Pappas chevrolet

 

Sunday sunshine

En underbar dag vill jag lova. Har varit i stugan större delen av dagen. Så underbart att bara vara ute i solen nära vattnet. Charlie spriger lös och är lycklig. Har grillat och haft det så mysigt!
 
 

Tjejkväll

Igår vart det tjejkväll. Lite förkaka hos Maria och sen blev det reagge kväll på strike med bowling! 
 
 

Tack älskling ♡

 

Snart är sommaren här

 

Mys dag!

Har haft en underbar dag!  Skola på förmiddagen! På eftermiddagen har jag varit och hälsat på farmor på landet. Charlie har sprungit som en tok. Sedan blev det lekplatsen med Wilma och nu på kvällen så åkte jag o sussi o annsofie hem till Sofie i irsta och grillade korv! Njutit av solen hela dagen!
 
 
 

Min helg

Min helg har varit så mysig. Plugg på förmiddagarna till tentan. Inte så mysigt kanske. Men annars så har vi varit i stugan hos mor och far, grillat hemma hos Ullie o jonte, träffat en massa vänner och idag har jag även prommenerat med Elin och Charlie i solen!:)  Det har varit fint väder hela helgen och humöret på topp!:) Det som återstår av helgen är endast storhandling vilket jag har fått tjatat mig till. Gustaf gillar bara att handla kortsiktigt. Men inte jag tycker storhandling är bäst:)
 
 

Date

Nyss hemkommen från date med min karl. Blev att äta på Spicy hot och sen gå på bio. Fast and furious 7. Den var verkligen bra precis som alla filmerna:) Sorgligt att han skådespelaren dog bara. Kommer inte ihåg vad han heter dock såklart jag är sämst på namn!
 
 
 

Monday

Efter en dag med plugg, lek med Wilma och kajen med vännerna kryper jag nu ner framför soffan. Är helt slut!!
 
 

Klarade tentan!

Jag är så lycklig just nu:D Trodde jag var körd på denna tenta. Men jag klarade den. Så skönt då kan man släppa den och fokusera på nästa!
 
 
Enligt uppgift i LADOK-systemet vid Mälardalens högskola har du fått följande betyg på del av kurs:
According to the information provided from the LADOK system at Mälardalen University, you have received the following grade for an incompleted course:

BMA054 Obstetrik, gynekologi och neonatal vård
BMA054 Obstetrics, Gynecology and Neonatal Care

TEN1 Salstentamen 5.5 hp
TEN1 Examination 5.5 Credits
Betyg (Grade) G 2015-03-26
Skrivningspoäng eller motsv (Test result): 

Upplärning Mava!

Nu är mina 3 första upplärningspass avklarade på Mava! Gick riktigt bra. Jag är verkligen en duktig ssk och det märker jag som nu då jag kommer till en helt ny avdelningen och kan hur mycket som helst. Förutom rutiner förstås. Tror jag kan bidra med mycket på detta ställe! Men något måste jag bara säga och det är att de har mycket att jobba med gällande praktiska hygien rutiner! Verkligen ohygeniskt och dumt vissa saker. Gud vad jag är hygienisk!  Men det blir man ju efter 3 år på en infektion klinik:)
 
 
 
 
 

Grillning!

Idag blev det årets första grillning hemma hos Ullie o jonte. Så skönt att det går mot sommartider!
 
 
 
 

Smoothie

Längesen man gjorde! Så himla gott bara älskart! 
 

Vår känsla

 
Sol och blommor!

Wilma 5 år

Direkt när vi kom hem från Småland idag så begav vi oss till Wilma som fyller år idag! Hela 5 år!:) Gud vad tiden går. Av mig o gustaf o peter fick hon en frost klänning och hon blev hur glad som helst.
 
 

Glad påsk

Från oss i småland!
 
 

Skärtorsdagen

GLAD PÅSK ALLA. Nu är man ledig från skolan några dagar. Imorgon blir det förmodligen att åka till Småland för att fira lite påsk med Gustafs familj!
 
 

RSS 2.0