Dag 3 New York

Har haft en mysig men en lite lugnare dag idag. Började med att vi tog tunnelbanan till Central Park. Där kollade vi lite och åt sedan brunch på The Boathouse. Ni tjejer känner nog igen det från Sex and the City. 
 
Sen begav vi oss mot någon trappa som är med i Gossip girls och efter det såg vi även fontänen som är med i serien Vänner.
 
Klockan 15.00 började sedan vår Sex and the City tur. Den bokade vi hemifrån. Den var faktiskt jätte bra. Åkte runt på manhattan med en buss och hade en jätte bra guide som talade om och visade vart en massa olika scener hade spelats in. Fanns även en massa tv skärmar i bussen där de visade olika klipp från serien med jämna mellanrum.
 
Vi stannade även på vissa ställen och gick ut och in på olika ställen där de spelat in. Som till exempel baren där de brukar dricka cosmo, biblioteket där Carrie skulle gifta sig med Big, restaurangen där de hade deras middag dagen före de skulle gifta sig. Osv.  Prisvärd och rolig 3 timmars tur för er som gillar Sex and the city:) Var faktiskt också vid Carries lägenheten utanför vid trappen. Var lite kul faktiskt. 
 
Nu på kvällen har vi ätit på Hardrock café på Times Square och köpte lite alkohol. Blir att fixa oss och softa lite innan utgång!:)
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0