Vecka 37

 
 

Halloween

I helgen är det halloween. Såg en liten fin pumpa på affären igår så var bara tvungen att köpa den! Blev en fin liten ljuslykta!
 
 

Snart!!!

14 dagar kvar för mig:)!

Mormor 75 år

Grattis mormor på 75års dagen!:)
 

Middag på stan

Nyss hemkommen från stan där det blev middag med Elin. Testade oleareys för första gången.  Om det nu stavas så det vet jag inte. Maten var helt okej men inte var det topp kvalité direkt! Men trevligt hade vi iaf:)
 

Ny diskmaskin

Blev även en ny diskmaskin eftersom den som satt i lägenheten när vi flyttade hit var sämst! Inget blev rent, så himla irriterande! Så nu får vi väl se hur denna diskar, har nyss startat första maskinen! När vi köpte den här diskmaskinen och en micro fick vi totalt 1900 kr i rabatt. Älskar elgiganten där kan man verkligen få ner priset!
 
 

Ny dator

 
Är väldigt nöjd. Var kampanjpris så den var sänkt 1000 kronor + att den var vit och + att den hade alla delar i som jag vill ha ! 8 GB ram, 1 TB hårdisk, processor som motsvarar iCore5 samt en processorhastighet på 2,2 ghz!
 
Min gamla gav upp! Ville ha den in i det sista trots att den var dålig.  Dock så började den funka igen efter jag köpt en ny såklart. Så funderade på att lämna tillbaka den nya. Men sen bestämde jag mig för att behålla den ändå eftersom man aldrig vet när det gäller den gamla. Den skulle ju lika gärna kunna ge upp snart igen!

Specialistmödravården

Idag vägde min pojk 2,6 kg. Fortfarande i säte så nu är det bestämt ett datum för kejsarsnitt. Nionde november ska han få komma till världen om han väljer att stanna där inne så länge. Men det hoppas vi så han är så stor och mår så bra som möjligt när han kommer ut!:)
 
 
 

Fler bilder från min babyshower

Tack alla för att ni gjorde detta för mig <3
 

Min babyshower ♡

Idag när jag kom hem väntade en massa fina vänner innanför dörren och skrek suprise! Blev riktigt rädd faktiskt var inte beredd alls på det. Klart jag hade haft mina aningar men trodde verkligen inte det skulle bli idag!:) Så himla fint hade de gjort och så fina presenter jag fick! Så himla glad som har så fina vänner och syskon♡♡
 
 
 
Mer bilder kommer sen när jag fått in allt på datorn♡

Bebis mage vecka 35


Var hos frisören igår, blont och fint!

 
 
 
 
 Är lite askigare än vanligt. Hade en inpackning som tog bort de gula pigmenten. Det tråkiga är at det försvinner tillslut i och med att man tvättar håret!

Barnvagnen har äntligen kommit!

Så nöjd! Så fin!
Till vagnen så är det en liggdel, en sittdel samt ett babyskydd! Babyskyddet har man ju i bilen såklart man denna kan även sättas på vagnen vilket är hur smart som helst! Speciellt om man ska in och handla eller något och bebisen sover. Då behöver man ju inte flytta över bebisen utan bara att sätta på babyskyddet på vagnen istället! Fick även regnskydd med detta paket. Sen köpte jag en skötväska också som man kan hänga på vagnen. !
 

33+4

 

Friday

Denna kalla höstkväll blev det tjejsnack och varm choklad med Elin på gränden!:) så mysigt :) 
 
 

Skötbordet

Nu är skötbordet ihopbyggt och påfyllt inför bebisens ankomst! Tycker det blev så fint! Älskar själva skötbädden, tycker det är så fint mönster på den!
 
Till skötbordet så köpte jag blöjor, våtservetter, tvättlappar, shampoo och tvål, bebisolja, en termometer, vaselin, inotyol samt små handukar och ett badlakan!:)
 
 

Första natten

Igår sov vi äntligen i nya längeheten för första gången. Det är verkligen inte klart än. Men sovrummet är nästan klart förutom gardiner och sånt små fix. Men nya garderoben från ikea är på plats och sängen osv. Det blev så fint! Är skit nöjd med den nya tapeten i sovrummet och den nya garderoben. Blev perfekt! Vill ju sen ha sängen på mitten utav rummet men vill ha lilleman nära mig de första månaderna!
 

50 dagar kvar ♡

Enligt beräknat datum. Men som sagt blir ju snitt i veckan 38 så egentligen ännu färre dagar kvar att vänta!
 
 

Fotografering

Idag så bestämde jag och Petronella oss för att gå ut och ta lite fina bilder. Känns ju kul att få lite fina foton nu när magen är så stor. Och vi vet ju inte heller hur länge till bebisen vill stanna i magen och vips så kommer magen vara borta. Så idag när solen lyste så passade vi på. Blev nöjd med flera kort. Blir nästan irriterad på mig själv att jag är så dålig på att ta, borde ta mera! Fick en sminkning av Petronella också eftersom det inte är min starka sida!
 

RSS 2.0