Ultraljud och Vagga

Idag var vi på tillväxtultraljud igen. Är nu i vecka 33. Min pojk väger nu 2 kg och växer precis som han ska. Han ligger dock fortfarande i säte så det kommer att bli ett planerat snitt. Ska tillbaka om 3 veckor igen! Så får vi se hur allt ser ut och vilket datum de tänker ta ut honom! Men det handlar bara om några veckor. Kanske till och med blir ett Oktober barn istället för ett November barn. Känns läskigt att det snart är dags. Men också såklart kul! Börjar bli så tungt nu. Man kan knappt böja sig framåt och röra sig för man är så stor. Sammandragningarna har börjat gjort väldigt ont, speciellt på nätterna. Halsbränna och vadkramper har blivit en vardag. Men jag ska inte klaga. Så länge min bebis mår bra så är jag nöjd!
 
 
Igår gjorde jag och Petronella i ordning vaggan i nya lägenheten som bebisen ska sova i till och börja med. Eller ska fixa en spjälsäng som han ska ha på sitt rum. Men vaggan får stå i vårt sovrum så kan han sova båda inne hos oss och sen i sitt eget. Kan tänka mig att man vill ha honom nära sig på nätterna de första månaderna. Det roliga med denna vagga är att jag sov i den när jag var bebis! Och nu ska mitt barn sova i den. Lite skoj faktiskt.
 
 
 
 

Flyttkaos!

Det är verkligen vad det är. Jag och Gustaf håller på och flyttar samtidigt som min syster har flyttat in i vår gamla lägenhet och samtidigt som mamma, pappa och bror har flyttat ut till stugan. Det är verkligen en röra alltihopa!  Därav orkar jag inte ens engagera mig i bloggen. Men jag ska bli bättre! 
 
 
Bilder på min "gamla" lägenhet. Petronella bor i vardagsrummet och jag och Gustaf på en madrass i vårt sovrum! 
 

Nu inne i vecka 32!!

 
Nu ska du bara lägga på dig lite mer i vikt sen får du gärna komma ut till oss <3

22 September Selfies


Babyshower för Sussi

 

Mattes fina Charlie<3

 

Jag är såld! Mary K.

Efter att ha använt dessa produkter i en månad är jag väldigt nöjd. Min hy har blivit så mycket bättre. All torrhet är borta och inga finnar! Helt otroligt! Har även testat en cellulitkräm som har gjort undervärk. Självklart önskar jag att jag hellre hade tränat men det går inte med min bebismage! Så testade den för skojs skull och den funkade:S Så konstigt. Sminket har jag också blivit förtjust i, vissa produkter är bättre än andra men jag är nöjd! Sminkborttagningen är också super bra! Jaaa som ni ser så har jag hur mycket produkter som helst och jag är verkligen nöjd. Det viktigaste för mig är att jag vet att min hy mår bra och att den får produkter som är bra för den!
 
 
 
 
 
 

New Jacket

Behållas? Jag tror nog det!=)
 
 

 

Längtar♡♡

 

Årets vinterjacka

Detta år har jag valt att köpa en ny dunjacka. Har nu haft min svea tre vintrar på raken. Så tyckte det var dags för en ny detta år. Dock så är alla snygga jackor på nätet och det är så svårt med storlekar så får hoppas att jag tog rätt storlek. Jag är ju som ni vet preggo så kommer såklart inte kunna stänga denna jacka fören bebisen är ute. Men vad ska man göra? Man kan ju inte köpa en vinterjacka som passar en gravidmage för den kommer förmodligen vara borta nästan helt när bebisen är ute. Jag har ju inte gått upp så mycket i vikt, bara 6 kg och det är inget som märks någonstans förutom magen. Så köpte faktiskt min vanliga storlek och håller tummarna på att den passar bra!!! Valde i år en kort jacka också. Har köpt långa eller halvlånga de senaste gångerna så nu ville jag faktiskt ha en kort!
 
 

Äntligen!

Tack allriskförsäkring för att du finns! 
 
 

Livet

Just nu sitter Charlie, jag och pojken i magen vid vattnet och filosoferar!  Jag har varit väldigt off på bloggen ettag. Tänkte berätta att jag började praktiken i helgen på förlossningen. Jag har under 3 dagar förlöst 4 stycken bebisar. Det har varit skoj! Men lättare sagt en gjort. Det har med andra ord varit väldigt tufft! Att gå ut på förlossningspraktik när man själv är höggravid var inte det smartaste val jag gjort. Mina sammandragningar har fått fart igen och tänker alldeles för mkt på bebisen i magen för att fortsätta praktiken. Är nu i vecka 30 och inte alls länge kvar tills han kommer. Känner att det bästa för mig är att vara hemma och nu och fokusera på min egen bebis och inte på att få ut andras! Så nu tar jag studieuppehåll och är sjukskriven igen. Känns väldigt tråkigt men det är det bästa!  Får fortsätta med studierna senare helt enkelt.  Jag har alltid haft så höga krav på mig själv men just nu orkar jag faktiskt inte med praktik. Har haft svårt att erkänna det för mig själv men eftersom min läkare inte heller tycker att jag ska fortsätta så får det nu bli såhär!  
 
Ska försöka engagera mig i min egen graviditet nu. Ska försöka gå på gravid sim och gravid yoga och bara njuta! 
 
 

Tillväxtultraljud

Idag var vi på tillväxtultraljud och vår lilla pojke växer precis som han ska! Låg till och med lite plus! Han vägde 1,3 kg idag :) Så det börjar verkligen närma sig :) nu är det bara att hålla tummarna att denna pojke vill vända sig rätt för just nu ligger han väldigt bekvämt i säte! Annars kan det bli planerat kejsarsnitt. Men min lilla pojk har fortfarande till vecka 36 på sig att vända sig så håller tummarna! 
 
 

RSS 2.0