Älskade Elias♡♡

Så mkt man kan älska någon!!!
 
Var på BVC idag. Elias väger nu 3900 gram. Han växer så det knakar.
 
Jag dock har gått ner ännu mer och väger nu mindre än vad jag gjorde innan jag blev gravid. Börjar nästan bli rädd nu. Börjar se sjuk ut! Man går verkligen ner i vikt av att amma som de säger. Får försöka äta mer!
 
Tänk så lungt han sover och så nöjd han blir när han sitter i bilbarnstolen!  Och så söt!! ♡
 
 
 
 

Min fina familj <3

 

Kroppen är fantastisk!

Innan jag blev gravid vägde jag 55 kg. I vecka 37+4 föddes lilla Elias. Första bilden är på magen i vecka 37+3! Då vägde jag 68 kg! Gick alltså upp ca 13 kg under hela graviditeten. Idag, bild nummer 2, 12 dagar senare så är jag tillbaka till min normala vikt 55 kg! Helt otroligt. Och magen är till och med plattare än innan jag blev gravid.! 
 
Tycker kroppen verkligen är helt fantastisk! 
 
 
 
 

Elias<3

I onsdags kom vi hem från BB efter att ha sovit där i 4 nätter. Det var verkligen hur bra som helst där kan jag säga. All personal har varit underbara och man har fått så mycket hjälp. Att bara få igång amningen var ju inte lätt kan jag säga. Men nu funkar det hur bra som helst i alla fall. Hade mycket ont första dygnet och gick på morfin, om jag ska vara ärlig så har jag en del minnesluckor. Men Gustaf har varit så underbar och tagit hand om oss. Nu har jag i princip inget ont alls utan det är helt okej faktiskt. Har nu sovit hemma i 2 nätter. Det är verkligen helt obeskrivligt att beskriva känslan och anknytningen jag känner till detta barn. Det är verkligen helt fantastiskt att bli mamma! Lite bilder på Elias Erik Holmgren! Vi tror att det är så han ska heta i alla fall! Gustaf har ju lite svårt att bestämma sig men det lutar starkt åt Elias!

Äntligen är du här ♡

Lördagen 7 november kom min pojke äntligen till världen! Han ville inte vänta tills det planerade snittet idag:) Han vägde 3270 gram och var 48 cm lång! Började med att vattnet gick vid 03.00 på natten till lördag. Fick åka upp direkt till förlossningen och värkarna satte igång ordentligt. Han hade så bråttom ut så de fick skynda sig med att ordna för kejsarsnittet. Exakt klockan 08.41 kom han till världen! Känslan är obeskrivlig och han är bara så fin♡♡♡ Är på BB nu får se hur länge vi blir kvar här och när jag orkar blogga och lägga upp bilder. Men nu vet ni iaf♡
 
 

Bebisens bok

Har börjat fylla i lite i bebisens bok " första boken om mig" som jag fick av Sussi på babyshowern. Den är bara så fin. Jätte roligt att ha också. Dock kan jag inte fylla i så mycket ännu men sidorna som handlar om innan jag föddes har jag nu fyllt i.
 
6 dagar kvar!!! Börjar bli nervös inför kejsarsnittet!!!!
 
 

Vinterskor

Supernöjd!
Stövlarna kostade 499 kronor. Var väldigt längesen jag hade lite högre stövlar så tyckte det skulle vara fint. Om man köpte två par skor på skopunkten så fick man det ena för halva priset. Så därför blev det även kängorna. De kostade egentligen 399 kronor, sen var det rea så alltså 299 kronor, och eftersom jag fick de för halva priset så betalade jag då bara 149 kronor för kängorna. Så jag är nöjd. Två par fina vinterskor för 649 kronor! Även fast stövlarna egentligen är stiligare så gillar jag mest kängorna. Tycker de är hur snygga som helst och sköna också!
 

Halloween middag

Denna helg avslutades med halloween middag hos mor och far på landet! Bjuder på lite bilder, dock dålig kvalité 😊
 
 

RSS 2.0