SMÅLAND

Nu är vi hemma från Småland igen. Har varit en mysig helg med trevligt sällskap. Var en del folk där faktiskt, bland annat Gustafs kusiner och respektive. Var kul att träffa alla igen. Försökte blogga från Småland, men det gick inte, ingen teckning ute i småländska skogarna.
 
Charlie har sprungit lös hela tiden och varit så glad. Han var faktiskt riktigt duktig på att åka bil, låg och sov hela resan dit och hem och sa inte ett ljud. På ditvägen såg vi en stor älg på vägen, var stor som en häst. Har inte sett en älg så nära förut så det var riktigt häftigt. Och på hemvägen sprang det ett vildsvin på vägen. Har aldrig sätt ett vildsvin förut heller så det var också lite coolt!
 
Vi har ätit så god mat varje dag, har blivit riktigt bortskämd. Jag har faktiskt lärt mig att äta sill och oliver denna helg! Så himla gott. Det har varit varmt och sol varje dag, fast det egentligen skulle regna enligt väderrapporten. Men det var lite för kallt för att bada! Får bli nästa gång när vi åker dit på semestern. Här kommer lite bilder!
 
 

Kommentarer
Postat av: merlys

myspys! :)

Svar: Jaa jätte mysigt:)
Patricia Skönqvist

2014-06-01 @ 15:47:51
URL: http://merlys.blogg.se
Postat av: Ulrika (Gustafs syrra)

Sjukt fina bilder! Så himla fint... Längtar ner!

Svar: Jaa det är så fint där nere!:)
Patricia Skönqvist

2014-06-01 @ 20:06:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0