Californication säsong 6 äntligen!


27 februari

Efter jobbet idag blev det gymmet. Sen en sväng till affären och nu är jag verkligen helt slut. Ska kolla film innan lägg dags. Förslag?:)

Björnön

Idag åkte vi pulka och grillade korv på björnön:)
l

Lördag

Igår blev det tjejmiddag, vi lagade tacos. Sedan blev det utgång på bmb. Kvällen slutade bra, dock mår jag inte så bra idag. Kan glömma mitt boxfitpass idag. Men ska i alla fall ge mig ut i pulkabacken en sväng då jag lovat min systerdotter...Skulle dock vara skönast att bara få sova!

Dreams

Drömmer drömmer och åter igen drömmer. Fick jobbet på MAVA, som jag verkligen vill ha. Att gå ner 4000 kr i lön om inte mera går bara inte. Om jag tar det jobbet försvinner en del drömmar. Men samtidigt är jobbet på MAVA en av drömmarna. Life is not easy... Att bo på en bungalow precis på stranden i Thailand var en dröm som jag hade, känns jävligt bra att uppfylla sina drömmar!

Cookie time


Äntligen

Ledig imorgon efter många dagar med jobb. Har gjort en sallad med kyckling och fetaost. Sen blir det chips och dip. Vill bara lata på soffan denna kväll och inte göra ett skit mera. Det behöver man verkligen ibland.
 
 
 
 

Mys

Igår kom min syster och kusin över och kollade film=) Blev mer prat än att kolla film kan jag säga. Snart mot gränden för att luncha med fredrik:) Sen är det jobb ikväll.
 
 
Bild från Thailand!
 
 
 
 
 

<3

Mys och film med vännerna:)

Happy valentines day

Ledig idag, snart mot friösren för att fixa håret. Ikväll blir det bara att umgås med mina vänner, för inga killar har vi !

Roadtrip

Idag tog jag och mina ssk kollegor landstingsbilen och åkte hela vägen till Karlstad sjukhus för föreläsning om sepsis och meningit. Körde en liten omväg men efter 3 timmar bilfärd kom vi fram. Var skit bra läkare som föreläste och det var verkligen nyttigt. Dessa sjukdomar träffar vi dagligen och det handlar verkligen om svårt akut sjuka patienter som kräver mycket vård och uppmärksamhet av oss. Gäller att uppmärksamma när något börjar bli fel och agera fort och på rätt sätt för att kunna rädda dem. Inte lite ansvar man har heller. Ayya efter denna dag så stannade vi i örebro på hemvägen och åt mat och drack öl, var trevligt. Nu är jag helt slut. Åkte 6 hemifrån i morse och kom hem nu. Tack för bästa dagen tjejer:):)

11 februari

Har träningsvärk...har problem med att röra på mig..känner mig handikappad. Snart mot jobb. Ego var jätte bra faktiskt. Rekommenderar er att gå och se den! Fick detta rosa fina skal till min bankdosa. Hahha.

Söndag

Idag har jag varit på gymmet, sprang på bandet i 10 minuter sen körde jag ett hård benpass. Precis när jag började bli klar så skulle Thomas köra ett fyspass 40 minuter och övertalade mig att vara med. Är helt slut nu, orkar knappt röra benen och armarna. Vi var 8 stycken som körde 8 stationer, och så körde vi runt och runt och runt! Undra hur mycket träningsvärk man inte har imorgon. Nu äta sallad och sen blir det bio med min syster, EGO!

En rejäl frukost innan gymmet

reäl

Ledig helg!!!!

Äntligen. Nu vin och trevligt sällskap.

7 februari

Firat Emma som blir 24 år idag:)
7

Present

Var som sagt och lunchade med en vän idag. Fick finaste presenten i efterskott. Tack så jätte mycket aytan :)

Nya

H&M 79 kr
 

6 Februari

Nu mot ekonomisk rådgivning på banken. Sen blir det lunch på stan med en vän. Sen mot jobbet.
 
Mosquito island Thailand.

5 februari

Idag så hade jag en arbetsintervju på MAVA, medicinsk akutvårdsavdelning. Hörde mig bara för där hur det var på avdelningen och de ville ha mig på intervju direkt, fast jag inte ens sagt att jag söker jobb. Intervjun gick väldigt bra och de verkar vara väldigt bra personal på MAVA. Så nu står jag inför ett av mina ångestbeslut igen. Ska jag stanna på infektion eller gå till MAVA? Visst trivs jag på infektion också, finns ju för och nackdelar med båda ställena. Samtidigt så vill jag testa på olika avdelningar för att hitta det jag verkligen vill jobba med. Men tänkte egentligen inte gå från infektion just nu. Ah vi får väl se vad min chef på infektion interbjuder mig och vad MAVA erbjuder mig. Måste bara förändra något för just nu har jag inget liv känner jag. Spännande med ett nytt ställe också. Samtidigt skönt att stanna där jag är eftersom jag kan stället så bra. Nej jag vet inte. Vi får väl se.
 
 
En fin låt.
 

Phi Phi party, bästa!


Strandparty Phi Phi Island Thailand


Middag med bästa


En ledig dag

Har varit ledig idag, har varit på gymmet och tränar och solat. Hämtat Wilma på dagis, och nu håller jag på att laga mat. Väntar mina två bästa vänner, ska äta en god middag tillsammans.
 
Saknar Thailand.
 

3 Februari

Igår blev det fest och sen utgång. Var trevligt. Har jobbat hela helgen men det har gått bra. Mitt enda problem just nu är min häl som jag knappt kan gå på, har så ont, vet inte vad som hänt. Blir kanske att ringa doktorn imorgon. Imorgon är jag ledig, blir i alla fall träning helt klart, nu är det dags att komma igen efter semester och sjuklighet!
 

RSS 2.0