Sugen på att köpa

Halva priset på Nelly, nu 800 kr.
 
 

Måndag

Idag var jag Pernilla, Petronella och Wilma på bio. Sunes bilsemester. Var inte jätte bra men Wilma tyckte det och det är viktigast:) Nu är Wilma och jag hemma hos mig. Sitter och kollar på Nicke Nyfiken:)
 
 

Nyårsshopping

 
Idag blev det ut till Hälla med Maria och Janet för att köpa mat och dekorationer till nyårsafton. Killarna var och köpte raketer. Ska bli riktigt trevligt denna nyår, ser fram emot det. Jag köpte även bingolotter till mig och Gustaf idag så vi kunde spela men jag min klant såg inte att bingolotto var på nyårsafton och inte idag. Så blir väl att spela en sväng då:P Ikväll har min älskling lagat mat till mig och nu ska jag ta mig en öl och testa min julklapp som jag fick av honom. Call of Duty Black Ops 2!:)
 

28 December

Jag vet att jag är sämst på att blogga. Men hela min jul har varit seg. Magsjuka och sömnproblem. Så har ej haft kraft. Ska snart lägga upp lite bilder från julen. Nu sitter jag hemma och dricker med Gustaf och hans kompisar. Är ledig i hela 5 dagar. Så skönt. Imorgon blir det att handla inför nyår med Maria och Janet.

25 December

Igår kväll blev det fest hos jeanette som fyllde år. Trevligt var det. Blev ingen utgång men vem vill ut och trängas på krogen:) Inte jag i alla fall:)

God jul alla <3

Hoppas ni alla får en trevlig jul tillsammans med era nära och kära:) Sitter hemma hos mor och far nu och kollar på Kalle Anka. Snart blir det julmat:) Ska bli så himla gott:)

Åh vad jag längtar hem till min säng

Snälla natt ta slut nu.

20 December

Köpte de sista julklapparna idag, så himla skönt att det är gjort. Var på Erikslund med Gustaf och hans bror. Sitter nu och vilar inför en helg med nattjobb. Kollar på awkward, har kommit nya avsnitt. Har alltid gillat den serien men den börjar spåra ut nu precis som alla andra serier. Men kan inte låta bli att kolla iaf:)

Mina nya tavla

Min mormor ställde ut sina tavlor här om dagen. Fastnade för denna så bestämde mig för att köpa den:) Hittade perfekta platsen för den i hallen:)

NHL

Igår kom Jocke och Maria över för lite playstation. Chino och Charlie fick även busa:)

Grattis pappa

På 48 års-dagen!:)

Min hall

Så här fint blev det i hallen med den nya lampan. Gud vad detaljer gör mycket. Köpte lampan på lysexperten. Kostade 1600 kr men var kampanj nu så köpte den för 999 kr. Så värt, gjorde stor skillnad i hallen.

City gym

Idag blev det att dra till gymmet och träna rygg och armar när jag vaknade. Gick bra, så himla skönt att träna:) Blev lite fika efteråt med pappa, bror och Jari. Precis som förr:)

Träning

Blev konditionsträning och styrke träning av benen nyss. Har saknat gymmet faktiskt, har varit dålig på att gå dit. Har på sista tiden mest blivit danspass på friskis. Men tror man behöver lite variation i träningen ibland för att inte tröttna. Nu har jag gjort en tonfisksallad åt mig och min älskling. Snart kliver jag på nattjobb efter att ha ha varit hemma 1, 5 vecka. Har varit sjuk och ledig. Ska bli kul att komma tillbaka till jobbet. Behöver stimulera min hjärna lite nu känner jag.

Lampan

Denna togs på exemplaret i affären. Så ni ser hur den ser ut:)

Tredje advent

Idag är det redan tredje advent och granen börjar fylla på sig. Har varit och julshoppat med Aytan idag. Är så svårt att hitta bra julklappar. Men har nästan köpt alla jag ska köpa nu i alla fall, bara tre kvar. Undra om man ska skriva julrim i år? Det är ju bara för kul. Om tiden finns ska jag nog försöka hinna med det. Köpte även saker till mig själv idag. Blev en T-shirt och ett par pyjamasshorts från ginatricot. Fick presentkort där när jag fyllde av min syster så passade på att utnyttja det. Är bara hur skönt som helst att gå i pyjamasshorts. Billiga och bra, 99 kr kostade det bara. Fick också ett presentkort på lampaffären av min älskling när jag fyllde år. Vi gick in där en sväng och hittade där världens finaste lampa. Den var så himla fin så kunde inte låta bli att köpa den. Lägger upp en fin bild sen när jag fått hjälp att sätta upp den. Nu sitter jag bara framför tv:n och bloggar. Har lagat mat i ca 2 timmar, flygandejakob. Har aldrig lagat det själv förut utan det är jämt mamma som gjort det. Så det visar sig hur detta blev. Min älskling kommer snart och ska äta med mig så får se om han tycker det blev godkänt.
 

Filmkväll med Emma

 

Nyårskläningen

Samma problem varje år, att hitta den. Så detta år gick jag bara in på nelly och tog en. Ofta velar man fram och tillbaka och sen helt plötsligt är XS storleken helt slut i den klänningen man ville ha. Så nu blev det bara denna. Kostade 449 KR. XS satt bra på mig.
 

Lucia och Julshopping på stan


Eskilstuna

Är äntligen hyfsat frisk nu. Så nu på kvällen åkte jag och min älskling till tunapark i Eskilstuna. Åt mat och handlade julklappar. Hittade två i alla fall. Har dock väldigt många kvar att köpa. Men men får fortsätta leta i helgen. Så underbart att få komma ut och göra någonting. Har kännt mig ganska instängd den senaste veckan. Värderar verkligen hälsan högst. Man ska vara så glad att man är frisk och mår bra. !:)

10 December

Fortfarande sjuk, dagarna går sakta framåt. Fick i allafall lite sällskap idag av Maria och Petronella. Hundarna fick busa och så drack vi varm choklad med grädde och maschmallows:)

Andra advent

Idag är det andra advent och julen närmar sig. Är fortfarande sjuk. Har varit inne hela dagen igen med Charlie. Fick lite besök och presenter idag också av Petronella och Wilma. Blev smörgåstårta idag igen, finns hur mycket som helst kvar av den. Så blir det när man planerar för så många personer och sen så kan ingen komma för att jag är sjuk=P Ayya god var den i alla fall så har inget emot att äta mer av den. Börjar bara bli lite stressad av att vara sjuk. Två födelsedagar och julen närmar sig. Jag har inte köpt ett enda paket. Vill bli frisk nu så jag kan njuta av denna mysiga månad. Idag hade jag planerat att gå på julmarknad, men det gick sig inte heller. Får hoppas jag blir frisk tills nästa helg så jag kan försöka hitta på lite saker då. Nu ligger jag Charlie bara framför tv:n. Brukar aldrig kolla tv men när man är sjuk blir det bara så. Har tänt det andra ljuset nu så nu blir det bara att mysa.
 

Min födelsedag

 
Har legat sjuk hela min födelsedag, så mina planer blev inte riktigt som jag tänkt mig. Fick ställa in hela min dag:/ Men igår överaskade min älskling mig med tårta, blommor och presenter. Blev hur glad som helst. Min familj kom även över idag på smörgåstårta och gav mig paket. Min vän Aytan kom också och sa grattis en snabbis. Detta tillsammans med en massa fina telefonsamtal och meddelanden har ändå gjort min dag till en helt okej födelsedag även fast jag legat i sängen för det mesta. Tack mina fina vänner och familj <3

Julbord på ikea

 

Julmys hos Sara

 
Lite gott hemma hos Sara med kollegorna innan nattjobb på sjukan:) 

1 Advent

 
Igår var det första advent. Blev bara att mysa med min man och Charlie. Så uppskattat att bara få vara hemma och inte göra någonting. Tänk så fort tiden går.  Bara några veckor kvar till jul och några dagar kvar till min födelsedag. Tjugotreår gammal blir man, vart tog tiden vägen?  Tiden är det dyrbaraste vi har. Lev i nuet och uppskatta varje dag:)!

Stockholm och November lights

 Blev en hel helg med tjejerna i Stockholm. Bodde på Elite hotell vid tekniska högskolan. Hur nöjd som helst med hotellet. Billigt och bra. På fredagen blev det spybar och whiteroom. Spybar var en besvikelse men whiteroom var faktiskt bra. I lördags blev det lights, grymt var det kan jag säga. Blev sedan att gå till ambassadeur, ligts officiella efterfest. Orkar inte skriva så mycket  mer så bilderna får tala!

 

RSS 2.0