Cityfestival

Igår åt jag och maria god mat och drack vin. Sen kom min lillasyster också och joinade. Sedan blev det att dra ner på cityfestivalen. Skulle ha kollat på fiona och rebecka men missade det tydligen:)
 

Awkward is back

Äntligen har säsong 2 av awkward startat. Älskar denna serie, kan knappt vänta tills nästa torsdag. Igår var jag i min stuga, var skönt att bara vara där och göra ingenting. Nu blir det att åka till erikslund med maria och sen ikväll blir det utgång och kolla på rebecka och fiona!
 
 

KITCHEN

Har idag efter jobbet köpt nya gardiner och satt upp i köket, gjorde verkligen stor skillnad! Älskar mitt kök!
 

Måndag

Varit på utbildning hela dagen om läkemedel. Sen blev det shopping med syster. Hittade en fin tröja på ginatricot, halva priset, kostade bara 99 kr. Nu blir det awkward!
 

Bilder från midsommar på dagen hos mamma och pappa

 

The Weekend

Haft en bra helg, midsommar var hur mysigt som helst. Igår hade vi oxå roligt. Och misstag gör man. Idag blev det mys hemma hos tatiana, snacks och film:)
 

Midsummer

Jag firade min midsommar genom att på dagen efter jobbet åka till mamma och äta tårta, sedan åkte jag och mina kompisar ut till tidölindö och grillade, drack, dansade och spelade biljard. Sen blev det efterfest hos tatiana och sen slutade det med att vi åkte tillbaka till tidölindö och bastade och badade, för att sedan komma hem 06.00 på morgonen. Då var jag trött kan jag säga. Ett par fina myggbett har man fått också. Tack för en trevlig midsommar alla!
 

Mys

Sitter på min balkong och myser. Ska kolla film nu och äta jordgubbar:) Fick en fin blomma med en midsommarstång i idag av min underbara mor=)
 

Onsdag

Idag vart det utbildning hela dagen. Uppdatering och tips i HLR, PVK, FRIA LUFTVÄGAR, VITALA FUNKTIONER M.M. En lärorik dag, man behöver alltid repitition. Har varit på gymmet också och kört axlar och rygg. Känns bra:)
 
 

20.44

Kom nyss hem har varit på ikea med mamma. Har nu fixat en kökslampa. Nu är jag trött eftersom jag var uppe sedan 04.45. Jobbat 45 minuter övertid också.  Har även fått iväg papprerna för ansökan om min svenska sjuksköterskelegitimation. Ska skicka efter en norsk också. Imorgon väntar en hel dag med utbildning för nya sjuksköterskor, hoppas jag träffar på några av mina saknade klasskamprater!
 
 
 

New



Idag efter jobbet köpte jag ny ansiktsrengöring och ansiktsvatten. Köpte även en ny eayliner, en sån som man inte vässar, gillar dessa mest.


Change

Tiden går och allt förändras. Personer försvinner ifrån mitt liv och nya kommer. Varje dag strävar jag hela tiden efter något nytt, vet inte vart jag står och vet inte vart jag vill komma. Förvirrad. Kan inte slappna av, vet inte vad jag vill. Något saknas.





 

Gymmet

Idag efter jobbet blev det träning med pappa å jari! Som vanligt ska de fika efter träningen:) Blev även bjuden på en proteinshake av min far, älskar bananshake!





Examensbevisen

Har äntligen kommit:) Det gillas! Nu kan jag ansöka om min sjuksköterskelegitimation också.


Sverige- England

Sverige och England var det tydligen som spelade, vet inte vad jag fick Italien ifrån. I fredags var vi en massa tjejer först hemma hos Tatiana. Sedan begav vi oss ut på en barrunda eller vad man nu kan säga:)






Stugan:)

Igår tog jag och tjejerna en lite trip till min stuga. Åkte ut och fiskade lite och kollade sedan på film. Roligt att kasta med mitt kastspö, var längesen. Fick lära alla andra på båten hur man kastar, känns ju bra att man kan någonting i alla fall:) Två fiskar fick min lillebror, han och hans kompis var också med:) En gädda och en aborre. Mysigt var det:)
 






Weekend

Äntligen helg, ska snart fixa mig och åka till Tatiana. Ikväll blir det fotboll Sverige- Italien och sedan utgång med tjejerna. Ska bli så kul. Fick underbara blommor på min examen, bara doftar när man kommer in i lägenheten:) Har lämnat in den gamla datorn nu, försäkringsbolaget ska kolla om den kan lagas först innan jag får några pengar. Men gillar den nya datorn i alla fall:) Får väl ha två datorer i värsta fall då. Denna första jobbvecka som sjuksköterska har gått väldigt bra, jag har lärt mig massor. Roligt yrke jag valt=)

 

Glad

Idag är jag glad. Datorn och tvn har äntligen börjat kommunicera, inte perfekt, men okej i alla fall. Har varit på jobbet idag, ännu en dag med utbildning, vilket jag inte var beredd på. Men det var en bra dag med mycket bra information om sårvård. Har sedan varit på gymmet vilket var väldigt skönt. Längar tills helgen då jag får umgås med mina vänner:)


Inte glad

Mycket har jävlats för mig de senaste dagarna och jag har fortfarande inte efter tredje nya datorn fått grejerna att funka som jag vill. Har därför inte kunnat bloggat. Imorgon kommer i alla fall min kusin som är bra på datorer och om inte han kan fixa vet jag inte vad jag ska ta mig till. Just nu har jag i alla fall en acer dator. Har ju börjat mitt nya jobb också, det känns bra. Trevlig personal. Dock mycket att lära, nya rutiner etc. Men det kommer säkert gå fint. Har spenderat hela dagen på utbildning. Kul att vara på utbildningen andra dagen på nya jobbet efter att ha pluggat hela mitt liv. Men det var en väldigt bra utbildning i alla fall så det var helt okej. I söndags spenderade jag i alla fall dagen ute i min stuga, så det var ju kul i alla fall. Lägger upp lite bilder därifrån! I morgon väntar ännu en ny arbetsdag och en spänning om att få datagrejerna att funka tillsammans med min smarttv. Som egentligen inte verkar vara särskilt smart!






Fredagen

Har inte kunnat blogga för i fredags på min fest var den en som spillde över hela min dator så den pajjade. Så det sög ju verkligen. Har nu en ny dator men det strular också då HDMI inte vill funka. Om inte HDMI funkar är det samma sak för mig som att datorn inte funkar. Kan inte överleva utan HDMI. Så är inte så glad just nu faktiskt. Blir att åka tillbaka till Mediamarkt idag med datorn så får vi se vad som händer. Ayya kul var det annars i fredags i alla fall, förutom att datorn gick sönder. Här kommer lite bilder!






Studenten

Har idag varit nere på stan och kollat på alla studentflak. Min kusin tar studenten så kollade på honom:)
Saknar min student, hade så kul:) Snart kommer det lite vänner hit för att fira min sjuksköterskeexamen och kandidatexamen, ska bli grymt roligt:)



EXAMEN! Nu är jag äntligen klar sjuksköterska:)

Dagen började med lite vin och jordgubbar i rudbecksparken:)





Sen blev det lunch med hela klassen där det serverades smörgåstårta!







Sen blev det att gå till kyrkan där vänner å släkt samlats. Där blev det sång och några höll tal. Sen delades broscherna och rosor ut.














Sen åkte vi hem till mamma och pappa för att äta Italensk buffe och tårta.













Fick lite presenter också:) Hur fina saker som helst. Tack så mycket alla<3




Nu är jag väldigt trött, tack alla för ni gjorde min dag till den bästa:) Godnatt

I LOVE TO CUDDLE


Sveriges nationaldag




Har idag spenderat dagen hos mamma, har dekorerat och fixat med maten inför i morgon:)

AWKWARD MARATON

Har nyss tittat på en hel säsong av AWKWARD. Älskar denna serie. Ska nog gå och lägga mig nu tror jag. GODNATT!


JUST DONT CARE ANYMORE


Goodbye MDH

Sista dagen på högskolan är nu gjord. För denna gång, blir att specialutbilda sig senare :) Känns väldigt bra faktiskt, fast ändå inte så bra som jag trodde det skulle göra. Kanske känns det fortfarande för overkligt? Ärligt talat inte så sugen på att börja jobba ens. Känns som man skulle behöva semester nu och ladda inför nya tag med jobb. Jobbigt att hoppa på direkt efter 3 års pluggande. Ayya idag har jag handlat med mamma inför min examensmiddag som jag ska ha för släkt på torsdag på min examensdag och lite snacks till min fest på fredag för vännerna:)





3 dagar

Fick idag min namnskylt som jag beställt:) Bara 3 dagar kvar nu!


Dry shampoo

Har nu inte behövt duscha håret på 4 dagar och håret ser fortfarande nytvättat nu. Så skönt att slippa duscha det varannan dag. Tack för denna underbara produkt!


Rain day

Idag har det varit grått på himlen och regnat en massa. Hade ingen aning om vad jag skulle hitta på. Så det fick bli gymmet och solning. Har testat nya stretch band på gymmet, gillade dem faktiskt.  Funderar på att se BigBrother ikväll. Inte för jag följt det precis. Såg första avsnittet så kan väl se det sista också.




On the road

Igår blev det en liten roadtrip förbi Sala och sedan till Avesta. Kollade på när några tjejer sjöng, min systers kompis skulle sjönga också det var därför vi åkte iväg. Träffade även på Mange Makers, haha de var 5 stycken och ingen hette Mange. Love generations var också där. Dalahästen såg vi oxå.




Examensmiddag

Hade det trevligt på Examensmiddagen igår med klassen, åt file Oscar och det var supergott. Var på bmb i hela 9 timmar, helt sjukt. Tack för en bra kväll igår klassen:) Kommer sakna er=/







Nu kör vi!

Redo för utgång! Tidigt, ska vara på bmb 17=)


Redo för en joggingrunda



Free

Blev tydligen ledig idag, trevligt=) Ikväll blir det examensfest på bmb med klasskompisarna. Middag och fest! LOVE MY HAIR


RSS 2.0