Julhelgen

Oj vad mycket jag har att skriva nu helt plötsligt. Har varit en lång julhelg så har inte haft tid för bloggen.
 
Julafton började med julfrukost hemma hos min farmor och farfar ute på landet. Där var även mina kusiner och min pappas brorsor. Åt skinkmacka och julgröt samt delade ut lite julklappar.
 
Efter landet åkte vi alla hem till mamma och pappa i lägenheten. Där var mina syskon, Wilma och mormor. Där blev det så klart Kalle Anka. Börjar faktistk tycka att det är lite tråkigt. Men klart man kollar ändå. Efter Kalle Anka åkte Gustaf hem till sina föräldrar. Vi åt julbord och delade ut julklappar. Tomten kom såklart. Dock fick inte jag någon julklapp av honom men Wilma fick och blev super glad såklart. 
 
Jag fick så många fina julklappar av alla. Tack så jätte mycket!!
 
Lite senare på kvällen åkte jag hem till Gustafs föräldrar och där var vi de sista timmarna på denna julafton. Åkte väl hem vid 23.00 tiden. Var en riktigt bra julafton måste jag säga. Riktigt mysig. Och stressen fanns faktiskt inte för min del utan det var lungt även fast man var på tre olika ställen under dagen. 
 
Juldagen jobbade jag tills klockan 22. på kvällen. När jag kom hem var det full fart här hemma, Gustaf hade killfest. Jag fixade mig och gjorde mig i ordning sen åkte vi ner på stan. Blev hatten! Hade ganska kul faktiskt. Dock blev det inte så kul dagen efter. Jobbade då också. Var bakis hela dagen. Usch vad dåligt jag mådde.
 
Men igår var jag faktiskt ledig.Var en sväng på julrean på erikslund med syster, Gustaf och hans kompisar. Jag gillar det verkligen NOT. Det blir alldeles för mycket folk för mig. Jag klarar inte av att gå i affärer när det är för mycket folk. Men men kollade lite i alla fall och sedan åt vi på Ikea. På kvällen kom en barndomskompis över med hans tjej och sen kom syster och hennes kille också. Drack lite öl och hade det trevligt.
 
Idag så har jag varit och hälsat på Gustafs syster och Signe i deras nya hus. Så himla mysigt hus. Nu väntar jag på att Wilma ska komma för vi ska ut och åka skridskor. Hon fick ett par av mig och Gustaf i julklapp så nu blir det premiär åkning för henne!
 
En jätte bra Julhelg! Imorgon väntas två jobbnätter innan man ska fira in det nya året! 2015 Vad ska du bjuda på?
 
 

Dan före doppare dagen

Grattis syster på 20 års dagen och tack för smörgåstårtan!:)
 
Nu bingolotto och uppesittarkväll med min familj:) 
 
 

Dan före dan före doppare dan

Min älskling har tur som har mig. Efter en jobbig arbetsdag väntade detta på honom när han kom hem!
 
 

God jul alla

Tack för alla fina julkort. Har inte skickat till någon skäms nu när jag såg hur många som skickat till oss. 
 
Så jag skriver min hälsning till alla här som läser bloggen.
 
GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR
 
Önskar PATRICIA GUSTAF OCH CHARLIE 
 
 

Monday

Nyss hemkommen från Maria. Har varit ute med hundarna på framnäs och sedan hemma hos henne och druckit varm choklad. Hundarna har busat ordentligt så nu kan man åka och träna med gott samvete att Charlie får vara hemma själv:)
 
 

Fjärde advent

 
Julen närmar sig. Har blivit en hel del julklappar under vår gran.Inte för att det är paketen som är viktigast. Stämningen och att alla är samlade och äter god mat och dansar runt granen osv är det som är mysigt med julen! Och Kalle Anka förstås! Fast klart man tröttnat lite på det men det är ju en tradition. Dock har jag svårt för att få en riktig julkänsla när det inte finns någon snö.  Det är ett måste för mig! Men vad kan man göra åt den saken då? Inte så mycket. Ser fram emot julen. Ska bli mysigt att träffa alla nära och kära<3 
 
I fredags firade vi min syster som fyllde 20 år. Grattis till henne! Hade det jätte trevligt på hennes 20 års fest. I lördags jobbade jag natt och idag har jag sovit såklart. Har köpt min sista julklapp samt gjort massor med glass till Gustaf! Jag vet hur mycket han tycker om glass och han gillade den jag gjorde på min födelsedag så bestämde att jag vill överaska han med glass så det räcker i flera veckor. Eller för han kanske det inte räcker så länge eftersom han är ett glasssmonster man ettag i alla fall! Vad gör man inte för sin älskade. 
 
Nu har jag tänt fjärde advent ljuset! Myser framför tv:n och kollar på pirates of the Caribiean Är ledig enda tills juldagen. Så skönt. Ska bara njuta av ledig tid och att vara med dem som betyder mest. Mina familjer<3

Friday

Jag har inte bloggat på ettag . Tycker det blivit lite tråkigt samt en stress i vardagen. Men jag ska kämpa på men just nu är inte lusten stor. Jag ska inte klaga men jag är trött ständigt!!! Jag är uppe hela nätterna sover långt in på dagarna och mår illa så fort jag vaknar! Min kropp känns helt svag och mitt humör är i botten!  Usch för nattjobb och usch för hypothyreos!
 
Jag hoppas att det snart ska lösa sig när jag börjat skolan. Kom in i Uppsala förresten. Reserv 7 i Västerås. Jag hoppas verkligen att jag kommer in på urval 2! Ganska stor chans har jag iaf eftersom jag bara är reserv 7. Sen har jag även sagt upp mig från jobbet!! Fan ta mitt jobb och nattjobbet. Att man blivit sjuk och mår skit efter 1 år och 7 månader på natten är det ingen som bryr sig om. Så det rätta beslutet var att säga upp sig. Det känns så bra faktiskt. Sa jag förresten att det tog mig 2 minuter och ett telefonsamtal att få en intervju? Joo så lätt är det att VÄLJA vart man vill jobba när man är sjuksköterska. När det gäller hypothyreosen så kommer jag förmodligen få börja äta medicin. Men lite mer prover ska tas först! 
 
Soffan  är mitt liv just nu. Som tur är jag inte ensam utan min lilla Charlie är ständigt vid min sida!
 
 

Julbords mys!

Kom nyss hem från Jenyfer där vi åt godaste bakismaten! Julbord! Tack tjejer! Är helt slut efter en lång helg! Nu SOFFHÄNG!
 
 

Födelsedagsfest!

Igår blev det födelsedagsfest för min del. Hade jätte trevligt och många fina presenter fick man♡ Tack alla mina fina vänner♡
 
 

Lucia

 
Såg ett Luciatåg i kyrkan igår med Pernilla och Wilma!:) Barnen var så söta så jag nästan ville börja gråta. Var allt ifrån 3 åringar till kanske 7 åringar!:) Så söta och så duktiga!

Skridskor!!

Igår invigde jag skridskorna för i år!
 
 

Hobbit

Inatt var jag och Gustaf på the hobbit, tredje och sista delen! Var riktigt bra. Gustaf hade sån tur att han fick sitta brevid Gandalf i biosalongen! Lyckost! (Var en utklädd peson). Filmen var som sagt bra, skönt med ett slut för en gångs skull. Men sen fanns de ju en del saker att påpeka såklart! 
 
Min fråga är till exempel? Vad är Gandalf för trollkarl egentligen, han kan aldrig trolla när det väl behövs? Då står han mitt i krig och slåss som alla andra med sin pinne! Varför inte ta till någon trollkraft?
 
Ayya finns en del saker man kan störa sig på! Men i övrigt bra!!
 
 

Tack alla som gjorde min dag!

Har haft en jätte bra födelsedag! Jätte fina presenter  och jätte trevligt sällskap:)! Tack alla! 
 
 

Grattis till mig!

24 år!
 
Min dag började med att Gustaf  kom hem och sjöng för mig efter jobbet!:) Fick blommor och en extern hårddisk, precis som jag önskat mig!:)
 
Klockan 3 kommer första gästen sen blir det nog fullt ös här hela kvällen!:)
 

Lördag kväll

Blir nog en lugn kväll för min del. Gjorde klart glassen tror jag lyckades bra faktiskt. Är nu hemma hos min syster med lite folk och har nyss ätit Kina mat. Blir att hänga här etttag innan jag ska hämta Gustaf från julgalan!
 
 

Glass!!

Imorgon  blir jag 24 år, tiden bara rusar förbi! Jag har beställt två smörgåstårtor. En ost och skinka samt en med räkor. Förutom smörgåstårtan så tycke Gustaf att jag skulle göra glass! Så nu ska jag göra två philadelphia glassar. En med digestive och en med punsch! 
 
 

Bistro gränden med tjejerna

 

Flygande jakob

 

Ridtur

Riktigt fort det blev mörkt och halt var det också trodde hästen skulle halka flera gånger:) Jag red på en vit islandshäst som hette Grassi:)! Det var jätte kul. Tack Elin för jag fick följa med :) 
 

Godmorgon!

Ätit en god frukost tillsammans med min älskling.  Nu blir det att åka till stallet med Elin  för en ridtur:)! Sen ikväll blir det nattjobb:) Räknar verkligen ner antalet nätter  som jag har kvar innan jag börjar plugga! Bara 10 stycken!:) Jobbar resten kvällar:) åh ska bli så kul att plugga. Hoppas hoppas verkligen  på att det blir i Västerås och inte  Uppsala!
 
 
 

Hundvakt

Idag har jag Tequila på besök för mamma och mina systrar är i ullared och shoppar på gekås. Jag ville inte följa med. Jag och Gustaf var där i somras för vi hade vägarna förbi och det räckte nog med den gången för mig. Gillar inte att shoppa så mkt, speciellt  inte när det är för mycket folk. Så jag är hundvakt istället. Har gått 4 promenader på 4 timmar. Jag kan inte gå med hundarna själv och samtidigt. Det går bara inte. Båda drar och det blir kaos! Så går ut med en i taget istället. Lite segt men får gå!
 
 

Godmorning

 

RSS 2.0