Kryssningen

Kom hem för ettag sen. Helt slut är man=) Hade en trevlig kryssning. Föredrar nog dock Siljaline framför Viking.
Har världens bästa kollegor. Har så himla kul tillsammans<3 


 

Friday

 
Tentan gick bra, tror jag, känns som det i alla fall. Nu är jag och tjejerna på väg till Stockholm för kryssning med Vikingline cinderella. Taggad:)!

Torsdag

Idag har jag varit ledig. Har pluggat, varit med Maria ute i solen, storhandlat med Gustaf och städat! Nu ska jag krypa ner i sängen för imorgon blir det en hetsig dag. Först ska jag skriva tenta på förmiddagen, på eftermiddagen beger jag mig mot Stockholm för kryssning med jobbarkompisarna =)!
 
 

Tentapluggar inför morgondagen

 

Jag och min älskling <3

 

Signe

Igår var Signe här på besök,så passade på att ta lite fina bilder på henne! Charlie ville också vara med såklart=)
 
 

Flygande jakob

Gjorde flygande jakob igår, blev jätte gott:)!

Dansfusion

Kom nyss hem från ett danspass på friskis med Aytan och Elin:)!

Grattis bror 17 år <3

Igår firade vi min bror som fyllde 17 år. Helt sjukt vad fort tiden går. Bjöds på tacos och tårta!:)

Min och Gustafs Snögubbe


Nytt smink från Make up store


Gråa Tisdag

 
Idag var jag också ledig. Har pluggat en massa. Sedan blev det att gå på stan med Aytan. Köpt nytt smink och födelsedags present åt min bror. Sen drog vi till gränden och träffade sussi, cissi, elin och annsofie:) Blev fläskfile med pommes och beasås. Efter det blev det hundkurs med Charlie. Idag ville han inte göra ett skit på hundkursen, vet inte om han tyckte det var för kallt men han ville bara upp i mitt knä hela tiden:) Kanske går bättre nästa gång om det inte är lika kallt:)

Monday

Har inte bloggat på ettag, men det enda jag gjort är att jobbat helgen som varit. Idag var jag ledig. Pluggade först ca 5 timmar och sedan blev det en sväng till Maria och Chino. Så Charlie och Chino fick busa av sig ordentligt. Charlie har nu legat och sovit sen vi kom hem, helt slut. Har nyss gjort klart min smörgåstårta. Stolt blev jag faktiskt för den blev så fin. Hoppas bara att den smakar lika gott. Snart kommer Gustaf hem från jobbet och sen kommer Petronella och Gehan. Blir smörgåstårta och sen lite playstation!=)
 
 

New York bokat

Nu har vi bokat flygbiljetter till New York i höst! Blir jag, Elin, Cissi och Helga som åker=)! Kommer bli så roligt.
 
 

Tisdag

Idag när jag vaknade blev det en sväng ut till ramnäs för att träffa Maria, Jeanette,  Chino och Felina. Blev bus för hundarna och lite tjejsnack för oss tjejer i solen. Efter det blev det hundkurs med Charlie. Idag var han mycket duktigare min lilla sötis:) Men vi har fortfarande väldigt mycket att öva på. Får satsa stenhårt tills nästa tisdag:)
 
 
 
 

Söndag

 
Kör stenhårt med tentaplugg innan nattjobb! Fick vg på vår upppsats förresten:)!
 
 

Några bilder från stugan!

Det är så himla skönt att bara vara där ute, riktig avkoppling!=)
 
 
 
 

Lördagen

Igår när vi kom hem från stugan var det sol, så himla skönt:)! Blev en sväng till Gustafs föräldrar och sedan en sväng till mina. Min mamma hade grillat så åt god mat hos henne.  Sen blev det bio med några vänner.  Såg 300 The rise of an Empire. Var faktisk ganska bra men hatar när filmer slutat mitt i. Blir säkert någon uppföljare . Efter det drog vi vidare till strike och tog en öl och spelade pil.  Mötte även upp min syster och några till. Sen blev det att dra vidare till pitchers innan hemgång.  Var en trevlig kväll.  Träffade många gamla vänner:)!
 
 
 

Stugan

Jag, min älskling och Charlie bestämmde att vi ville ha lite avkoppling och komma ifrån stan. Så vi packade väskorna och begav oss ut till stugan. Har precis ätit god mat och tänt en brasa. Tänkte bara vara här ett par dagar och ha det bäst <3
 
 
 

Semlor

 
Min man har gjort semlor till mig <3 Min mamma bakade bullarna men Gustaf gjorde iordning semlorna. Jag ligger fortfarande hemma och är sjuk. Tror jag mår lite bättre idag så hoppas jag ska orka skolan imorgon.  
 
 

Valpkurs

Idag har lilla Charlie varit på sin första dag på valpkursen.  Skällde och morrade en del i början men sen gick det bra:) Nu är det bara att öva på tills nästa tisdag då det är lektion nummer två:) Jag själv har gått och blivit sjuk. Klarade inte av att gå och jobba inatt. Känner mig helt förstörd i kroppen. Och snorig och ont i halsen. Måste vila tills torsdag då det är seminarium i skolan...och det får jag inte missa!
 
 

04.00

Är på jobbet. Vill hem till min säng. Är så förkyld och har ont i halsen. Som tur är det en lugn natt, fått en del plugg gjort till och med. Nu ska jag bara vila tills det händer något på detta ställe. Är dock så hungrig. Tänker på min goda hamburgare jag åt tidigare. 
 
 

Tingeling och piraten

Idag blev det bio i 3D med syster och Wilma:)!
 
 

21.06

 

Langos

Har nyss ätit Langos hos mamma och pappa.  Nu blir det bara hem och mysa:)! Orkar inte göra något alls ikväll. Ska bara njuta av en ledig hemmakväll:)
 
 

Stockholm och Avicii

Kom nyss hem. Är helt sliten. Blev en lång dag igår. Först förfestade vi på hotellet och sedan begav vi oss till Tele2 Arena och Avicii. Efter det blev det ner på stan och White room. Idag var vi tvugna att lämna hotellet ganska tidigt så blev att äta lunch på jensens innan tåget gick hem. Hade en jätte trevlig och rolig kväll igår. Tack mina fina vänner!!
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0