Nu säljer vi lägenheten!

För ungefär en vecka sedan så fick vi vår nya lägenhet. Vi ska nu renovera den och hålla på så den kommer inte vara redo för inflytt fören om ca 1 månad. Ska slå ut en vägg, måla och tapetsera samt sätta upp garderober osv! Kommer bli så fint när det blir klart! Men det är mycket jobb. Börjar bli tungt med bebisen i magen nu så det är tur att man inte själv ska renovera i alla fall!
 
Så nu har vi lagt ut vår gamla lägenhet på hemnet! Förra veckan så städade jag, Gustaf och mamma som tokar och gjorde fint. Lägenheten blev så fin så nu vill jag knappt sälja den! Hahhah. Nej men ska bli riktigt skönt att få flytta till första våningen faktiskt. Är som sagt tungt att springa i trapporna med min mage. Och lättare blir det ju inte när bebisen kommit ut heller. Så första våningen blir perfekt för oss. Och sen är ju den andra lägenheten större också vilket behövs när vår lilla prins kommer!! 
 
Här kommer bilderna från hemnet!
http://www.hemnet.se/bostad/bostadsratt-2rum-hammarby-vasteras-kommun-narvavagen-65-8030715
Kom och köp älskar verkligen denna underbara lägenhet! Kommer bli tufft att släppa den!
 
 
 

Middag hos familjen Holmgren

 
Tack för en god tre rätters!

Mina finisar♡


Kräftskiva

Igår blev det kräftskivan hos mamma och pappa! Jätte mysigt hade vi det. 
 
Tyvärr är bilderna inte de bästa då Gustaf skulle städa och tappade min nya dyra kamera i golvet så den gick sönder! Så blir bara mobil bilder nu. I fyra veckor fick man ha den. Känna ju kul. Lär ju dröja ettag innan man får se denna kamera igen! Tar ju evigheter att få tillbaka saker från lagning. Så jag är inte så glad just nu! Och känsligare är man också med alla graviditetshormoner! Är inte glad kan jag säga. Suck.
 
Men får väl tänka positivt som mamma säger! Det är ju bara materiella ting!
 
 

Min fina skylt!

 

Back to school

Skolan börjar egentligen inte fören om 1,5 vecka. Men ibland har man inget val. Magisteruppsats nu kör vi!
 
 

Mary Kay

Min lillasyster har nyligen blivit hudvårdskonsult för ett företag som heter Mary K. Så idag så köpte jag produkter utav henne som ska passa min hudtyp. Känns som att man i alla år har testat olika produkter för ansiktet men att man aldrig hittat något bra. Hur mycket med pengar man än har lagt så har man aldrig sett något resultat. Så jag har höga förväntningar av detta märke nu! Det som är bra är att man får lämna tillbaka produkterna eller byta om man inte är nöjd. Man har så kallad garanti om man inte ser resultat. Produkterna kostar en del men ska ju vara bra. De innehåller även anti-age. De ska också räcka i ca 8 månader. Kan inte förstå hur dessa ska kunna räcka så länge men de ska tydligen vara dryga och alltså då hålla så länge. Om de nu räcker i 8 månader så är det ju inte alls dyrt heller. Jag valde att köpa insmörjningskräm för ansiktet, rengöringskräm för ansiktet, en rousch samt en apparat som gör rent porerna. Rengöringskrämen ska tydligen innehålla båda anti-age, make-up remover, rengöring, samt ansiktsvatten. m.m. Måste nog läsa på lite mer men bra ska det vara i alla fall!
 
Så upp till bevis!!
 
Vid intresse för att köpa eller testa Mary K produkter, så kan ni kontakta min syster www.nouw.com/Petronella
Finns alla möjliga produkter för hud och kropp, samt smink!!!
 

Babynest och skötbädd

Detta har vi köpt till vår pojk. Ett babynest har jag hört är väldigt bra att ha när de är nyfödda. Så bebisen kan ligga i den när det ligger i sängen eller på soffan osv. De är bara så himla dyra. Men hittade faktiskt en på rea så betalde bara 380 kronor tror jag det var. Kostade egentligen 699 kr. Köpte även en skötbädd. De flesta jag hittat i affärerna är av  tyg. Men jag ville verkligen hitta en i plast. Känns mycket smidigare att bara kunna torka av skötbädden när det kommer urin och avföring på den. Att ha ett tyg känns inte alls praktiskt. Visserligen kan man torka av de flesta av tyg också men kan inte tänka mig att man får bort fläckar av att bara torka. Så på nätet hitta jag denna nedan av plast. Fin var den också!
 
 
 

SOMMAR OCH SOL

Nyss hemkommen från löga där det blev glass med Maria! Så himla fint väder det är varje dag nu. Man valde verkligen att ta semester vid rätt tidpunkt!
 

Skyltmax

Har nu beställt min skylt som jag ska ha till praktiken i höst på skyltmax! Ser så mycket finare ut med riktiga skyltar och inte någon handskriven papperskylt. Är inte speciellt dyrt att köpa heller! Militärklämma tycker jag är bäst så det fick bli en sådan! Är lite roligt att man får designa sin egen skylt också tycker jag!
 
 
 
 
 
 

Sol och bad

 

100 dagar kvar♡

 

Nya saker till min plutt

Har köpt en overall och två små mössor idag till bebisen.  Denna overall är väldigt stor jag vet men köpte storlek 62 för att bebisarna växer så fort har jag hört. Så bättre att den är lite stor i början så han kan ha den längre! Hoppas den blir bra!!! Det är så sjukt svårt det här med kläder och storlekar. Man vet ju inte om man kommer få en liten eller stor bebis. Hur som om bebisen nu är jätte liten när det föds får man väl fixa de kläderna då. Har nu bara köpt normalstora kläder i alla fall! Storlek 62 är ju för 2-4 månader...men som sagt gör inget om den är lite för stor! Det viktiga är att bebisen inte fryser! 
 

Bebismage!

Kände att jag ville bjuda på en bild på min bebis mage då jag inte har visat den ännu!! Gick idag in i vecka 26!!! Plutten sparkar för fullt i magen och bökar runt. Kissnödig stup i kvarten! Men mysigt är det och som vi längtar efter dig vår lilla pojk<3
 
 

Home sweet home

Idag bestämde vi oss helt enkelt för att åka hem. Kände att vi hade fått nog! Varit borta i 2,5 vecka. Har haft en jätte mysig semester! Kunde inte blivit bättre! Är nöjd men vi kände att vi var tvungna att åka hem, har en del att ordna med hemma!
 
Är fortfarande sjukskriven till 31 augusti. Har inte riktigt bestämt mig om jag ska börja skolan eller inte. Är bra sugen på det. Men är som sagt rädd för att det ska bli för tungt med min lilla bebismage! Börjar ju terminen med 10 veckors praktik varav 5 är på förlossningen! Vet ju inte riktigt bebisen kan ju få för sig att titta ut lite tidigare och då kanske jag inte hinner göra klart praktiken!
 
Jag och Gustaf får ju även vår nya lägenhet 25 Augusti och vi har en del som ska fixas med den! Men vi har ju inte sålt våran än i alla fall så har ju ingen bråttom att flytta över! Ayya det blir säkert bra! Nu ska jag bara vara hemma och slappa!
 
Bild på Solgärdet! (stugan i Småland)

Varberg och ullared

Idag blev det en sväng till ullared. Handlat en del bebis saker nu! Hitta rättså bra saker så är nöjd!:) Var rädd att det skulle vara mycket med folk eftersom det är söndag men det var det inte alls. Var helt okej faktiskt!
 
Efter ullared åkte vi till Varberg för att skjutsa hem Gustafs bror som bor där. Är verkligen en jätte fin sommarstad måste jag säga! Hur underbar är inte denna strand? :)
 
 

Utflykt på fegen

 

SOL OCH BAD

 
 
 

En fin sommarkväll

 

Småland

Kom fram ganska sent till stugan igårkväll. Men var i alla fall över till Grannebo en sväng. Grannebo är ett hus längre bort där Gustafs kusiner har sommarstuga. Somnade inte fören vid 02.00 på natten och då var man helt slut kan jag säga. Blev en lång dag med allt bilkörande. 
 
Idag har vi bara latat oss såklart. Vad gör man annars när det är semester. Var förbi en gammal våffelstuga inne i burseryd och åt våfflor med Gustafs kusin och kusinbarn! Men annars har vi som sagt inte gjort så mycket. Har nyss ätit mat och tänkte väl kolla på någon film snart. 
 
Funderar på ullared denna vecka! Handla bebis saker. Är ju väldigt nära dit härifrån. Frågan är om det är värt det. Tycker det är jobbigt med mycket folk. Men har hört att det finns mycket bra bebis saker där att fynda!
 
 

Öland dag 8

Nu har vi alla skilts åt och nu är jag och Gustaf på väg till hans sommarstuga i Småland. Kommer förmodligen inte bli så mycket bloggande när jag kommer fram dit eftersom det knappt finns teckning där. Ligger ju som sagt mitt ute i smålandsskogen. 
 
Innan vi åkte hem från öland så stannade vi och kollade på borgen och sen åt vi allesammans i färgestad!
 
Tack alla i mina familj för en mysig resa tillsammans! 
 
 

Böda sand

Igår kväll blev det som tidigare sagt att åka till Böda camping och kolla på Markolio. Det var riktigt trevligt!
 
 

RSS 2.0