Kryssning

Sitter på bussen på väg hem från Stockholm.  Har varit på kryssning med några kollegor. Har varit hur kul som helst, har verkligen bästa kollegorna. Dansade till 5 imorse och kom inte i säng fören 6. Har verkligen sovit nästan hela dagen idag. Men har shoppat lite och ätit världens godaste bakismat. Mos, köttbullar, brunsås och lingonsylt. Nu hem till pojkvännen och charlie.
 
 
 
 
 

27 september

Igår blev det att fira Michelle som fyllde år. Hon bjöd på godaste smörgåstårtan. Sen blev det ner på bmb, längesen man var där. Träffade en del folk som man inte sett på ettag så det var ändå kul:)
 
 

Citygym

Blev en sväng till gymmet. Körde rygg och mage,  skönt att vara där efter en sån lång tid. Har varit dålig på styrketräningen på sista tiden har mest blivit dans. Men har haft ont i halsen i 5 veckor också så vad ska man göra. Kan inte köra så hårt:)  Träffade på pappa och jari på gymmet också så det var kul. Fotade lite i smyg:)
 
 
 

Klinikdag

God mat och fin utsikt:) Har varit en bra dag. Nu mot gymmet för lite styrketräning:)

Sunday

Igår blev det öl och sedan utgång. Var kul att gå ut för var så längesen.  Träffade en massa folk som var längesen man såg. Idag har jag varit så seg, bara varit inne nästan. Nu blir det att kolla film och äta äppelpaj:)
 
 

hockey

Igår blev det att gå på hockey. Vik- Djurgården. Vik vann såklart  2-0.
 

Nattjobb

Sitter på jobbet. Är nu natt 2 av 4. Är så tyst det kan bli här och lungt. Blir nästan för tråkigt. Längtar efter min fina pojkvän och min lilla Charlie. Vill bara vara hemma med dem. 4 nätter på rad är bara för segt. Max 2 räcker. Men snäll är man som ställer upp när de inte har folk som täcker nätterna. Bra pengar blir det i alla fall.
 
 

LIGHTS BOKAT

Med Elin och Annsofie=) Kommer bli grymt.
 
 

16 september

Charlie börjar vänja sig vid att åka bil nu. 

CHARLIE

 

Nej det får bli Charlie.

 
 
Kändes som en Charlie från början och theodor fastnar inte riktigt. Så nu får Charlie bli hans namn. Efter att ha sovit middag ska vi nu ut på gräset och ta några fina bilder med systemkameran.

Theodor

Så har han fått sitt namn.
 
 

Min <33

 

Dans

Igår blev det street dans. Var hur kul som helst och så vi garvade. Snart mot Stockholm. 
 
 

Balkonghäng

Blir inte så mycket bloggande när det enda jag gör är att jobba. Jobba dag idag och hade en massa saker jag skulle gjort efter,  men istället blev det att sova. Var helt slut. Sitter ute och hänger på balkongen nu, är hur skönt som helst i luften. Blir nog inte så många dagar mer som denna i år. Snart kommer min sötnos och ska laga mat till mig, bra man har det <3
 
 
 
 

8 september

Idag tvinga Gustaf mig att åka motorcykel.  Överlevde gjorde jag trots att jag var tveksam till en början. Sen blev det middag hemma hos mamma och pappa, med familjen. Nu blir det att kolla på någon film innan sovdags. För imorgon är det jobb IGEN. Denna vecka blir det bara dags jobb, ingen natt. Nästa vecka blir det däremot en 4 nätter på rad, ser inte fram emot det kan jag säga. Den kommande veckan ska jag satsa på träning.  Gym och dans:):)
 
Bilder från ikväll. 
 
 
 
 
 

Date med kollegorna

 

4 september

Nu är även denna dag slut. Är helt slut. Nu blir det att mysa med min fina pojkvän.  
 
 

Mormors

Blev lunch på mormors idag med Emma och Fredrik. Trevligt var det,  inte så ofta man får träffa dessa underbara människor. Ikväll blir det dans igen!!
 
 

Danspass

Idag blev det ett träningspass med dans på friskis. Var roligt.
 
 

Gokart med bror

Var så jävla kul!!!!!
 
 

Kräftskiva

 
Mamma och pappa hade kräftskiva igår ute i stugan. Var hur mysigt som helst. 
 
 

RSS 2.0