Glömmer bort denna blogg

Glömmer bort att jag har bloggen emellanåt. Svårt att finna tid. Ayya ska sluta tjata om det nu. 
 
Har varit mycket hemma de senaste veckorna. Har varit så himla kallt. Men så fort vädret har tillåtet har vi varit iväg. Träffat vänner och varit på öppna förskolan. Shoppat på Erikslund. Hälsat på allt möjligt folk. Märker att Elias mår som bäst när vi har varit ute något på dagen. Då sover han när vi åker bil osv vilket gör att han blir piggare och gladdare. Annars är det så himla svårt att få han att sova på dagen. Och då kan han lätt bli gnällig. Vet inte varför han har så svårt att sova hemma på dagen men så är det bara. Så fort vi går ut somnar han! Så därför är det bra om man kan gå ut något varje dag med honom. På nätterna sover han som en stock. Han har nu gått från att sova 5-6 timmar på rad till att sova hela 9 timmar på rad! Det tackar vi för. Så himla skönt att han äntligen börjar få en dygnsrytm.
 
 

Elias kan le!

Det har han iof kunnat i några veckor nu! Men här kommer i alla fall några bilder på det. Dröjer nog inte länge nu innan han skrattar!
 
Förra veckan när vi var på BVC var Elias 9 veckor gammal och då vägde han 5340 gram och var 57 cm lång. Så han växer på!
 
 

Välkommen 2016

 
Är nu andra dagen på det nya året. Ska bli spännande att se vad detta år har att erbjuda. Säger hejdå till 2015 och allt som det året gav. Var nog det bästa året i mitt liv eftersom lilla Elias kom till världen<3 Så underbart med barn. Vill redan ha fler. Men är otroligt tacksam för att jag fått ett friskt! Tänker på alla som inte kan få barn, usch vad jag lider med dessa människor. Att få barn är verkligen det bästa i livet! Dock förstår man inte riktigt det fören man fått ett själv!
 
 

RSS 2.0