Nattklubb Paca

 
Igår kväll drog vi ut rättså sent vid typ 22.00 tiden och åt på en mexikansk restaurang. Var en riktigt besvikelse. Tacos och nachos är inte som i Sverige kan jag säga. Usch som ett hav av bönor bara.
 
Sedan drog vi till en nattklubb som hette Paca och som ligger på top 5 listan i New York. Fick en grundlig kroppsvisitering för att kunna gå in på klubben. Verkligen hög säkerhet.
 
Vart faktiskt lite chockad när jag kom dit. Så folk klär sig? I korta shorts och magtröjor. Som det vore 30 grader ute. Visst är det ganska varmt här runt 18 grader kanske men ändå. Sen var det som att gå till en 18 årings klubb i Sverige. Kändes som alla var 21 år och hade krogdebut. Jag pratade med en tjej som jobbade där och hon menade på att det var torsdag och därför den yngre generationen som var ute.
 
Ayya vi stannade kvar till 02.30 i alla fall och hade det väl helt okej ändå. Var några svenska dj:s så det var därför vi gick dit från början. Kommer dock inte ihåg vad dem heter. 
 
Nu är klockan 09.00 här och folket verkar inte vilja vakna. Idag blir det i alla fall upp i Empire state buildning och lite shopping!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Ullis

Haha förstår att deltar en liten besvikelse då med lite fjortisklubb.. Det är inte det man ser av new york i sex and the city direkt utan mer mogen publik :-) men så coolt att ni är där, njut av pulsen! Puss

2014-10-04 @ 07:42:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0