade vi. Gick aldrig ut utan var bara inne.  Sov där, kom nyss hem nu. Ska se vad man ska hitta på idag då. Ikväll kommer mina vänner hit för att fira mig! Kul. Kommer mer bilder sen!
 
 

Granen

Lite finare bilder på min gran kanske!
 
!

6 December

Snart fyller jag år. Bara några timmar kvar. Har städat hela lägenheten och gjort en smörgåstårta. Imorgon kommer släkten en sväng och på lördag kommer vännerna. Ledig hela helgen. Ser fram emot detta.!
 

December 5th 2012


3 December

Blev lite shopping med mamma och syster. Pekade ut saker jag önskade mig till min födelsedag på fredag. Kan inte förstå att jag redan fyller 22 år. Snabbt tiden går, nästan lite läskigt. Sedan blev det mat på ikea.
 
 

Julgran

 
Nu har jag köpt mig en julgran. Även fast det bara mest är jag här hemma så tycker jag att det är så mysigt med en gran. Köpte en vit plast, blev enklast så. Blev jätte fint. Får ta en bild sen när det är ljust, är så mörkt nu så man ser knappt, inte fint med blixt heller. Men känns som något fattas...men vet inte vad.  Paket kanske? Shopping nästa.
 
 

Gårdagen

Igår fyllde Tatiana 23 år så vi firade henne. Blev en trevlig kväll som spårade totalt! Kom nyss hem nu. Tänt första juleljuset. Glad första advent eller vad man nu säger=) Nu blir det varm chocklad och mys
.

RSS 2.0