Svampplockning

 
 
Med maria. Hittade lite svamp i alla fall:) 

30 oktober

 
Igår blev det att äta på spicy hot med älskling och sen gick vi på bio. Såg Thor, var bättre än jag trodde faktiskt. Får 4/5 i betyg.  
 
 
 

28 oktober

Idag blev det lunch på stan med Gustaf och att leta halloween kostym:) Nu vila för snart nattjobb:)
 
 

Julmust:D

Så gott:) Helt sjukt att detta år också snart är slut.
 
 

Helgen

Det enda jag hunnit i helgen är nästan bara att jobba. I fredags var jag ute med tjejerna en stund på kvällen och åt tapas och drack vin. Var hur trevligt som helst. Kul att äta någon annorlunda mat för en gångs skull. Oftast blir det alltid det klassiska. Kött, pommes och beasås. Så kul med något annorlunda. Sen blev det att gå på after worken en stund innan hemgång. Sitter på jobbet nu, väntar på att få gå hem. Måste handla lite och sen ska jag hämta min lilla Charlie som jag saknat så mycket.  
 
 
 

Frisyren

Så blev den:) 
 
 
 

Avicii BOKAT!

I februari drar jag och tjejerna och kollar på Avicii, kommer bli grymt!!!!
 
 

Frisören

Blev ett besök hos Malin idag på Mälarsalongen. Nöjd som vanligt. Färgat och klippt håret. Fick en snygg frisyr till jobbet också:)
 
 

Grattis mormor

Imorgon fyller mormor 73 år så blev att bjuda henne på lite kinamat idag:)
 
 
 

Tack älskling <3

 
Bortskämd blir man <3

Nattjobb på sjukan

Vill hem och sova nu. 
 
 

Tacos hos mamma och pappa:)

 

Min helg

Min helg har varit så himla bra. Jag och Gustaf var lediga två dagar samtidigt, för en gång skull. Händer ju aldrig. Gustaf har bytt mina däck till vinterdäck, är så himla glad för att man har en händig man nu som kan hjälpa en med såna där saker. I fredags var vi på after work med några kompisar, efter det blev det fest hos mig och senare på kvällen drog vi ner till hatten och Å. Var helt okej med folk ändå trots sista helgen innan löning.
 
På lördagen var vi rätt sega och tog oss ut ganska sent. Blev att åka till Gustafs syster och fika och kolla på hennes lilla bebis som hon fått:) Sen lagade jag middag åt Gustaf. Fläsklfile, potatiskroketter, sparis, beasås och sallad. Hur gott som helst. Sen blev det filmkväll med chips och dip med Gustafs bror och kompis. Orkade verkligen inte göra någonting, var så himla trött. Kollade på man of steel och grown ups. Man of steel var väl helt okej. Grown ups med men inte lika bra som den första filmen.
 
Nu har jag nyss vaknat. Lyckats sova till 14.00 i alla fall trots att jag la mig kl. 03.00. Försökte sova så länge jag kunde för inatt jobbar jag igen. Måste ju orka hela natten så då får man försöka sova lite längre. Inte alltid så lätt att ställa om dygnen hela tiden. Nu får vi se vad jag och Charlie ska hitta på fram tills dess.
 
Har varit dålig på att ta bilder i helgen, men några få dåliga blev det i alla fall.
 
 

Det blev street dans!

 

Vaccination

Sov till 14.30 idag för har jobbat natt. Fick gå upp lite tidigare för det blev att åka och att vaccinera Charlie. Han gillade det inte stackarn:/ Pep och skrek plutten  Sitter nu och funderar på vad man ska köra för träning. Bedminton? Dans? Styrka?
 
 
 
 

Björnön

Idag åkte jag Charlie och Aytan ut till Björnön och gick på prommenix.
 

Monday

Har faktiskt varit ledig idag, men har inte gjort så mycket. Blev att åka och äta glass med Petronella och Wilma och sen blev det ett danspass på friskis. Nu är jag hemma hos Gustaf med Charlie. Blir att kolla film och lägga sig tidigt för imorgon är det jobb igen.
 
 
 
 

Söndagsmys

Har varit bakis hela dagen. Var svårt att ta mig upp idag trots att jag sov till 14.30. Men kan också vara för att jag jag vänt på dygnet igen när jag jobbat natt. Min kropp vill bara sova. Känns helt fel att gå upp 14.30 på dagen för mig. Ayya gick upp och tog mig ut i alla fall. Åkte och fikade hos farmor och farfar och sen vidare till Maria så hundarna fick leka av sig ordentligt.  Nu sover Charlie och Gustaf har nyss kommit hem. Nu blir det mys och film. 
 
 

Lördag

Blev lite fest hos mig och sen ner på stan. Blev först Å och sen Hattfabriken.
 
 
 
 

New

 

Lek och Bus

Idag kom Maria, Chino och Lola över för lite bus.Charlie är helt slut, däckade så fort de hade gått.
 
 

Pancakes

Ledig idag, hur skönt som helst. Efter en vända på stan med Charlie och Aytan blev det att laga pannkakor:)
 
 
 

Dans fusion

 

Hot chocolate

När det börjar bli mörkt och kallt ute, då är denna en favorit för mig på kvällarna.  
 
 

Gårdagen

Vaknade vid 16.00 tiden eftersom jag jobbade natt. Blev att hämta Charlie och sedan åkte vi till Maria och åt kanelbullar och hundarna fick busa lite. Sen drog jag och min älskling ner på stan och åt 3-rätters på en orientalisk restaurang,  var gott. Sen åkte vi hem till mig där min syster hade fest. Blev lite för mycket tequilla för mig men hade kul:)
 
 
 

Tacosmys med älskling:)

 

:)

Allid lika kul att träffa gamla vänner man inte sett på ettag:)
 
 

Hallonpannacottapaj recept!

Ingredienser

Pajdeg
12 st  
75 gram  

Fyllning
3 st  
3 dl  
1 dl  
250 gram  
200 gram  
 
 

Tillagning

8-10 bitar:
1. Kör kex och smör i matberedare. Tryck ut blandningen i botten på en pajform eller en bakform med löstagbar botten. Låt stå i kylen medan fyllningen görs.

2. Lägg gelatinbladen i en skål med kallt vatten.

3. Häll grädde och socker i en tjockbottnad kastrull och sjud på svag värme tills sockret har löst sig.

4. Ta upp gelatinbladen ur vattnet, krama ur och rör ner dem i grädden. Ta bort kastrullen från värmen och låt svalna något.

5. Mixa hallonen med mixer-stav eller i matberedare till en puré. Rör ner cream cheese och purén i grädden. Vispa till en slät kräm och häll den i pajformen.

6. Låt pajen stå i kylskåpet i minst 3 timmar eller tills den har stelnat. Servera med färska bär.

2 oktober

Dagen började med att baka en hallonpaj då vi får främmande i eftermiddag. Tänkte jag skulle anstränga mig och baka för en gång skull. Sen åkte vi och lämnade tequilla hos frisören. Medan hon var där så gick jag, Charlie och mamma på rusta och åt på max. Tequilla blev så fin, en helt annan hund kortklippt. Hade tyvärr ingen bild på henne att visa. Nu ska jag och Charlie på promenix sen kommer snart mina systrar, Wilma, Emelie och Adrian :) Inte så ofta vi träffar Emelie och Adrian så det ska bli kul!
 
 
 

1 OKTOBER

Gud vad tiden går fort,  redan oktober. Jobbade natt igår så sov till 15.00 idag. Är nu ledig till torsdag natt. Idag kom tjejerna över på lite fika och sedan blev det att planera lite på klinik festen.  Kommer blir hur kul som helst då vi kommit på bästa sakerna.  Tänker inte avslöja något men kan säga Mord, Slott, Parodi, Askungen och en massa alkohol!
 
 

RSS 2.0