Mot USA!

Nu är det mesta klart. Imorgon väntas en lång flyg resa. I New York väntas shopping, fest och äventyr!
 
Ska hålla bloggen upptaterad! CIAO
 
 

Tatueringsdags!

De senaste dagarna har varit lite jobbiga för mig men just nu känner jag mig lite gladare i alla fall. Nu vet jag även vad jag vill ha för tatuering och vad denna tatuering kommer att betyda för mig. Det är endast lite detaljer kvar bara! Har pratat med en tatuerare idag. Snacka om att bli nervös redan. Är rädd att jag ska backa ur. Men förhoppningsvis går det bra. Feg som vanligt är jag jämt. Ayya. Jag måste bara få till de sista detaljerna så ska han rita upp en fin tatuering till mig!
 
 

Chino, Charlie och Felina

Tjejsnack med Maria plus att hundarna blir trötta! Hur bra som helst=) Svårt att fånga vovarna på bild bara!
 
 

Life <3

 

Family friday

Igår blev det först bowling med min kära familj, förutom Gustaf som var sjuk och pappa som inte kunde. Gissa vem som vann hela bowlingen? Joo jag för en gångs skull, vet inte hur det kommer sig men fick strike på strike och spärr på spärr. Ayya killarna blev inte så glada, i alla fall inte Peter. Men jag blev glad såklart. Efter det åkte vi till slowdown och åt fläskfile och drack vin. Var riktigt trevligt faktiskt. Efter det följde Petronella med hem till mig och där fortsatt vi dricka och prata lång in på småtimmarna. Hade det jätte kul <3

 
 
 
 
 
 

Tack mamma och pappa ♥


Ge mig mat inspiration

Äntligen får jag vara hemma inatt. Ska bli så skönt att få sova på natten och att bara få vara hemma nu på kvällen. Det är väldigt uppskattat när man jonbat tre nätter kan jag säga. Har nyss lagat tacos. Alltså jag är så dålig på att laga mat så jag vet inte vad jag ska göra. Känns som att jag bara går i affären och stirrar på varorna för att jag inte vet vad jag ska handla och laga. Och hittar jag något så finns det i så många varianter och märken att jag inte kan bestämma mig vilken jag ska ta. Ekologiskt och svenskt är ett absolut måste. Kanske inte alltid ekologiskt men i alla fall alltid svensk. Blir så äcklad när jag tänker på hur de misshandlat djuren och gett de en massa antibiotika och skit . Och sen alla besprutade produkter och tillsatser. Det nyaste MRSA i grisköttet från Danmark? Detta är helt sjukt. För ni som inte vet vad det är så är det en resistent bakterie som är svårbehandlad med antibiotika om man får en infektion där bakterien är inblandad. NEJ ekologiskt och svenskt är ett måste!!! Och sen allt det här med kalorier, protein, kolhydrater och fetter. För man måste ju se till att äta nyttigt och bra också. Det får heller inte vara för mycket med socker i produkterna. Idag ska man vara fit, smal och bygga muskler. Allt är så sjukt svårt. Vad ska man laga egentligen med hänsyn till allting?? Vad är bra, nyttigt, ekologiskt och svenskt? Ge mig inspiration!!!

Frasses

Igår kväll åt jag och Gustaf på Frasses. Det är ett nytt hamburge ställe på bäckby. Måste bara säga att de hade jätte goda hamburgare och pommesfrite. Till pommesfriten kunde man välja olika kryddor som te.x. bacon, cheddar och sourcream. Det var verkligen gott och uppskattat. Stället var fräscht med trevlig personal och bra service. Kommer garanterat äta där igen. Mycket hellre än McDonalds besprutade skit. Nu sitter jag på jobbet och gör natt 3/3. Ska bli så skönt att få gå av och vara ledig två dagar. Är helt slut både psykisk och fysiskt.

Nattjobb!

Det är så kallt. Sitter på jobbet och fryser. Är nollgradigt ute just nu. Nu börjar det kännas som riktig höst/vinter. Är nästan så man vill ha vinterjackan på sig. I alla fall nu på morgonen. Nu längtar jag verkligen hem till min säng. Bara två jobbtimmar kvar !

Lördags

I lördags kom Maria över. Blev matlagning och lite alkohol. Senare på kvällen drog vi ner på stan. Blev en riktig barrunda. Var på å, hatten, cirkus och pitchers. Var inte så mycket med folk ute så då blev det att man vandrade runt lite. Hela gårdagen spenderas hemma i soffan o sängen. Trött, seg och bakis. Men det gjorde inte så mycket eftersom jag skulle jobba natt plus att det regnade hela dagen.
 
Just nu sitter jag på jobbet och väntar på att jag ska få gå hem. 2 timmar kvar!!!
 
 
 

Tjejmiddag!

Idag har jag varit ledig. Har inte gjort så mycket, kännt mig lite förskyld och krasslig. Men var och handlade en sväng på Erikslund i alla fall på dagen. Nu ikväll blev det tjejmiddag med Elin, Helga och Cissi. Lagade tacos och planerade lite inför New York. Bara en 1,5 vecka kvar nu!
 
 
 
 

Anmälan skickad!

I vår blir det plugg på heltid igen! Jag och sussi kommer bli grymma barnmorskor!
 
 

Skola

Efter en hel dag i Eskilstuna med föreläsning om cancersår  och traumatiska sår plus en springtur på det är jag nu helt slut. Nu väntar en myskväll med min man ♥
 
 
 

Mineralfoundation

Nu går jag över till mineralfoundation då min hy varit katastrof de senaste månaderna på grund av hormoner. Innan använde jag bara puder och det täcker inget bra just nu när huden är katastrofal. Så gick för att köpa mig en foundation vilket jag egentligen inte vill ha för den täcker porerna och huden får inte andas. Då förelog de på affären en mineralfoundation som är bra för huden och även låter huden andas hela dagen. Den är också väldigt täckande! Det som är drygt är att mineralsmink är så dyrt. Jag köpte bara en liten burk för att prova. Eftersom jag åker till New York om två veckor och där är allt smink mycket billigare än här så får jag köpa mer mineral smink där om jag gillart!

XOXO

 

 

 


Nöjd!

Jag och Charlie har nyss varit ute och sprungit 3 km tillsammans på 17 minuter. Känner mig så nöjd och duktiga lilla Charlie som också sprang brevid mig hela varvet i spåret ♥

 

 

Monday

Brukar ej gilla måndagar men denna måndag har varit väldigt bra. Tog en springtur i spåret vid lunchtid. Sedan åkte jag och Charlie ut på landet till min farmor där han sprang som en galning. Efter det blev det mat på stan med några vänner. Nu är jag hemma igen och vilar inför nattjobb!

 

 

Lördag!

Blev fest hos Emma och sen utgång! Var en rolig fast lite rörig kväll!
 
 

Framnäs

Bus på hög nivå med Chino och Felina, Charlie är helt slut äntligen!

Motorcykeltur

Imorse klev jag av efter flera nattnätter och nu är jag äntligen ledig till helgen. Ska försöka passa på att komma igång med plugget de här dagarna jag är ledig, men ärligt talat är jag inte alls sugen. Hoppas det blir roligare när man kommit igång. Idag blev det en motorcykel tur med min man och spicy hot på stan! Jag tycker faktiskt att det är ganska kul att åka motorcykel. I början var jag rädd men nu är jag inte alls det! Tycker det är kul och känner att jag kan slappna av mera! Skulle bara behöva lite bättre skydd! Dock är det så dyrt med motorcykel kläder för det lilla jag åker med Gustaf. Men men, det är det väl värt för det finns bara en patricia=)!

<3

Äntligen har jag fått mina bilder som jag framkallat. Denna ram har stått tom tillräckligt länge! ♥

Piratgolf


Lördag

Gårdagen var riktigt rolig. Åt mat på gränden bistro eller vad det nu heter med Gustaf och hans kompisar. Sen drack vi öl på bill och bob !:) Var trevligt, en riktig lyckad kväll! Idag lyser solen så ska försöka hitta på något utomhus!

Grattis Sofie


Lördag

 
Igår blev det pizza, öl och charader. Gud vad kul det är att köra charader, var längesen man gjorde det:)
 
Nu sitter vi i bilen påväg till Stockholm för att fira Gustafs kusin som fyller år. Signe sover och vi alla får lyssna på "sov du lilla vide ung" om och om igen.
 
 
 
 

Friday

Idag vaknade jag och drog ut i spåret och sprang med min älskling. Sen blev det att gå och rösta inför valet. Kommer inte säga vad jag rösta på för i detta land får man tydligen inte tycka vad man vill utan att få en massa kommentarer.
 
Efter det blev det att spela lite golf! Det var jätte roligt faktiskt. Slog på ranchen och gick lite på banan. Gustaf är så grym, förstår inte hur man kan slå så långt. Men det gick helt okej ändå för mig tycker jag. Ska försöka spela något mer denna helg.
 
Nu väntas besök av Syster och Gehan. Ska beställa pizza och dricka lite öl sen får vi se vad som händer!!=)
 
 

Torsdag

Idag gick jag upp ca 14.30 efter att ha sovit i ca 6 timmar. Sen begav vi oss iväg för att köra gocart med min bror men det var fullbokat så får försöka göra det i helgen istället. Nu på kvällen var hela familjen hemma hos mamma och pappa. Vi åt tacos, glass och kollade på youtube klipp hela kvällen. De andra shotade även tequilla och drack öl men jag fick avstå för någon var ju tvungen att skjutsa hem alla. Har varit en riktigt mysig kväll faktiskt. 
 
Nu är jag ledig till måndag! GLAD TJEJ!
 
 
 

Gymmet

 
Nyligen varit en sväng på gymmet. Nu är det bara att bege sig mot sjukan för att jobba natt 1 av 2!:) 

Sårvård

 
Nu börjar jag kursen sårvård på mdh i Eskilstuna. Ska bli intressant !
 
 

Shopping

 
 
Hittade lite saker på Erikslund. Köpte bland annat ett par nya skor och det var väl det som jag behövde mest. Köpte även en tröja och ett par tights. Och sen blev det också ögonbrynsfärg för den var slut. Efter det blev det att åka till farmor en sväng med Charlie. Sen blev det handling på det. Just nu sitter jag och kollar på Bigbrother och väntar på att min sötnöt ska komma hem!

Monday

Efter att ha jobbat hela helgen är jag nu ledig idag. Har nyss sprungit en runda i spåret och nu blir det att åka till Erikslund för lite shopping.
 
 

RSS 2.0