Superman!

 
Sovit hela dagen! Undra hur natten blir♡

Juletid

 
 

19 December

5 dagar kvar till jul? Helt sjukt. Ingen snö. Tråkigt. Vet att jag inte direkt är så aktiv på bloggen. Men att ta hand om en bebis är verkligen ett helttidsjobb. Och när bebisen sover finns det så mkt annat man måste hinna med. Så bloggen är inte riktigt prioriterad. Kom nyss in från en prommenad med Charlie och Elias. Var ute och gick med bärselet utomhus för första gången. Har bara använt den inne innan. Det funkar verkligen hur bra som helst. Smidigt att inte behöva släpa ut vagnen tycker jag. Plus att Elias älskar att sitta i den, somnar på en gång. Han vill vara nära mamma såklart. Den senaste veckan har han vara väldigt mammig och vill helst sova på mig. Uppskattar inte att man lägger ner han i vaggan och dylikt. Igår på BVC så vägde Elias 4700 gram. Och idag är han exakt 6 veckor gammal. Så han har växt på bra och ligger över kurvan. Snart ska vi till mamma och pappa på landet för pappa fyller 50 år!

Min 25 års dag!

Idag fyller jag 25 år. Tänk vad tiden går! Försökt tänkt tillbaka på mitt liv och kommit fram till att jag är riktigt nöjd med allt jag gjort och åstadkommit under åren. Har nått mina mål och haft riktigt kul på vägen. Har rest hur mkt som helst som jag älskar. Varit i alla möjliga länder och sett många olika kulturer. Jag har pluggat till det jag velat. Jag har jobbat och skaffat mig erfarenhet och blivit en duktig sjuksköterska. Jag har träffat världens finaste kille och nu fått en jätte fin son! Har en underbar familj och många bra vänner! Så tacksam för allt!
 
Tack för all uppvaktning idag på min födelsedag av både släkt och vänner!♡ 
 
 

<3

Dagarna bara flyger förbi. Och Elias växer som bara den. Nu har jag beställt alla mina julklappar på nätet. Kände verkligen inte för att släpa ut Elias till något köpcenter för att köpa julklappar. Plus att det är bekvämt att beställa också tycker jag.
 
Idag är Gustaf ledig så får se vad vi hittar på för skoj!
 
En bild på Elias!
 
 
 
 
 
 

Första advent

Det var i söndags jag vet. Har bara inte hunnit blogga. Elias tar mkt av tiden såklart♡♡ I söndags blev det i alla fall lite julpynt. Så mysigt.
 
Idag har vi bara varit inne och myst. Blev en liten promenad med hunden bara😊
 
 

RSS 2.0