Valborg

Nu blir det utgång med mina underbara vänner=)

Smoothie




Godaste frukosten man kan tänka sig,vanlijyougurt, hallon och blåbär! Sitter och tråkar inför praktiken som börjar klockan 14. Hade velat gått dag idag så man kunde hitta på någonting, nu blir det kanske lite sent, får se om jag orkar när jag slutar klockan 22. Är ju i och för sig ledig i morgon och det skulle vara kul att hitta på ngt=)

Söndag





Älskar min stora Marilyn Monroe tavla, passar så bra i min fina hall!





Kvällen har spenderats med min underbara syster, har ätit god mat och chips med dip. Spelade även bingolotto och vinst blev det för syster min, en ny bingolott, bättre kan det väl bara inte bli;) http://pskonqvist.myshowroom.se/

Shoes



Mina nya jobbarskor, hur sköna som helst=)

Hemma

Nu är jag hemma efter en hel helg i Stockholm med brudarna. Är verkligen trött och sliten, men grymt har det varit. Tack så mycket tjejer<3








Stockholm

Igår när vi kom till Stockholm började vi med att shoppa, sedan blev det förfest i Bingo Rimes studio och sedan drog vi vidare till sturecompaniet. Idag har vi shoppat igen och snart blir det restaurang och utgång på Berns!

Snart beger vi oss mot stockholm!


Snart ska jag och tjejera ta tåget upp till stockholm för en oförglömlig helg med shopping, god mat och nattliv! Svårt att veta vad man ska packa i väskan, det måste ju finnas lite plats kvar om man ska shoppa lite sommarkläder:)

Dystert

Tråkigt att vakna upp till detta dimmiga och molniga väder, blir inte alls glad. Ge mig sommar nu!


Sista dagen!

Idag var det sista dagen på ortopeden, känns väldigt skönt faktiskt, det var inte mitt favorit ställe direkt. En trevlig kväll hade jag i alla fall med underbara Heidi. Vi tog cyklarna mot infektion för att hämta anitbiotika, och rätt som det var blev vi inlåsta mellan två dörrar, där våra kort inte fungerade. Fanns som tur var en dörr ut som gick utomhus som vi kunde komma ut ur, så vi fick sparka runt hela sjukhuset för att sedan knacka på ett personalrum där folk satt och fikade för vi skulle lyckas komma in. In kom vi tillslut i alla fall=) Nästa vecka blir det ny praktikplats på psyk, beroende, ska bli spännande! Och i morgon ska jag till infektion och jobba första dagen!


Mina naturliga lockar!



Tycker mina lockar är fina på denna bild, men ändå så fönar jag bort dem?
kanske borde sluta med hårfönen och plattången=)

Sommarskorna!


Dessa skor vill jag ha i sommar=) Vagabond 749 :-

När vi drar till Norge, vem ska ta hand om de sjuka i Sverige?





Demostrerat idag om att få 24.000 i ingångslön när jag blir klar sjuksköterska i sommar.
Har tröttnat på att man inte kan tjäna pengar i Sverige efter en lång utbildning och stort ansvar!
Har bestämt mig nu, i Januari 2013 åker jag till Norge! En läkare sa till mig idag på ortopeden: Det enda sjuksköterskorna gör i Norge är att fika och röka! Jag tycker inte det låter så dumt för att få ut 35 000 kr rent i månaden efter skatt:) I Sverige hinner man inte ens ta sin fikarast man har rätt till för en skit lön!

Gold touch!

Älskar denna rengöringsprodukt för ansiktet:)


Älskar denna rengöringsprodukt för ansiktet:)

Dubai


Nu tar jag steget in i bloggvärlden!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0