Sol :):)


Lördag

 
Igår blev det fest med kollegorna. Har inte kunnat sovit ett skit inatt men i morse drog jag till Stockholm.  Var på topmodellevent. Var roligt. Robin stjärnberg sjöng, minglade lite, blev sminkad, aytan var med på högklackrace och så såg vi  på modevisningar. Träffade även Jonas Hallberg :) Slutade dock inte så bra då aytan mådde dåligt. Ledde till att vi fick gratis skjuts av en snygging modell i topmodells bil:) Blev även  erbjuden vip imorgon. Nu sitter jag på tåget hem. Planerar att gå ut ikväll. Ledig imorgon:)

Solsken


Middag

Idag blev det middag på grekiska restaurangen med alla colombianer för att fira kines! Blondie var också bjuden=)
 

24 april

Har nu avklarat mina två första jobbnätter på infektion. Gick bra och nu är det bara att köra nätter hel sommaren:) Mer ledighet till mig:) Nu har jag nyss vaknat. Ska dra till gymmet och träna lite.




Fixat vårblommor till balkongen


Tack fredrik <3


A good day

Idag gick jag upp i tid.  Har städat och tvättat. Sen umgicks jag med fredrik och fick en fin present till min bil:) Efter det blev det gymmet. Sen hann jag även med en sväng till erikslund och sen till mamma och pappa. Nu åka hem och mysa. Dags att sola? Jag vet ser hemsk ut, så blek. Ayya föresten så har jag sökt till högskolan i höst också, sjuksköterskespecialist, sökte narkos,barnmorska och iva sjuksköterska. Saknar verkligen plugget och vill ta min magisterexamen. Men som tidigare nämn så blir det Norge i höst. Högskolan får vänta ännu ett år, vill bara kolla hur stora mina chanser är att komma in. Så jag vet till nästa år, för 2014 blir det plugg igen. Tycker verkligen om att plugga, är så himla kul att lära sig saker, speciellt inom medicin. Älskar det. Känner mig duktig, att jag kan saker. Känner mig viktig och betydelsefull. Mitt jobb ger så mkt till andra och även till mig själv. Och vilka möjligheter jag har, kan jobba överallt i hela världen. Alla vill ha oss sjuksköterskor. ;)
 
Kommer aldrig ångra mitt val.
 
 
 

Norge

Har varit lite dålig att skriva på bloggen på sista tiden, har haft fullt upp. Senaste nytt är att jag nu sökt tjänstledigt i 5 månader och börjat söka jobb i Norge. Åker i höst! Ska bli grymt kul. Söker mig mot Oslo.Sen blire det lite resa på det också då man lyckats få ihop lite slantar:D
 

Igår var kul!


Mina köp idag

Rosa top 99kr ginatricot Grå tröja 49kr ginatricot

Shopping och lunch med mor och syster


Tonfisk och fetaost sallad


Vill bli brun, är så blek! Ska bara hålla ut lite till innan jag börjar sola lite inför sommaren. För mycket solarium är aldrig bra. .

 

Beställd, sommarens bikini! 400 kr Nelly


Håkan Hellström

 

Annanas, mango och banan smoothie


Hej bloggen! Med alkoholen kommer ångesten, men det skiter jag i för vi lever bara en gång!


Hade kul igår...av det jag minns:)


Wilma 3 år <3


Köpt ett par bruna Jeffrey Campbell, älskar dem:)


Onsdag

Idag har jag jobbat först 8 timmar. Sedan begav jag mig ut på lite äventyr med Emma, träffade även på Kim. Käkade donken och sen blev det träning. Kändes skönt att äntligen kunna träna efter så många veckor av ont i halsen. Det är så skönt att träna. Sen hann jag hälsa på mamma och pappa en sväng också.Dagen har varit perfekt. Har inte varit ett dugg stressad. Nu lagar jag pepparstek med potatis och beasås. Ska ladda ner en bra film och bara mysa. För imorgon jobbar jag kväll så kan sova lite längre. Men inte för längre. Har en tendens att sova till ca 11.00- 12.00 när jag börjar 13.30. Har lärt mig att livet blir så mycket tråkigare och kortare på det viset. Om jag i alla fall går upp kl.9.00 så hinner jag en hel del innan jobbet. Nu har jag ju bilen också så det är så lätt att bara åka vart jag vill och när jag vill. Love it! Hur fan kunde jag klara mig utan bil. Äntligen är jag fri!!

Sommarens partyresa bokad Ayia napa här kommer vi:)


Isadora solpuder stor förpackning 159 kr


Sol med tequilla:)


RSS 2.0