Middag för min Man

 
Delikatess potatis, sötpotatis, morötter och rödbetor i ugn. Tillsammans med stekt fläskfile och sparris.  Tillbehör bearnaisesås och fetaostsallad. Mums!

Min julgran

 

Julshopping med Maria

 

Vik-Malmö grymaste matchen!

 
 
Var på hockey match med Gustaf idag. Skit spännande match man kunde nästan tro att det var VM. Vik vann med 5-4 på straffar. Trodde det var kört för vik redan efter första perioden då det stod 0-3 till malmö. Men nejdå vik tog igen det:) grymt! 

Hungergames 2

 
 
Jag vet att jag inte har bloggat på hela veckan men det enda jag gjort är att jobba på nätterna och sovit på dagarna. Men inatt var jag ledig så igår blev det att äta på spicy hot och gå på bio på hungergames med Gustaf och hans kompisar.  Filmen var så bra, bättre än första filmen. Men vilket slut. Man blir ju galen vill ju bara se fortsättningen nu. Undra hur många år det dröjer innan man får se det. Måste nog köpa sista boken och läsa för orkar inte vänta.  Filmen får 5 av 5 möjliga. Den var grym! 

Nu kör vi:)

Pizza och PS3 !:)
 
 
 

Promenix

På björnön med Elin och en annan söt liten hund;) Minns dock inte hennes namn. Hur skönt som helst var det i alla fall med en långpromenad:)

16 November

Idag blev det att gå på bio på LasseMajas detektivbyrå med Gustaf och hans lilla kusin Sofie. Innan bion åt vi sushi, helt okej men ingen wow upplevelse. Nu vin och mys <3

Fredag

Igår blev det utgång med mina sjuksköterskesyrror, började på Tabasco. Åt godaste maten, så himla värt pengarna. Åt entrecote med potatisgratäng och beasås. Till efterrätt blev det vit chokladmousse. Väldigt gott. Efter det blev det hatten. Avslutad sedan med pitchers innan jag åkte hem. En bra kväll tack alla<3

13 November

Igår kom min fina pojkvän över och lagade en god middag till mig. Lax, potatis och sparris. En fin blomma fick jag också. Måste nog ha världens bästa pojkvän<3 Sen blev det att gå över och gratulera min syster som fyllde 24 år. Herregud vad tiden går fort. Är faktiskt läskigt. Om en månad fyller jag 23år. Konstigt känner mig fortfarande som 14. Nu jobbar jag min sista natt av 3. Bara 3 timmar kvar sen får jag vara ledig hela 5 dagar:) Underbart!

Dansfusion

Efter ett danspass med Aytan och Yasmin beger jag mig nu mot sjukan för ett nattpass med bästa Elin:)!

<3

Charlies Mamma, pappa och syskon:)

Grattis på farsdag pappa!

 

Skräckfilm

Med Emma och fredrik.
 
 

Yesterday was fun

 
Blev att dricka lite öl hos mig och sen begav vi oss ner till strike :)

Hockey

Ikväll blev det hockey med Gustaf, Maria och Jocke.
 
 

Tacos

 
Idag kom familjen över för lite tacos:)!

Styrka och konditions träning!

 

Skridskoåkning

Älskar mina nya skridskor:)
 
 

5 November

Idag blev det gränden med annsofie, sara och cissi. Åt fläskfile, pommes och beasås. Klassikern.Efter det blev det shopping och dans med Aytan. Är så kul att dansa och svettig blir man.  Nu ska jag bara lata mig i soffan med Charlie och Gustaf. Imorgon blir det att inviga mina skridskor!
 
 
 

Nattjobb

Här är det lungt. Ligger i soffan på jobbet och kollar på tv. Bara 3 timmar kvar nu tills jag får gå hem och krypa ner i min varma säng.  #fryser satan här på sjukhuset. 
 
 
 

Halloween

 
 
Halloween fest hos mamma och pappa. God mat och trevligt sällskap :) En toppen kväll.

Mina nya skridskor!

 

RSS 2.0